Tags kulit kemaluan

Tags kulit kemaluan

Tag kulit adalah hanya lebihan kulit atau tamparan yang tumbuh pada badan kita. Mereka adalah agak kecil dan benar-benar tidak masuk akal tetapi mereka masih terus muncul di mana-mana. Lelaki dan wanita akan cenderung menerima tag kulit kadang-kadang dalam kehidupan mereka. Ramai wanita akan menerima tag kulit sekitar garis coli mereka di hadapan disebabkan oleh kerengsaan coli yang menggosok terhadap kulit. Orang lain mungkin menerima tag kulit mereka tudung mata, leher, atau bahkan armpit kawasan lebih kerap daripada bahagian-bahagian lain badan mereka. Mereka tidak yakin apa yang menyebabkan kulit tag untuk borang tetapi mereka mempunyai sakit atau apa-apa lagi bagi kita untuk bimbang tentang begitu banyak cuti hanya yang mereka pergi. Orang lain berasa perlu untuk mengeluarkan label kulit atas sebab-sebab kosmetik jika pada muka atau leher mereka atau jika mereka rub terhadap pakaian mereka menjadikan ia sakit dan cepat marah. Label kulit kemaluan boleh berlaku tidak kira usia atau jantina. Chaffing adalah salah satu cara yang ini boleh berlaku. Apabila kulit basah dan rubs bersama-sama untuk tempoh masa yang panjang akan menyebabkan kerengsaan kulit dan kemudian kulit label bagi sesetengah orang. Tidak ada cara yang sebenar untuk mengelakkan kulit tag tetapi anda boleh cuba mengambil langkah berjaga-jaga apabila pakaian menggosok.

Manusia adalah agak mudah untuk mendapatkan label kulit kemaluan. Ini adalah kulit tag pada bahagian sulit yang seperti orang lain yang berkembang antara bahagian badan yang lain. Ramai lelaki yang sedar diri apabila ia datang kepada groin tag kulit kerana mereka perlu menjelaskan kepada rakan mereka yang ia hanya lebihan kulit yang telah ditubuhkan dan apa-apa lagi. Label kulit pada pangkal paha tidak berjangkit tidak akan mereka merebak jika tidak dikeluarkan. Lelaki biasanya mempunyai mereka dikeluarkan untuk berasa lebih baik tentang diri mereka. Ia tidak kira bangsa, latar belakang agama, atau bahkan mereka hidup sosial alasan mengapa label kulit tumbuh di pangkal paha. Sama seperti lain-lain tag kulit ia mungkin disebabkan kepada rubbing berbanding bahagian lain kulit atau bahkan pakaian yang dipakai terlalu ketat.

Terdapat risiko kesihatan tidak perlu bimbang tentang apabila ia datang kepada label kulit kemaluan. Mereka adalah orang-ramai yang tidak berbahaya lebihan kulit yang telah berkembang. Mereka boleh meningkat sehingga saiz anggur dan kemudian tag kulit boleh menjadi sesuatu yang anda rasa perlu untuk mengalih keluar daripada bahagian faraj. Jika tag kulit terus berkembang, anda mungkin mahu untuk mereka membuat pemeriksaan oleh doktor untuk memastikan ia adalah apa-apa yang boleh menjadi serius seperti Ketuat yang berjangkit kepada rakan-rakan anda.

Anda mempunyai pilihan apabila ia datang kepada penyingkiran tag kulit kemaluan. Anda boleh mencuba remedi rumah yang telah digunakan untuk beberapa waktu atau anda boleh pergi ke pejabat doktor anda. Ia bukanlah satu pembedahan besar atau prosedur untuk doktor untuk mengalih keluar tag kulit kemaluan. Mereka mengambil dari awal hingga akhir dan bergantung kepada saiz tag kulit di mana-mana daripada beberapa minit hingga tiga puluh minit. Akhirnya, anda mahu untuk memastikan Walau apa jua pilihan anda mempertimbangkan untuk mengalih keluar tag kulit kemaluan yang anda mengelakkan jangkitan dan lain-lain isu yang berbahaya yang boleh berlaku dengan mengeluarkan sesuatu diri anda daripada badan anda walaupun ia hanya tag kulit.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *