Tatu malaikat penjaga yang khas dan maknanya yang sebenar

Tatu malaikat penjaga yang khas dan maknanya yang sebenar

Adakah anda mengenali Siapakah malaikat penjaga anda? Jika anda mahu untuk mendapatkan tatu malaikat penjaga itu tepat, yang bermaksud sesuatu kepada anda yang pertama mengetahui siapakah malaikat anda. Apabila anda memikirkan hari minggu anda lahir pada, anda akan dapat memikirkan Siapakah malaikat anda.

Pastikan anda memilih tatu yang eksklusif yang merangkumi malaikat anda. Kebanyakan orang hanya memilih tatu yang generik dan menutup regretting mereka kerana mereka meninggalkan ruang tamu tatu tidak menyedari bahawa mereka mungkin akan melihat bahawa tatu yang sepadan pada orang lain. Berikut adalah hari-hari minggu dan malaikat-malaikat yang dipilih mereka.

1) Malaikat penjaga Isnin adalah St. Gabriel. Memegang mesej-mesej yang didedahkan Allah, dia adalah orang yang memberitahu Daniel tutup planet dan 6.25 kepada Virgin Mary bagaimana beliau akan membawa dan bertukar menjadi ibu kepada Nabi Isa anak Tuhan.

2) Malaikat penjaga Selasa adalah St. Raphael. Dialah yang Seraph seorang Kristian dan perjalanan ke syurga dan membimbing kami dalam mencari kebahagiaan sebenar kami. Dia memberikan kita cahaya untuk melindungi kita dari bahaya yang jatuh atas kita perjalanan kami ke syurga. Namanya bermaksud kesihatan yang sangat baik dan banyak yang dia membawa kepada kita perjalanan kami.

3) Malaikat penjaga Rabu adalah St. Uriel. Beliau berdiri untuk keadilan Ilahi dengan skala berat tangan siasatan yang baik dan buruk yang kita lakukan dalam hubungan kepada Allah.

4) Malaikat penjaga Khamis adalah St. Sealtiel. Cherub renungan dan ibadat yang memberi kita alat-alat untuk membinasakan masalah terbabit. Sesetengahnya mungkin termasuk pergantungan dadah dan mengambil nyawa.

5) Malaikat penjaga Jumaat adalah St. Jhudiel. Tuhan pemilik rahmat. keampunan adalah kasih sayang Tuhan supaya kita boleh membuat ia melalui godaan dan mendapat keampunan dalam kehidupan. Ini memberi kita rahmat untuk badan dan minda.

6) Malaikat penjaga Sabtu adalah St. Barachiel. Barachiel ditugaskan untuk mengawasi anak angkat Allah. Beliau telah diarahkan untuk dijaga oleh mereka di bahagian koir daripada malaikat.

7) Malaikat penjaga Ahad adalah St. Michael. Michael adalah komander dan Ketua semua hierarki sampai angelic. Beliau menewaskan Lucifer dan pengikut-pengikutnya dalam pemberontakan pertama terhadap Allah. Beliau adalah berkaitan dengan mukjizat dan perintah yang Maha Kuasa Allah.

Ini adalah anda hari minggu dan malaikat-malaikat penjaga yang dipilih mereka. Sekarang mengetahui hari minggu tarikh lahir anda jatuh pada dan anda boleh mendapatkan tatu malaikat penjaga itu. Sekarang bahawa tindakan ini dijaga sudah tiba masanya untuk mencari tatu yang tersendiri, mencetak mereka dan membawa mereka ke artis tatu kegemaran anda untuk mengeluarkan semula.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *