Teknologi Airbag Inada Sogno kerusi urut Dreamwave

Teknologi Airbag Inada Sogno kerusi urut Dreamwave

Dreamwave dan rendah teknologi Airbag kerusi urut Inada Sogno kembali.

Sebagai pengikat tulang saya merawat ramai pesakit dengan sakit belakang. Sudah tentu, sebagai kiropraktor, saya memohon pelarasan kembali berputar rendah untuk membantu gemburkan sendi belakang rendah dan mendorong gerakan yang biasa untuk sendi belakang rendah. Anda tahu langkah… di mana chiropractor twists badan pesakit “seperti yang pretzel”, seperti pesakit yang menggambarkannya, untuk mendapatkan kembali “POP.”

Lebih sering daripada tidak, kiropraktik pelarasan atau manipulasi yang membantu melegakan sakit belakang yang rendah daripada pesakit yang menderita. Ia biasanya mengambil lawatan yang sedikit untuk mendapatkan manfaat sepenuhnya daripada terapi, tetapi dalam 90% kes-kes (angg.) kita akan melihat peningkatan dalam gejala.

Bagi anda yang telah duduk di atas kerusi urut sebelum ini, anda tahu bahawa fungsi utama setiap kerusi urut naik dan turun penggelek yang bergerak dari pangkal tengkorak anda ke bahagian bawah belakang anda. Pergerakan adalah semata-mata atas dan ke bawah dan sisi ke sisi. Masalah dengan kerusi urut yang kebanyakan adalah bahawa tidak ada suatu mosi rotary yang digunakan oleh mana-mana kerusi urut pada bahagian belakang yang rendah yang meniru pergerakan pelarasan kiropraktik pelarasan belakang yang rendah.

Sekarang, saya sudah tentu tidak mengharapkan kerusi urut “POP” tulang anda, tetapi usul berputar di bahagian belakang yang rendah akan membantu. Saya pernah benar-benar berfikir tentang ia sehingga kerusi urut Inada Sogno datang ke pasaran. Ia mempunyai dua ciri belakang rendah yang benar-benar ditangkap perhatian saya: 1.) usul beg udara pinggang yang seli melambung untuk mendorong berpaling ke belakang rendah dan 2.) teknologi Dreamwave di tempat duduk yang dipindahkan secara pasif pelvis.

Saya akan membincangkan ciri-ciri Inada Sogno tersebut di sini:

1. Inada Sogno pinggang beg udara

Kerusi-kerusi lain mempunyai beg udara pinggang, tetapi ini kali pertama saya melihat beg udara yang melambung pertama di satu sisi dan kemudian yang lain dalam satu fesyen seli. Bila aku duduk di kerusi ia merasakan seperti ia cuba meniru pergerakan yang mendorong kiropraktor dengan mereka sampingan postur rendah belakang pelarasan. Sudah tentu, ia tidak memberikan berdekatan tork yang kiropraktor boleh memohon secara manual, tetapi hanya untuk melihat sebuah pengilang yang cuba untuk meniru pergerakan itu walaupun untuk Ijazah kecil adalah cukup sejuk. Dan ia tidak merasakan agak baik belakang saya rendah.

2. Inada Sogno Dreamwave teknologi

Untuk duduk di atas kerusi urut Inada Sogno buat pertama kalinya, anda adalah agak terkejut apabila kerusi itu mula bergerak. Saya kagum sangat dengannya. Sebagai pengikat tulang saya telah melihat ramai pesakit yang datang ke pejabat yang boleh hampir tidak bergerak kerana akut rendah kembali sakit. Saya juga tidak dapat mereka ke Jadual rawatan saya memohon beberapa terapi secara manual.

Teknologi Dreamwave benar-benar menyediakan bahawa pergerakan pasif yang begitu sukar untuk lakukan dalam keadaan klinikal. Jika anda boleh masuk ke dalam kerusi tersebut hanya untuk duduk, kerusi akan melakukan selebihnya. Menggunakan ciri Dreamwave, anda akan merasa duduk kerusi yang bergerak dalam gerakan Rajah-8 yang berbukit dari sisi ke sisi. Ia juga mempunyai untuk naik dan turun komponen untuk pergerakan. Ianya jadi sangat menenangkan.

Sudah tentu, anda tidak perlu berada di dalam kesakitan yang amat sangat, melemahkan untuk menikmati ciri-ciri ini. Ia adalah begitu lembut dan pasif yang anda akan mahu untuk mengalaminya setiap kali anda duduk di atas kerusi urut ini. Gerakan ini berlaku pergerakan pasif yang lembut yang akan hydrate anda cakera belakang yang lebih rendah dan mengendurkan otot pelvis dan kawasan-kawasan belakang yang rendah. Ianya cukup ciri-ciri yang luar biasa dan yang pasti boleh disalin oleh pengilang lain dari semasa ke semasa.

Ciri-ciri ini dua di kerusi urut Inada Sogno menjadikan ia satu yang unik dan kerusi urut yang terapeutik berkesan di dunia.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *