Tahu permohonan yang betul sebelum anda membeli Lumigan

Tahu permohonan yang betul sebelum anda membeli Lumigan

Apakah Objektif sangat anda apabila anda membeli Lumigan? Ini adalah untuk mencapai keputusan yang memuaskan dengan tepat dinyatakan dalam butiran produk dan spesifikasi. Lumigan berfungsi sebagai prostaglandin. Tubuh manusia mempunyai keupayaan yang semulajadi untuk menghasilkan prostaglandin. Prostaglandin adalah penting untuk mengawal tekanan darah, mengetatkan otot licin dan modulasi keradangan. Mata kami mengandungi cecair semulajadi. Cecair ini harus mengalir keluar dari mata untuk mengekalkan tekanan mata yang normal. Prostaglandin membantu dengan membuka terusan saliran seperti keluar cecair. Ini menghalang peningkatan pada tekanan mata. Lumigan menjalankan seperti bagaimana prostaglandin. Menggalakkan ubat penurunan mata ini meningkatkan pelbagai aliran keluar cecair kerana sistem saliran sekunder.

Sesuatu yang anda perlu diingat apabila anda membeli Lumigan adalah aplikasi yang betul. Ia tidak hanya dinasihatkan bahawa anda mengikuti arahan-arahan doktor, tetapi juga pemasangan betul titis diperlukan. Berikut adalah data penting yang perlu anda tahu untuk memastikan Lumigan anda berfungsi dengan berkesan.

1. Membuat pasti bahawa anda mencuci dengan betul washed tangan anda sebelum anda bahkan menyentuh botol ubat titis mata. Ini akan membantu anda mengelakkan jangkitan mata. Tangan yang kotor boleh contaminate bekas.

2. Letakkan diri anda sekarang. Lean kembali kepala anda dan kelihatan menaik.

3. Dengan jari telunjuk dibersihkan, perlahan-lahan tarik turun pada bahagian bawah kelopak mata sehingga ia membuatkan poket atau “melalui”. Objektif anda adalah untuk mempunyai ubat ke dalam poket. Ia akan menjadi sia-sia jika ia hanya jatuh pada kelopak mata anda.

4. Kedudukan penetes itu dan memegang ia ke atas mata anda. Perlahan-lahan Picit botol sehingga satu penurunan perubatan dilepaskan dan masuk ke dalam paket. (Peringatan penting: tidak membenarkan bahagian hujung botol untuk menyentuh mana-mana jari-jari, mata, atau mana-mana permukaan yang lain. Ini akan mengelakkan anda daripada jangkitan mata).

5. Melihat ke bawah. Tutup mata anda perlahan-lahan, 1 minit 2 minit. Perlahan-lahan menggunakan tekanan oleh kedudukan jari yang satu di dalam sudut mata, yang terletak berhampiran dengan hidung. Ini akan membantu ubat-ubatan untuk tidak disalirkan keluar. Mengekalkan lagi penurunan mata. Elakkan daripada tidak berkelip jika boleh. Jangan gosok mata anda dirawat. 6. Berhati-hati membasmi sebarang cecair yang berlebihan yang terdapat pada kulit. Dan anda selesai! Jika anda adalah kira-kira untuk merawat mata anda, hanya ikuti prosedur yang sama. (Nota Khas: Jika anda menggunakan kanta kenalan, pastikan untuk memadamnya sebelum penggunaan ubat-ubatan anda. Anda boleh meletakkan ia kembali dalam masa 15 minit selepas menanam drop).

Anda telah belajar permohonan yang betul. Mereka adalah langkah-langkah asas yang benar-benar mudah untuk diikuti. Adalah bijak untuk membeli Lumigan apabila anda tahu bagaimana untuk membuat ia bekerja dengan baik.

Jika anda menyusukan anak, mengandung atau cuba untuk hamil, ia akan lebih baik jika anda berbincang dengan doktor anda jika anda boleh menggunakan Lumigan. Ia tidak lagi diketahui jika sesetengah bahan-bahan Lumigan seperti bimatoprost boleh menyebabkan kemudaratan kepada bayi yang belum lahir atau jika ia boleh menjejaskan susu payudara. Kesan Lumigan ke atas kanak-kanak juga belum diketahui. Jelas sekali, selain daripada mengetahui penggunaan betul Lumigan, salah satu harus menentukan terlalu jika ia adalah selamat untuk dimakan beliau. Adalah bijak untuk membeli Lumigan dan kemudian menggunakannya hanya jika dia mendapat kelulusan daripada doktor.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *