Telinga bionik daripada Lee Majors – bantuan pendengaran bionik

Telinga bionik daripada Lee Majors – bantuan pendengaran bionik

Yang akhir-akhir ini telah melihat iklan televisyen bagi Lee Majors bionik pendengaran bantuan boleh mungkin berasa amat nostalgia. Melihat jenis pengiklanan ini boleh juga mengambil banyak ke tahun 1970-an yang Bilakah THE 6 juta DOLLAR MAN telah program popular di televisyen yang memaparkan Majors di bahagian Col. Steve Austin, watak utama yang kelihatan sebahagian manusia dan sebahagian Mesin. Perdagangan ini, di sisi lain, adalah sebenarnya lebih daripada sekadar sederhana nostalgia melihat program tv vintaj. Ia juga merupakan peringatan sobering bahawa individu tidak bahagian Mesin tetapi semua juga manusia. Kita menyedari antara satu manusia kami apabila kami membongkar kewujudan kelemahan semulajadi contohnya kehilangan pendengaran. Ini adalah apabila bantuan pendengaran bionik yang boleh menunjukkan akan bantu cemerlang. Ia adalah jenis bantuan pendengaran yang berpotensi supaya dapat memulihkan pendengaran yang jelas kepada orang-orang yang mungkin bergelut dengan Auditori kecacatan ini.

Di bumi Apakah idea yang membantu membuat bahawa Lee Majors boleh dicas semula bionik bantuan pendengaran jadi eksklusif adalah satu unit yang mempunyai teknologi digital intuitif bertujuan meningkatkan keupayaan pendengaran mempunyai prosedur yang benar-benar boleh dicas semula. Ini membolehkan peranti untuk memberikan pengalaman yang banyak mendengar lebih baik jika dibandingkan dengan apa yang diperolehi daripada produk tradisional bantuan pendengaran. Plus, sudah tentu, kemuncak yang lain adalah manfaat tambahan ini yang mampu mengisi bantuan pendengaran berbanding dengan yang diarahkan untuk melabur dalam bateri yang berbeza.

Bateri elektrik biasanya akan menyediakan banyak kesulitan. Sebaik sahaja habis bateri elektrik elektrik, mereka perlu ditukar. Ini memerlukan bayar elektrik bateri jenis ini. Perlu bantuan pendengaran bateri elektrik padam kekuatan sepanjang masa untuk menyusahkan dalam kes individu yang memerlukan bantuan pendengaran mungkin tidak berada dalam kedudukan untuk menukar item. Menggunakan bantuan pendengaran boleh dicas semula Lee Majors, anda akan dapat pasang sebelah kanan peranti ke dalam satu gerabak pengisian semata-mata dan membenarkan ia untuk menjimatkan kuasa elektrik supaya ia boleh digunakan dengan berkesan lagi. Ya, perkara pasti adalah bahawa berterus terang yang merupakan sebab tertentu boleh dicas semula jenis ini bantuan pendengaran adalah semakin meningkat popular.

Harga belian dari yang Lee Majors boleh dicas semula bantuan pendengaran juga adalah satu yang sangat baik. Tag harga pada peranti ini adalah kira-kira $200 dan Ya, ia menyediakan kualiti audio yang lebih besar berbanding sebahagian yang lebih tinggi-harga alat pendengaran sana. Ianya juga tidak penting untuk membuat hanya satu pembayaran kerana bantuan pendengaran ini disediakan dengan program ansuran yang hebat daripada $66 setiap bulan selama 3 bulan. Selain itu, bantuan pendengaran jenis ini juga disediakan dengan waktu tryout awal 30 hari untuk $14. 95. Anda boleh menguji bantuan pendengaran untuk 30 hari sekiranya ia tidak melaksanakan dengan memuaskan hati, anda boleh menamatkan tawaran tersebut dan tidak perlu bagi hampir mana-mana bil yang akan datang.

30 Hari percubaan terakhir di Lee Majors boleh dicas semula bionik bantuan pendengaran adalah biasanya $14. 95 plus perkapalan & pengendalian dan ansuran tidak bermasalah 3 $ 99. 95 setiap selepas itu. Ketika anda membayar yuran ujian, anda akan menghabiskan wang berpeluang untuk menggunakan bantuan pendengaran itu selama 30 hari terlebih dahulu untuk benar-benar mendapat itu, untuk membantu anda untuk memastikan ini adalah benar-benar sempurna pendengaran bantuan untuk memenuhi keperluan anda.

Wang yang diperlukan bagi pakej ini sendiri, termasuk single Lee Majors boleh dicas semula bionik bantuan pendengaran, kes pengecasan AC adapter, TRIPLE A bateri, topi telinga, berus dan menyimpan beg, adalah $299. 85. Sekiranya anda memilih untuk mengekalkan bantuan pendengaran anda, anda akan tidak pada dasarnya mula membayar harga produk ini sehingga 30 hari percubaan anda telah selesai, di mana saat ini $299. 85 tag harga akan dikenakan dalam 3 pembayaran balik yang mudah daripada $99. 95 setiap.

Tidak perlu dikatakan, anda sentiasa boleh memilih untuk mendapatkan produk tersebut secara terang-terangan sekarang dan membayar amaun keseluruhan. Anda akan menjimatkan $22. 90 jalankan perbicaraan dan penghantaran & yuran pengendalian dan masih mendapat 30 hari untuk menggunakan produk ini. Plus, kepuasan anda adalah pasti tertentu! Jika anda tidak bangga membeli anda, hanya memberi kembali segala-galanya dalam tempoh hanya 30 hari penghantaran dan jadi mereka boleh membayar balik wang.

Bantuan pendengaran anda mempunyai 1 (1) THN waranti melalui tarikh penghantaran barangan dalam tempoh tempoh yang kita akan menggantikan atau, bicara pendengaran membantu dalam pembaikan, tanpa kos, hampir semua komponen tidak berfungsi. Dalam empat (4) THN melanjutkan perjanjian perkhidmatan didapati bahawa apabila dimasukkan ke dalam warrantee konvensional memberikan anda lima (5) tahun Pertahanan terhadap kekurangan yang lengkap.

Tidak, ini Lee Majors boleh dicas semula bionik bantuan pendengaran tidak akan menyebabkan anda berkuasa super tetapi ia pasti akan membantu anda meningkatkan pendengaran anda. Dengan ini, apabila THE 6 juta DOLLAR MAN muncul dalam sistem kabel televisyen, ia akan menjadi mustahil untuk anda ambil perhatian episod pilihan anda dengan kualiti yang jelas.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *