Teknologi moden dan peralatan Hospital

Teknologi moden dan peralatan Hospital

Katil hospital berkualiti dan hospital sekarang moden dalam reka bentuk peralatan dan terdapat di seluruh negara.

Pelamin-pelamin peralatan hospital yang digunakan setiap hari seperti rawatan dan troli pembalut semua telah dikemaskini kasih kepada teknologi moden yang ada hari ini.

Di Sidhil kami adalah terkenal untuk katil-katil hospital kami yang menjadi revolusi apabila rawatan diperlukan untuk pesakit-pesakit yang perlu tinggal di hospital.

Katil-katil yang telah dibentuk tahun yang lalu kini telah menerima baik-pulih untuk keselesaan pesakit dan jururawat penjagaan di barisan hadapan minda kita lebih mudah.

Semalam apabila terdapat isu-isu kesihatan yang serius bagi kedua-dua Hospital muda dan tua, akan dapat menawarkan penginapan untuk saudara-mara yang bimbang.

Kami menawarkan produk-produk berkualiti yang moden, selesa dan tahan lasak. Matlamat kami adalah untuk memastikan kualiti dengan keselesaan yang ketara di semua hospital dan penjagaan rumah di UK.

Apabila terdapat kebimbangan mengenai rakan atau saudara rapat ia membantu untuk duduk di hospital atau penjagaan rumah menunggu bilik di kerusi-kerusi selesa sehingga mereka mudah-mudahan menerima berita yang mereka mahu dengar.

Rekabentuk moden memerlukan warna-warna moden dan kerusi kami diperbuat daripada Perak halus dengan bingkai bic. Kami mempunyai kerusi dengan senjata atau tanpa senjata yang boleh dikunci bersama-sama jika perlu.

Menghubungkan kerusi yang boleh menjadi kelebihan apabila digunakan di klinik hospital kerana mereka menggunakan lebih banyak tempat tersedia dan di akhir hari bekerja mereka mudah dibersihkan.

Kerusi-kerusi yang kami ada dalam stok boleh ditempatkan di hospital, rumah penjagaan atau mana-mana tempat di mana seseorang sedang menunggu untuk menerima rawatan.

Katil kini mempunyai beberapa bahagian yang boleh dipindah-Pindahkan yang membolehkan pesakit mempunyai Ijazah keselesaan di rumah sendiri. Katil rumah baru kami boleh direka untuk disesuaikan dengan keperluan individu pesakit dan datang dengan jaminan dua belas bulan.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *