Tanah perkuburan tertua di Amerika

Tanah perkuburan tertua di Amerika

Tanah perkuburan pertama dalam mengambil tempat sepanjang 1700-an, semasa tempoh Sepanyol yang pertama. Tanah perkuburan yang berasal sebagai tempat pengkebumian bagi kaum India yang dikenali sebagai orang-orang Tolomato, sebelum menjadi tempat persemadian untuk penduduk lain termasuk tentera Konfederate yang banyak. Tanah perkuburan Tolomato menawarkan pengunjung dengan pantas ke dalam sejarah beberapa orang-orang yang menetap, hidup dan akhirnya meninggal dunia di St. Augustine. Tanah perkuburan ini telah ditubuhkan dalam tempoh pertama Sepanyol, sebelum 1763. Tanah perkuburan yang pertama kali digunakan untuk tanam India Kristian yang telah memeluk agama Katolik dan dikekalkan melalui mubaligh Franciscan. Bapa Pedro Camps, paderi Minorcan colonists mendapat kebenaran untuk Institut tanah perkuburan ini parishioners Nya. Kem-kem ayah dikebumikan di tempat ini di sejak 1790; Walau bagaimanapun, mayat beliau telah re-interred di dalam “Gereja baru” Katedral Katolik St. Augustine yang sedia ada. Lepas upacara pengebumian dalam tanah perkuburan ini adalah pada tahun 1892.
Kampung Tolomato adalah meninggalkannya apabila Florida telah diambilalih oleh pihak British. Orang India Tolomato sebelum ini telah mereka bandar plot yang tanah perkuburan. Ketua, dinamakan Ketua Tolomato dikebumikan di mana layanan bangunan terletak. Bersejarah St. Augustine dibina atas apa dahulunya Taman perkuburan India Tolomato. Menjadi bahagian tertua St Augustine serta dibina atas Taman perkuburan, dengan mendengar cerita-cerita peristiwa ghaib haunting dan lain-lain yang banyak di Daerah bersejarah ini.
Senarai pahlawan berterusan sepanjang St. Augustine pelbagai kitaran sewa, dari British kedua Sepanyol tempoh melalui ke Florida di Tunisia. Senarai pahlawan yang akhir adalah pada tahun 1884, Bilakah bandar diharamkan Senarai pahlawan dalam had bandar atas sebab-sebab kesihatan.
Terdapat pelbagai haiwan yang dilaporkan kanak-kanak bermain di sekitar pokok lama secara besar-besaran di tanah perkuburan Tolomato.
Ramai di antara kubur adalah contoh sempurna tombstone seni, segala-galanya dari kebangkitan Greek, popular sepanjang tempoh zaman Victoria, beberapa contoh-contoh yang paling baik di pagar besi Tuang abad ke-19. Nisan yang pelbagai dan patung-patung mayat menggambarkan bandar yang rumit sejarah dan rentas kehidupan semasa penyelesaian St. Augustine.
Assemblage rakyat dikebumikan di Taman-Taman ini adalah sangat pelbagai, dari orang-orang yang dibebaskan Minorcan indentured hamba untuk askar-askar dan teman senegeri dari hampir setiap negara di Eropah yang bermastautin di St. Augustine semasa bandar di awal tahun. Banyak orang yang berbeza dan kewarganegaraan berbentuk sejarah dan masa depan St Augustine dan tanah perkuburan ini adalah di mana mereka telah dibentangkan untuk berehat.
Perkuburan ini menempatkan lelaki kepentingan luar St. Augustine. Gabenor Sepanyol kedua dikebumikan di sini serta banyak lain terkenal awal pemimpin. Kematian adalah sesuatu kejadian sehari-hari dalam kehidupan awal kolonial di sini serta lokasi lain.
Tanah perkuburan ini adalah diminta oleh Cubans yang ingin membayar mereka akan Rev. Felix Varela, ahli teologi cuba yang dikreditkan dengan Kemerdekaan Cuba, mungkin. Varela diajar Cubans sebab untuk diri mereka sendiri dan dia dicipta asal-usul falsafah untuk cuba nasionalisme. Varela dikebumikan di aras dalam gereja kecil di bahagian belakang tanah perkuburan sehingga mereka telah menghantar ke Cuba.
Haitians berhenti di tanah perkuburan untuk membayar mereka akan Jeneral Georges Biassou, Pengetua di Haitian pemberontakan terhadap Perancis, yang membawa kepada kemerdekaan Haitian. Jeneral Biassou kubur adalah dikenalpasti.
Tanah perkuburan adalah tidak pernah merancang dan individu yang berada dalam semua kemungkinan yang dikebumikan di atas satu sama lain dan dalam Senarai pahlawan yang pelbagai, terutamanya sewaktu wabak demam kuning. Terdapat lebih daripada satu ribu Senarai pahlawan dalam akaun kariah, tetapi hanya 105 penanda masih di topi, jubah Deng. Penanda tertua kepunyaan Elizabeth Forrester, yang meninggal dunia pada 1796.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *