Teknologi Ilahi untuk menghapuskan masalah kewangan anda

Teknologi Ilahi untuk menghapuskan masalah kewangan anda

Manakala masyarakat manusia adalah berada di persimpangan, dikepung masalah kewangan, kesihatan dan hubungan, Dr.Pillai (Baba), telah diturunkan kepada manusia purba Weda rahsia Mantra, ‘Thiru Neela Kantam,’ untuk menghapuskan kesan-kesan sakit Karma buruk dan membuat hidup menunaikan dan melengkapkan.

Karma wang atau kewangan Karma kami menentukan keadaan kewangan kita. Kadang-kadang sesetengah daripada kita mempunyai Karma wang yang buruk dan menderita dari segi kewangan kerana kesannya yang sakit. Begitu juga kes dengan kesihatan atau hubungan atau mana-mana aspek kehidupan kita.

Karma kami memutuskan apa yang kita pergi melalui. Tetapi penderitaan tidak membuang Karma buruk kami. Dr.Pillai, yang diturunkan Ilahi teknologi yang melaungkan Mantra ‘Thiru Neela Kantam’ menghapuskan buruk Karma dan membuat kami membawa hidup bahagia.

Dr.Pillai telah dibincangkan secara terperinci mengenai kepentingan Bunyi untuk pembelajaran dan ketinggian minda manusia dan proses berfikir yang. Dr.Pillai telah mengenalpasti Mantra Weda purba dari ‘Neela Kantam Thiru’ sebagai Mantra betul dengan kekerapan bunyi kuantum yang betul untuk mengurangkan orang Karma buruk mereka.

Dr.Pillai menyokong bahawa ‘Thiru Neela Kantam,’ (disebut, ‘ NEE TEE-ru-la KAN-tum’), perlu dibaca ketika Pradosham. Pradosham adalah masa yang akhir cahaya hari dan awal malam setiap hari. Bulanan Pradoshams jatuh pada hari ke-13 di waxing / waning bulan. Pradoshams menawarkan peluang terbaik untuk menghapuskan Karma. Ada yang menggambarkan cahaya biru sambil melaungkan Mantra ini. Kesannya akan lebih menakjubkan jika ia dibaca 108 times. Getaran kuat yang dicipta oleh bunyi kuantum Mantra bergema melalui minda kita supaya ia mencapai tahap yang lebih tinggi. Karma buruk kami akan rosak dan cita-cita kami akan dapat dipenuhi.

Apabila kebanyakan negara melalui krisis kewangan, banyak daripada kita mempunyai doa-doa untuk wang. Kita tidak perlu menyekat keperluan kewangan kami. Kita boleh menggunakan teknologi Ilahi ini menakjubkan, diumumkan oleh Dr.Pillai, menggunakan Mantra Veda, ‘Thiru Neela Kantam’ dan membawa hidup kaya, sihat dan gembira.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *