Tanya Pakar pemakanan kami, Herbspro memperkenalkan meminta kami pakar pemakanan Kecergasan, kesihatan & Tips pemakanan

Tanya Pakar pemakanan kami, Herbspro memperkenalkan meminta kami pakar pemakanan Kecergasan, kesihatan & Tips pemakanan

Herbspro.com berasa sangat gembira untuk memperkenalkan ciri baru khas “Tanya Pakar pemakanan kami”. Herbspro pelanggan dan orang awam dijemput untuk bertanya kesemua soalan mereka pemakanan Kesihatan berdaftar pemakanan /Chinese Herbologist Suma G Nathan. Suma mempunyai lebih daripada 28 tahun pengalaman dalam bidang nutrisi holistik.
Semua orang dari semua peringkat umur boleh mendapat manfaat daripada hidup gaya hidup yang sihat dan tambahan pemakanan yang betul, yang termasuk haiwan kesayangan kita tercinta. Suma akan membantu memilih produk yang betul-betul pemakanan untuk gaya hidup hidup anda yang sihat. Sering kali kita memerlukan bantuan yang memilih produk yang betul, dos yang betul dan kulit tulen menjaga semua keperluan pemakanan anda.

“Kami di Herbspro.com percaya bahawa kecergasan dan hidup sihat seharusnya menjadi matlamat semua orang. Kami harap ciri baru ini akan membantu mencapai pelanggan kami mencapai matlamat mereka”kata Tanu Bhattacharya, Pengarah (operasi) Herbspro.com. “Saya amat dengan Herbspro.com dan bekerja dengan pelanggan-pelanggan mereka. Herbspro.com mempunyai lebih daripada mana-mana peruncit dalam talian yang lain. Produk atas talian dan disokong oleh banyak tahun penyelidikan dalam bidang “kata Suma G Nathan, berdaftar Herbologist /Chinese pakar pemakanan.

Pelanggan yang berminat boleh pergi ke Herbspro.com dan baca maklumat tentang bagaimana pemakanan boleh membantu anda.

Untuk maklumat lanjut lawati: www.herbspro.com/ask-nutritionist/submit-question.asp

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *