Tahun seksi Abs semua pusingan – bagaimana untuk mendapatkan tona, Abs seksi dan menunjukkan ia mati

Tahun seksi Abs semua pusingan – bagaimana untuk mendapatkan tona, Abs seksi dan menunjukkan ia mati

Mendapatkan tona abs untuk wanita dan lelaki packfor enam ripped adalah pencapaian utama kesihatan fizikal serta panas dan seksi. Mengapa? Kerana lemak adalah begitu mudah disimpan di dalam perut. Ini adalah tempat yang asli untuk lebihan lemak untuk pergi, untuk menjaga organ-organ penting anda yang tidak dilindungi oleh rusuk anda. Berikut adalah contoh, Bilakah anda bersenam biceps adalah agak lebih mudah untuk membina. Ia adalah cara yang lebih sukar untuk mengukir abdominals dalam dan yang sangat benar bagi lelaki kerana apabila lelaki mengumpul lemak badan, ia pergi ke tempat pertama dan tempat akhir untuk membakar. Ia adalah sesuatu yang luar biasa untuk melihat seorang lelaki dengan tona abs manakala seluruh badannya undefined dan flabby. Dan untuk perempuan, anda secara genetik mempunyai peratusan lemak badan yang lebih tinggi daripada lelaki juga. Melihat-lihat dan anda akan perasan bahawa orang-orang dengan tona atau enam pek abs juga berdisiplin dengan diet rejim dan kecergasan mereka. Dalam artikel ini saya akan membincangkan aspek-aspek 2:
1. mencapai abs tona anda diikuti oleh
2. Bagaimana untuk berpakaian dan menunjuk-nunjuk

Terdapat dua perkara yang akan menentukan jika anda akan mendapat abs tona anda: diet dan senaman. Kedua-duanya perlu periferal. Sudah tentu, anda set minda dan kuasa akan akan mempengaruhi kejayaan anda dan pergi dengan apa jua perkara yang anda menetapkan keluar untuk mencapai. Kejayaan bergantung kepada kepercayaan anda sendiri dan keazaman. Tetapi apabila anda membuat keputusan dan aktif dibentangkan untuk mendapatkan anda abs seksi, diet adalah salah satu daripada kedua-dua faktor paling berpengaruh dalam menentukan sama ada anda mendapat abs tersebut atau tidak.

Diet anda haruslah:
1. membina serta mengekalkan kelajuan metabolisme anda
2. membakar lemak dan menghalang lemak Menyimpan

Oleh diet, saya tidak bermaksud kemalangan atau fad Diet yang akan menghantar badan anda ke mod kebuluran. Ini sebenarnya menyebabkan badan ke belakang dan mahu menyimpan lemak. Walaupun anda perlu makan kurang kalori daripada jumlah yang anda bekerja luar, terdapat had kerana jika terdapat pengurangan dramatik dalam pengambilan kalori, badan anda akan bertukar ke mod panik dan berfikir ia kelaparan dan ini akan mengurangkan kadar pembakaran lemak anda. Perlahan-lahan dan beransur-ansur adalah bagaimana anda perlu melakukannya. Konsisten dan disiplin adalah kunci. Makan hidangan yang kecil seimbang karbohidrat, protein dan lemak sihat setiap 3-4 jam untuk memastikan metabolisme anda dikekalkan tinggi sepanjang hari.

Tidak ada mana-mana tempat yang menjadi berdisiplin dengan senaman anda jika anda binge luar pada makanan salah dan dan menyembunyikan abs enam pek anda dengan lemak. Terdapat juga makanan tertentu yang menggalakkan Menyimpan lemak perut, jadi makanan ini harus dielakkan. Walaupun makanan ini setiap hari, dengan sifat kimia mereka, menggalakkan pengumpulan lemak, ada sebenarnya makanan lain yang anda boleh makan untuk mengelakkan atau mengatasi perut. Untuk Ulasan lanjut dan sumber-sumber ini, klik pada pautan pada penghujung artikel.

Bahagian ke-2 untuk mendapat abs yang seksi, tona adalah senaman. Melakukan senaman yang betul akan membantu anda:
1. memperkukuhkan dan nada otot-otot
2. Elakkan kecederaan akibat kemalangan
3. meningkatkan kadar metabolisme anda

Bertentangan dengan kepercayaan popular, anda tidak perlu bersenam banyak masa di gimnasium melakukan senaman ab seperti crunches untuk mendapatkan tona abs. melakukan intensiti tinggi, berat badan latihan dan teras latihan akan menjadi lebih berkesan. Kualiti adalah lebih penting daripada kuantiti. Yakinlah anak-anak gadis, latihan berat badan tidak akan membuat anda lebih besar kelihatan seperti bagur itu. Ia akan hanya nada badan anda dan latihan kardio abs. baik untuk kecergasan tetapi untuk menjana betul, tinggi berpanjangan metabolik persekitaran yang menggalakkan pembakaran lemak yang tidak diperlukan untuk menentukan otot-otot anda mendapat abs seksi anda. Pautan di bawah mempunyai akses kepada gambar dan penerangan untuk menggambarkan kepada anda yang teras badan dan ab senaman anda perlu dan tidak patut lakukan.

Jadi, sekarang bahawa anda telah baik dan mendapat abs seksi anda, anda akan mahu untuk pakaian untuk menarik perhatian. Mempamerkan usaha anda sukar diperolehi. Dan ini tidak perlu di pantai dalam musim panas sahaja. Anda masih boleh menunjukkan abs tona dan tanpa lemak badan anda untuk musim sejuk.

Secara semula jadi semasa musim panas, ia adalah mudah. Di tepi pantai, memakai bikinis atau satu keping saman yang mempunyai bahagian pusat yang dipotong. Bagi lelaki, anda akan hanya berpakaian dengan hanya seluar pendek Lembaga atau bahkan hanya speedos. Minyak naik untuk membuat anda abs sculpted enam pek yang glisten. Sebaliknya jika anda tidak suka rasa berminyak, hanya menggunakan beberapa pelindung matahari untuk membantu anda Kasut. Apabila anda tidak berada di pantai, yang berpakaian kemeja-t disampiri atau pertengahan riffs dengan moisturiser glittery badan untuk gadis-gadis. Malah seluar jeans kenaikan rendah dan atas kereta kebal yang kecil.

Semasa musim sejuk, memakai puncak skin-tight, ribbed, lengan panjang.Anda boleh juga memakai satu saiz lebih kecil. Cuba memakai warna-warna yang terang untuk menunjuk-nunjuk perut rata. Anda tidak mahu menutupnya dengan warna-warna yang gelap. Putih adalah yang terbaik. Pernahkah anda perhatikan Vin Diesel dari filem “XXX” (Triple X)? Kanak-kanak perempuan boleh melakukan sama dan memakai baju lengan panjang tutup-pemasangan. Perhatikan Kristen Bell dalam “Lupa Sarah Marshall”? Anda boleh memakai pakaian yang diperbuat daripada bahan-bahan yang melekat pada tubuh seperti sutera. Cuba memakai warna-warna biasa, terang yang mempunyai reka-bentuk tidak mempertingkatkan dan bukannya menyembunyikan perut anda rata. Ringkasnya untuk mempamerkan bahawa perut flat – pergi ringan, pergi ketat.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *