Telefon dua Sim Nokia: Seterusnya generasi telefon:

Telefon dua Sim Nokia: Seterusnya generasi telefon:

Telefon dua SIM ada yang memegang dua kad SIM. Mereka membenarkan penggunaan dua perkhidmatan tanpa perlu membawa dua telefon pada masa yang sama. Telefon atau telefon bimbit yang sama boleh digunakan untuk perniagaan dan kegunaan peribadi dengan nombor yang berasingan dan bil.

Dunia yang membawa telefon bimbit pembuat telefon Nokia menyertai kereta muzik Dual-SIM telefon selepas menunggu selama bertahun-tahun. Ia telah memperkenalkan 2 kos rendah dwi SIM telefon yang menyokong dwi-SIM dan Dual Sim dengan dual standby masing-masing. Nokia C1-02 adalah telefon yang boleh dipercayai dengan ciri-ciri e-mel, internet dan muzik mudah untuk digunakan untuk pastikan anda disambungkan dan dilayan.Pada sidang media yang diadakan semalam di ibu negara Kenya Nairobi, Nokia melancarkan C1 dual-Sim yang pertama telefon mudah alih (C1-00) 2-dalam-1 double SIM penyelesaian yang mempunyai butang khusus untuk beralih antara kad SIM dengan hanya menekan kekunci.

G ini 77.5 telefon dua SIM mempunyai sebuah litium bateri Ion. Ia telah menambah ciri-ciri seperti 1.8 “Paparan warna TFT. Telefon bimbit yang dilengkapi dengan pilihan penyambungan Bluetooth, GPRS, USB dan WAP. Telefon yang mempunyai 64 MB memori dan ingatan yang upgradable menggunakan hamper kad microSD 32GB. Telefon ini dilengkapi dengan ciri-ciri tambahan seperti pemain MP3, FM Radio, e-mel, ciri alam sekitar (kecekapan tenaga).
Di Nokia dual-Sim telefon C2 yang dilengkapi dengan pemain muzik dan radio FM, sejumlah besar simpanan muzik dengan telefon yang menyokong Kad mikro-SD sehingga 32 GB.Telefon bimbit menawarkan pelbagai maklumat yang merangkumi penjagaan kesihatan, pertanian, pendidikan dan hiburan melalui alat-alat kehidupan Ovi Nokia, serta akaun e-mel sendiri selain Ovi Mail.In mel Ovi, rakyat kegemaran pengguna e-mel dan akaun bual seperti Yahoo, Gmail dan Hotmail boleh boleh ditolak terus ke telefon melalui Perkhidmatan Pemesejan Nokia (NMS).
Nokia telah disimpan di berjanji untuk bertindak balas kepada permintaan dengan satu jenama yang dapat memenuhi kehendak pelanggan dari segi ketahanan dan kualiti yang tinggi. Telefon Nokia C1 dan C2 Dual SIM akan disediakan pada suku keempat 2010. Ia akan menjadi satu idea yang bijak untuk menyemak laman membeli-belah dalam talian yang berbeza atau harga perbandingan Portal sebelum anda membeli salah satu telefon ini. Salah satu boleh biasanya bergantung pada Nokia untuk memberikan hasil yang besar.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *