Tambahan melawan Mononucleosis dan mencegah Sindrom Kelesuan Kronik (cfs)

Tambahan melawan Mononucleosis dan mencegah Sindrom Kelesuan Kronik (cfs)

Berikutan pelancaran penemuan mononucleosis berjangkit itu meningkatkan risiko dan berlakunya Sindrom Keletihan kronik, gen-Eden telah ditingkatkan promosi produknya antivirus, direka khusus untuk melawan penyakit-penyakit seperti mononucleosis dan membina sistem imun untuk menghalang pembangunan Sindrom Kelesuan Kronik (CFS).

Gen-Eden telah diilhamkan oleh Dr. Tempahan di Hanan Polansky penemuan mengenai hubungan antara pendam virus dan penyakit-penyakit kronik. Tambahan yang terdiri daripada bahan-bahan antiviral ekstrak teh hijau, Quercetin, ekstrak likuoris, ekstrak Cinnamon dan Selenium – semua saintifik telah terbukti untuk mempunyai sifat melawan penyakit.

Terdapat tiada penawar yang diketahui untuk CFS. Ini adalah mengapa Pusat kawalan penyakit dan pencegahan (CDC) menulis di laman webnya bahawa “Nutritional tambahan dan vitamin sering digunakan oleh orang-orang dengan CFS untuk melegakan gejala. Gen-Eden adalah digunakan untuk tujuan ini hanya tambahan. Sebab permintaan semakin meningkat terhadap gen-Eden, dan rayuan yang unik kepada kedua-dua pesakit dan pakar-pakar perubatan, adalah sasaran virus pendam dalam sistem pesakit daripada gejala-gejala. Dengan mensasarkan punca penyakit, gen-Eden menawarkan peluang yang lebih baik untuk pemulihan yang tahan lama.

Secara umum, mononucleosis dan CFS adalah virus yang bermasalah kerana terdapat risiko misdiagnosis disebabkan mereka sejuk dan selsema-seperti gejala yang jadi sama dengan penyakit-penyakit lain yang sering kali, doktor tidak memberi mereka perhatian betul, walaupun awal pengesanan dan rawatan adalah begitu penting untuk pulih sepenuhnya.

Penyelidik mendapati bahawa remaja dan gadis-gadis remaja khususnya, akan lebih terdedah kepada mononucleosis diikuti CFS. Walau bagaimanapun, penyakit ini bukan eksklusif kepada mazhab ini dan sesiapa sahaja boleh berisiko. Berterusan penggunaan suplemen kesihatan yang baik seperti gen-Eden membantu melindungi tubuh terhadap penguncupan penyakit; atau, bagi mereka yang sudah menghidap penyakit tersebut; tambahan yang dapat membantu mempercepatkan proses pemulihan mereka. Suplemen kesihatan semulajadi menyediakan penyelesaian antivirus untuk menderita daripada atau mereka berisiko penyakit. Mempertimbangkan gen-Eden cuba semalam.

Untuk maklumat lanjut mengenai gen-Eden, pergi ke.
Gen-Eden terdapat Amazon.com atau melalui laman web rasmi.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *