Telur faedah untuk kesihatan

Telur faedah untuk kesihatan

Telur Omega 3 yang baik untuk kesihatan kita kerana mereka akan diperkayakan. Ini bermakna ia mengandungi asid lemak dalam hanya dalam kuantiti yang betul seperti yang diperlukan oleh badan kita setiap hari. Di samping itu, telur ini juga mengandungi vitamin E, antioksidan.

Telur ini rasa seperti telur biasa dan juga mempunyai satu Cangkerang telur sebenar. Ia boleh digunakan dalam membuat hidangan yang berbeza termasuk pencuci mulut yang dibakar dan semua jenis resipi yang enak. Mereka adalah baik untuk penghidap darah tinggi dan kolesterol tinggi. Asid lemak Omega 3 mengurangkan keradangan seluruh badan dan juga membuat hati yang kuat dan sihat.

Telur Omega 3 adalah satu alternatif yang sangat baik bagi orang-orang yang tidak suka rasa minyak ikan. Mereka dengan mudah boleh mengambil telur ini dengan mencampurkan mereka dengan bahan-bahan makanan yang lain secara tetap. Jika anda memasukkan suplemen pemakanan berkualiti dalam diet anda setiap hari bersama-sama dengan telur omega 3 yang diperkayakan, semua keperluan pemakanan anda untuk lemak omega 3 akan dipenuhi.

Telur ini sebenarnya dihasilkan oleh memakan sesetengah makanan khas untuk ayam-ayam betina. Biasanya sehingga 300 mg kandungan asid lemak omega 3 didapati dalam telur-telur ini yang cukup untuk memenuhi keperluan seharian. Ianya juga penting untuk tahu bahawa ikan yang berminyak jika dimakan dengan tulang menyediakan sehingga 1000 mg omega 3. Anda mungkin mahu berunding dengan Carta pemakanan untuk menentukan jumlah sebenar omega 3 yang anda perlukan setiap hari.

Sumber-sumber lain termasuk minyak biji flaks dan kacang soya dan digalakkan untuk dimakan di dalam bentuk mentah mereka kerana haba merosakkan kandungan omega 3 mereka. Walau bagaimanapun, telur boleh dimasak, dibakar atau dipanaskan sebaliknya sebelum menggunakan. Ia mengekalkan kandungan omega mereka dan membekalkan faedah yang sama dengan cara yang sama.

Jika anda sedang mencari untuk Supplement dalam talian, mencari orang-orang yang dibuat dengan minyak ikan gred farmaseutikal. Ini menambah produk-produk yang berkesan dan kapsul minyak ikan 3 hingga 4 sudah cukup untuk memenuhi keperluan seharian. 300-400 mg DHA dan EPA yang digabungkan biasanya dinasihatkan oleh doktor dan pakar kesihatan seluruh dunia.

Kapsul minyak telur dan ikan adalah sesuatu yang baik untuk rakyat semua peringkat umur. Orang-orang yang kurang dan orang-orang yang tidak, kedua-duanya boleh memperolehi manfaat yang tidak terhad dengan memakan makanan diperkaya omega 3 kerap.

Sumber telur dalam diet anda membuat perbezaan kerana bioengineered… jagung buatan manusia diberi makan kepada ayam-ayam yang tipikal. Ia kelihatan bahawa ayam adalah sicker daripada orang yang mereka makan.

Telur Bioengineered vs telur organik

Otak yang basuh terhadap telur adalah amat sengit, kita sentiasa lupa bagaimana sempurna organik telur… Well meneka apa… telur-telur yang subur akan menjadi lebih sempurna.

Anda akan mendapat segala-galanya yang anda perlukan dan senarai yang panjang… Vitamin, mineral, asid Amino dan Protein untuk nama hanya sedikit… Semua dalam keseimbangan sempurna.

Telur adalah pemenang tapi… publisiti negatif dalam tahun pula lot kerosakan ‘imej telur’ dan hasilnya adalah menghancurkan… Lebih ramai orang membeli bijirin… mereka bertukar menjadi pertandingan.

Kepekatan kalsium mesti disimpan berterusan, dan jika tidak mencukupi yang diambil badan, kalsium akan dikeluarkan dari tapak kedai dalam tulang anda. Tulang akan beransur-ansur menjadi kurang Tumpat, kehilangan sebahagian daripada kekuatan mereka, yang kemudiannya boleh membawa kepada osteoporosis (tulang poros, rapuh). Pengeluaran kalsium daripada tulang adalah cara badan mengekalkan tahap darah yang berterusan.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *