Tabiat tidur yang memalukan semua orang mempunyai

Tabiat tidur yang memalukan semua orang mempunyai

Statistik, mengikut tag Newslite meta ditemui di laman pertama carian Google, satu dalam sepuluh pasangan tidur di katil berasingan. Ini kedengarannya seperti merisaukan berita, melainkan jika anda memahami bahawa mereka melakukan ini kerana ia benar-benar dapat memberi manfaat kepada kehidupan seks mereka.

Anda boleh bertanya, “Bagaimana boleh tidur di katil berasingan walaupun bantuan?” Ianya mudah, anda, sahabat baik, akan slob satu.

Jangan bimbang ia tidak benar-benar anda, ia adalah badan anda tidak sedarkan diri dari kira-kira satu hingga tujuh pagi. Badan itu mempunyai beberapa tabiat yang cukup dahsyat: kembung, berdengkur, drooling, tidur bercakap, tidur, berjalan, waktu malam puncak syahwat.

Semua ini adalah benar-benar biasa, tetapi itu tidak bermakna orang yang tidur dengan anda tidak akan mengadili anda kasar untuk melakukan perkara-perkara ini. Kebenaran yang menyedihkan ialah mereka hanya sebagai pertimbangan anda.

Tak nafikan, anda akan dipadam dan mungkin mengaut jika pasangan anda telah melakukan perkara-perkara ini dalam tidur, sementara dia tidur. Jelas beberapa ini akan menjadi lebih banyak mengganggu daripada yang lain.

Mungkin jika anda tidur berjalan, tiada siapa yang akan peduli, pasangan anda akan mungkin hanya mendapatkan kamera video dan rekod dalam fiasco memanfaatkan keseluruhan tanpa berfikir. Tetapi, jika anda tidur bercakap, ia mungkin mengganggu anda rakan kongsi tidur Jadual plus anda juga perlu menonton apa yang anda katakan.

Anda tahu lebih baik daripada orang lain kata-kata meninggalkan impak walaupun mereka hanya dalam keadaan kucar-kacir sampah bercelaru tidak sedarkan diri. Seseorang akan mendapatkan kata-kata itu dan mendistorsi mereka kepada semua Alamak.

Jika anda lelaki ia adalah berkemungkinan bahawa 80 peratus dari impian di mana anda bertemu dengan seorang wanita, bahawa wanita akan menjadi isteri anda. Itu adalah statistik yang hanya Diambil daripada dokumentari NOVA, jadi jangan menembak Rasulullah.

Bagaimanapun jika anda mempunyai mulut yang besar, anda tidak boleh menyimpan ditutup semasa anda tidur, anda telah lebih berharap bahawa impian anda jatuh dalam peratus yang kecil. Sesetengah orang akan mendapat jalur hidung dan melekat mereka ke mulut mereka supaya mereka tidak akan Buka pada waktu malam, tetapi masih mereka akhirnya hal mengomel seperti mereka mempunyai sesuatu yang penting untuk berkata.

Lain-lain akan menggunakan jalur hidung untuk mendapatkan aliran udara yang baik melalui hidung, dan ini akan membantu mencapai keadaan tenang lebih mendalam tidur, Mudah-mudahan akan menghalang mana-mana kejadian memalukan ini pada waktu malam. Jika pasangan anda mempunyai beberapa masalah dan anda tidak mahu menjadi oleh mereka apabila mereka tidak dapat mengawal diri, hanya melabur dalam katil yang baru.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *