Tanda-tanda yang anda mungkin perlu kolon yang membersihkan

Tanda-tanda yang anda mungkin perlu kolon yang membersihkan

Terlampau toksik kolon boleh nyata dirinya dalam tanda-tanda yang jelas menunjukkan keperluan untuk pembersihan usus. Walau bagaimanapun, sering kali kita tidak faham apa yang gejala-gejala ini akan memberitahu kita. Ambil masa untuk Baca Sila baca tanda-tanda ketoksikan yang mengikuti secara terperinci. Ia akan membantu anda menjaga lebih baik kesihatan anda dan menyelamatkan kamu dari penyakit-penyakit kronik, termasuk kanser kolon.

Jika anda mengalami batuk berpanjangan dan sejuk, atau yang seolah-olah reoccur, ia mungkin kerana mukus yang terbentuk dalam sinus ditolak ke dalam saluran gastrousus, di mana ia membentuk lapisan nipis dan melekat dengan usus besar dalam bentuk plak. Jika lapisan mukus dan plak dibenarkan untuk tinggal di sana untuk masa yang lama, sejuk dan batuk akan juga kekal untuk tempoh yang panjang. Oleh itu, adalah penting untuk membuang toksin dalam badan dengan tambahan pembersihan kolon semulajadi. Pembersihan usus yang membuang mukus dari usus dan meningkatkan proses penghadaman, berlama-membantu mengelakkan sejuk kerap dan batuk yang mungkin sebaliknya lama.

Berjuta-juta orang yang menghidap selesema, dan banyak sebagainya asas yang berulang. Begitu juga, resdung yang kronik adalah masalah bagi lain-lain lagi. Mereka mungkin tidak sedar bahawa keadaan jangka panjang mereka, seperti dalam senario yang digariskan di atas, boleh diburukkan lagi dengan pembentukan mukus di dalam usus, yang memerlukan rawatan yang sewajarnya. Salah satu cara untuk menghilangkan masalah selesema dan resdung untuk selama-lamanya adalah menggunakan Kesihatan pembersihan kolon produk.

Jika anda pernah berasa bahawa tahap tenaga anda adalah terlalu rendah dan anda akan dapat melaksanakan tugas harian dengan mudah biasa, anda mungkin mengalami jangkitan parasit. Parasit menjelaskan di dalam saluran gastrousus secara kerap, membuat anda berasa lesu kerana parasit yang memakan nutrisi yang biasanya diserap oleh usus. Jika parasit yang tinggal di dalam usus untuk tempoh yang luas, ia boleh menyebabkan banyak penyakit kronik termasuk kanser kolon. Oleh itu, adalah perlu untuk menghapuskan mereka menggunakan colon Kesihatan semulajadi yang membersihkan tambahan.

Tubuh manusia menggunakan tidur untuk membaiki, membina semula dan memulihkan dirinya. Pada asasnya, badan kita gunakan waktu tidur untuk membersih dan menyahtoksin, dan untuk membina kekuatan dan kekebalan. Apabila kita makan lewat malam dan pergi tidur dengan perut penuh, badan adalah tidak rehat. Walaupun kami proses-proses mental adalah tenang, badan fizikal kita adalah sebenarnya agak sibuk mencerna dan pemprosesan sejumlah besar makanan. Ini menghalang pembinaan pembersihan, penting dan proses-proses pemulihan yang biasanya berlaku semasa kita tidur. Kita semua mempunyai pengalaman hendak masuk tidur dengan perut penuh, dan bangun perasaan pagi seterusnya letih, bateri dan disoriented, walaupun 8 jam tidur.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *