Teh Eleotin: 4 merosakkan trend untuk mengelakkan dalam Program penurunan berat badan

Teh Eleotin: 4 merosakkan trend untuk mengelakkan dalam Program penurunan berat badan

Tiada titik dalam pemukulan sekitar semak–hampir dua pertiga rakyat Amerika (65%) adalah lemak… dan 31 peratus akan sungguh-sungguh gemuk. Terdapat hanya satu negeri “Colorado”, dengan kadar obesiti di bawah 20 peratus. Sebagai hasilnya, orang akan mendesak untuk produk-produk yang akan membantu mereka mendapatkan berat badan yang sihat. Malangnya, banyak produk-produk tidak akan membantu mereka mencapai keputusan jangka panjang yang mereka kehendaki.

Jika anda cuba untuk menurunkan berat badan dan terus mati, menjauhkan diri daripada trend ini:

1. Puasa dan puasa seperti diet. Ramai orang fikir bahawa berpuasa atau menjalani diet teruk terhad-kalori yang akan membantu mereka mengurangkan berat badan. Malangnya, ia hanya memperlahankan metabolisma anda supaya anda benar-benar membakar lemak lebih perlahan-lahan. Banyak fad Diet termasuk Diet limau gedang dan Atkins Diet hanya akan kali puasa Diet. Itulah di mana Khas teh seperti teh Eleotin datang, membantu anda untuk mengekalkan atau bahkan mempercepatkan kadar metabolisme semulajadi anda.

2. Ubat-ubatan. Kerana mereka adalah ditentukan oleh doktor-doktor, ramai orang fikir pil adalah selamat. Tetapi, Terdapat banyak kesan sampingan untuk apa-apa ubat. Di samping itu, Terdapat banyak ubat-ubat Diet yang telah diluluskan pada mulanya tetapi kemudian didapati menyebabkan kematian. Phen-Fen adalah satu contoh yang menakutkan ini. Eleotin teh adalah benar-benar semulajadi.

3. Berat Mesin. Infomercials televisyen lewat malam akan penuh mesin-mesin berat. Kebanyakan orang-orang yang membeli mereka meletakkannya ke dalam almari selepas beberapa hari menggunakan. Dan, orang-orang yang benar-benar menggunakan mereka sering mendapati diri mereka akibat Pastikan kumpulan otot tertentu. Terlalu banyak mesin-mesin ini hanya mensasarkan satu kumpulan otot – seperti gizmos senaman ab.

4. Banyak makanan kesihatan. Kebanyakan pengeluar makanan tambahan mengambil pendekatan senapang patah untuk membuat produk-produk mereka. Mereka tidak tahu apakah bahan-bahan aktif. Ia bukanlah sesuatu yang luar biasa untuk pil ini termasuk bahan-bahan yang diharamkan seperti Ephedra. Terdapat tiada kajian saintifik yang boleh dipercayai untuk tuntutan-tuntutan mereka.

Jadi, apa perlu anda mencari dalam program penurunan berat badan?

Pertama sekali, Keselamatan harus menjadi kebimbangan utama anda. Ianya semulajadi? Adakah ianya makanan? Ia telah diuji?

Seterusnya, atur cara anda perlu mengambil “pendekatan seluruh badan” dan bukannya memberi tumpuan kepada satu tujuan kosmetik. Dan bukannya menyerang satu gejala, program penurunan berat badan yang berjaya yang benar-benar mendapat ke akar umbi masalah.

Berat sepatutnya sukar, menyakitkan atau menyusahkan. Jika tidak, anda akan hanya akhirnya berputus asa. Program penurunan berat badan anda perlu disesuaikan dengan gaya hidup anda dan mudah untuk melaksanakan. Benar-benar, ia perlu menghubungi perubahan-kurangnya boleh didapati.

Anda tidak perlu membangunkan rintangan atau pergantungan sistem. Anda akan dapat melihat kesan-kesan jangka panjang, konsisten dari program ini.

Atur cara perlu disandarkan oleh Sains yang boleh disahkan.

Paling penting, atur cara perlu bekerja untuk menstabilkan metabolisma anda dari semasa ke semasa, memberi badan anda mampu berkesan membakar gula darah dan lemak badan.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *