Tablet kunyit dan bagaimana untuk mendapatkan manfaat kesihatan yang maksimum

Tablet kunyit dan bagaimana untuk mendapatkan manfaat kesihatan yang maksimum

Sejak kunyit telah datang untuk perhatian lebih dan lebih daripada kita, jualan tablet kunyit mempunyai rocketed. Tetapi anda perlu menjaga apabila memilih produk sebagai dengan banyak anda tidak akan memberi manfaat pada semua.

Ia adalah bahan aktif kunyit, curcumin, yang sebahagian besarnya bertanggungjawab untuk kuasa penyembuhan, menjadi bahan antioksida dan anti–inflammatory yang kuat.

Saya pasti anda akan menyedari beberapa manfaat kesihatan yang luar biasa yang herba ini mempunyai termasuk pencegahan kanser dan Alzheimer, menurunkan kolesterol anda buruk dan melindungi hati daripada penyakit, dan itu hanya sebagai permulaan!

Namun Bilakah memilih kunyit tablet anda perlu melihat faktor-faktor dua dengan berhati-hati, kualiti dan penghantaran.

Tempahan di pasaran mempunyai topi veggie murah dan namun tinggi jumlah itu, beberapa syarikat advertize 1000 mg atau lebih, hampir semua hilang ke dalam asid dalam perut. Anda perlu untuk salutan enteric untuk membenarkan laluan yang selamat melalui perut dan ke dalam usus, di mana semua manfaat yang akan dihantar.

Sebab kebanyakan syarikat tidak adalah semata-mata soal harga, kerana ia lebih murah untuk mereka dan mereka membuat keuntungan yang lebih. Apa gunanya mengambil tablet dos yang tinggi jika sebahagian Manfaat hilang! Mencari sekurang-kurangnya 95% ekstrak tulen curcumin pada kira-kira 50mg setiap tablet.

Jadi sekarang kepada kualiti mengeluarkan yang berkaitan apa yang tablet kunyit digabungkan dengan dan kesucian mereka. Apabila digabungkan dengan piperine, dari lada hitam, kunyit kadar penyerapan boleh meningkat sehingga 2000%, bermakna anda mendapat semua kelebihan daripada jumlah lebih kecil yang banyak tanpa perlu membayar untuk dos yang besar.

Kunyit juga sinergi dengan ekstrak teh hijau, dan ini meningkatkan keupayaannya meningkatkan sistem imun untuk satu. Apabila bahan-bahan yang berbeza yang dimasukkan bersama-sama mereka mencipta kesepaduan, bermakna anda mendapat manfaat langsung daripada setiap nutrien dan manfaat dari interaksi mereka dengan satu sama lain.

Jadi, adalah lebih baik untuk mengambil produk yang mempunyai bahan-bahan yang banyak di dalamnya yang bekerjasama agar bertindak secara sinergi, daripada sebagai tablet kunyit bersendirian.

Kita semua ingin hidup lebih lama, hidup sihat dan yang sekarang mungkin herba semulajadi dan nutrien yang akan lebih dan lebih kini sedang dikaji untuk sifat-sifat nyawa. Perubatan Timur telah menggunakan mereka selama berabad-abad, jadi ia adalah tentang masa yang kami terperangkap!

Jika anda mengambil apa yang anda telah belajar di sini dan memilih suplemen pemakanan berkualiti tinggi daripada kunyit satu tablet, anda boleh menikmati berbagai-bagai manfaat kesihatan yang tidak tidak akan disediakan untuk anda.

Jika anda ingin mengetahui lebih lanjut mengenai produk sinergi yang saya secara peribadi, termasuk kunyit, layari laman web saya semalam.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *