Tambahan Creatine terbaik untuk meningkatkan saiz otot dan kekuatan

Tambahan Creatine terbaik untuk meningkatkan saiz otot dan kekuatan

Jadi, anda mahu menggunakan tambahan creatin yang terbaik untuk meningkatkan saiz otot dan kekuatan? Tahukah anda bahawa dengan mengambil serbuk creatin adalah salah satu cara yang paling berkesan untuk melakukan ini?

Dalam bentuk paling asas itu creatine, atau lebih saintifik dipanggil creatin monohydrate, biasanya dijual dalam serbuk untuk sebagai produk jenis pukal. Selama ini telah banyak aditif kreatif yang dibuang ke dalam bentuk serbuk yang asas untuk mencipta produk baru dan sistem penyampaian. Jika anda tidak tahu apa yang anda Cari pada ia boleh menjadi amat mengelirukan untuk mudah mendapat buta oleh semua gembar-gembur pemasaran dan pembungkusan yang menarik. Semua borang-borang ini berbeza dan versi creatin mempunyai kesan-kesan sampingan yang berbeza. Anda perlu mempunyai maklumat yang terbaik yang ada supaya anda boleh mencari creatin tambahan yang terbaik untuk keperluan anda.

Walaupun terdapat banyak produk, teras yang mereka semua lakukan perkara yang sama, dan itu adalah untuk membina otot. Creatin monohydrate serbuk direka untuk meningkatkan tahap creatin dalam sel-sel otot supaya mereka meningkatkan saiz dan kekuatan. Manakala diet anda boleh meningkatkan tahap ini creatin, beberapa Diet orang sahaja adalah tidak mencukupi untuk meningkatkan jisim otot seperti yang dikehendaki.

Kebanyakan produk creatin di pasaran akan tambahkan beberapa bentuk yang berbeza daripada creatin. Ia boleh menjadi sangat sukar untuk mencari hanya satu jenis creatin dengan sendirinya. Sesetengah produk walaupun akan menambah produk-produk yang berbeza seperti whey powder atau kafein dengan creatin dalam. Jika anda tidak tahu apa yang perlu mencari boleh menjadi amat mengelirukan, dan anda mungkin tidak mendapat keputusan yang anda cari.

Berikut adalah beberapa jenis produk yang paling asas untuk creatin tambahan yang terbaik untuk memenuhi keperluan anda.

Serbuk creatin Monohydrate

Serbuk creatin monohydrate adalah dalam bentuk asal creatin tersedia kepada orang awam. Kajian saintifik Tempahan telah dilakukan menggunakan borang creatin. Creatine terbaik makanan tambahan dan produk berkualiti tinggi akan mempunyai Creapure yang disenaraikan pada label di suatu tempat. Borang ini dihasilkan di Jerman dan borang yang tertinggi dan Tempahan tulen yang disediakan. Kualiti yang rendah, dan biasanya lebih murah harga produk, tidak akan mempunyai cap dagang Creapure dan berkemungkinan besar akan dibuat di China. Masalah utama dengan bentuk serbuk creatin adalah yang tidak sangat larut, bererti ia tidak larut dalam cecair yang sangat mudah. Ini boleh sakit perut, dan memberikan anda rasa kembung. Anda mungkin akan hanya mendapat kadar penyerapan satu peratus dengan produk ini, bermakna anda perlu mengambil banyak untuk itu menjadi berkesan. Serbuk creatin monohydrate tahun atau penyelidikan yang terbukti di sebalik dan telah terbukti selamat jika diambil dengan betul. Juga, jika bentuk-bentuk lain creatin memberikan anda kesan-kesan sampingan yang tidak diingini kemudian beralih kepada creatin monohydrate.

Tri dan Di Creatine bilik

Asid malic dan creatin monohydrate berusaha bersama-sama borang creatin bilik. Kitaran tenaga untuk sel-sel otot anda bergantung kepada kitaran Krebs, di mana asid malic adalah terlibat secara langsung. Faedah utama bilik creatin adalah bahawa ia meningkatkan tenaga otot dan ketahanan ke atas hanya mengambil tepung creatin monohydrate, dan kadang-kadang boleh membuat creatin terbaik yang menambah. Creatine bilik adalah larut air yang lebih banyak dan badan menyerap pada kadar yang lebih tinggi. Satu lagi faedah utama bilik creatin adalah iaitu tidak memerlukan loading fasa. Creatine malate mungkin adalah bentuk creatin untuk menggunakan, walaupun anda mungkin akan mengalami beberapa kesan sampingan yang tidak diingini apabila menggunakannya.

Creatine Ethyl Ester

CEE, juga dikenali sebagai creatin ethyl ester, telah dilaporkan mempunyai banyak lebih tinggi kadar keterlarutan dan kestabilan berbanding creatin monohydrate. Ia juga sepatutnya lebih mudah pada perut dan mempunyai keasidan yang jauh lebih rendah. Ini adalah tuntutan pemasaran bagi CEE, walaupun kajian akademik untuk menyokong ini telah menjana hasil yang bercampur-campur. Tidak satu kajian telah benar-benar menunjukkan bahawa CEE mempunyai kadar keterlarutan yang lebih tinggi dalam sistem pencernaan, tetapi ia dapat dibuktikan bahawa ianya lebih larut dalam air daripada standard creatin monohydrate di ita€ ™ s jika borang. Tambahan creatin terbaik yang biasanya mengandungi CEE.

Micronized Creatine
Micronized creatin monohydrate adalah satu bentuk creatin yang mempunyai unit asas saiz dengan ketaranya. Ini amat berkesan dalam meningkatkan keluasan keseluruhan permukaan setiap unit creatine, yang sepatutnya menyebabkan penyerapan banyak lebih baik anggota badan. Bentuk creatin ini jauh lebih berkesan daripada standard creatin monohydrate dan creatine tambahan yang terbaik akan di dalam borang ini. Anda akan mengambil masa lebih kurang produk ini, berbanding creatin monohydrate, untuk mencapai keputusan yang sama. Micronized creatine mempunyai kesan-kesan sampingan yang lebih rendah, tetapi ia masih memerlukan satu fasa loading.

Creatine Orate:

Creatine orate berasal dari oratic asid, dan dicipta apabila creatin bon untuk satu molekul orate. Orate adalah pre-cursor yang untuk asid nukleik yang diperlukan untuk membina ATP dalam sel-sel badan. ATP adalah ejen tenaga sejagat yang dalam sel-sel otot, dan nitrat yang mempunyai sifat-sifat istimewa tenaga oleh. Manfaat utama creatin orate bahawa ia sepatutnya cepat, meningkatkan tenaga untuk sel-sel otot di creatin supplement yang terbaik, tetapi tidak terdapat sebarang kajian untuk membuktikan perkara ini setakat ini belum. Satu kelemahan untuk produk jenis ini adalah mereka yang sangat mahal berbanding dengan creatin monohydrate.

Tiada engkau, tambahan creatin terbaik yang tersedia boleh didapati dalam bentuk ini. Menggunakan maklumat ini akan membantu anda semasa membaca label produk creatin.

Adakah anda bersedia sekarang otot meningkatkan jisim dan kekuatan, dan dapatkan yang robek melihat?

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *