Syarikat-syarikat insurans kesihatan terkemuka

Syarikat-syarikat insurans kesihatan terkemuka

Ramai orang sedang bergelut untuk mencari insurans kesihatan yang betul yang terbaik sesuai dengan keperluan mereka. Terdapat banyak syarikat insurans yang memberi liputan dunia yang luas, dari Amerika Syarikat Jerman dan China. Terdapat juga pilihan untuk perlindungan insurans tempatan yang lebih banyak, sebagai contoh, jika anda tinggal di Australia, Terdapat syarikat-syarikat yang khusus menangani rakyat Australia mereka sendiri. Berikut adalah senarai beberapa syarikat insurans kesihatan yang utama.

Blue Cross kembali pada tahun 1949, penubuhan insurans Cross yang biru ditubuhkan di Filipina, mereka pada asalnya dikenali sebagai “Ikatan Perbadanan Negeri.” Mereka tutup kedua-dua perubatan dan perjalanan insurans yang mereka fokus utama yang terletak di rantau ASEAN. Mereka mempunyai banyak syarikat di seluruh Asia di negara-negara seperti Thailand, Hong Kong, dan Indonesia.

Jika anda memerlukan insurans perjalanan, Cross biru boleh memberi anda banyak pilihan. Jika anda mengembara untuk jangka masa yang pendek, mereka boleh menawarkan jenis perlindungan yang dipanggil “ShortSecure.” ShortSecure menawarkan sehingga 20,000 Peso dalam perlindungan perubatan. Bilik-bilik ini juga menawarkan insurans bagi orang-orang yang tinggal atau bekerja di luar negara yang terikat untuk Filipina. Contoh ini adalah pakej mereka dipanggil “Eksekutif Tripguard De Luxe dolar – termasuk Filipina (TEDD-termasuk).” Pakej ini meliputi sehingga $50, 000USD dalam bayaran balik perbelanjaan perubatan. Bilik-bilik ini juga mempunyai pelbagai pakej dan rancangan tahunan yang meliputi jumlah yang lebih rendah untuk jumlah yang lebih tinggi daripada perbelanjaan perubatan mengikut keperluan anda.

Blue Cross insurans diperbadankan juga menawarkan insurans bagi individu dan keluarga. Beberapa pelan ini meliputi sehingga $2,000, 000USD dalam bayaran balik perbelanjaan perubatan. Contoh salah satu tawaran insurans ini dari Cross biru adalah pakej insurans “Blue Royal”. Insurans perubatan ini boleh digunakan di mana sahaja di dunia. Pelan insurans jenis ini menawarkan faedah-faedah bersalin, bantuan kecemasan di seluruh dunia, pampasan caj layak, pemindahan kecemasan Perkhidmatan, pergigian, penglihatan perlindungan dan Cross biru yang lebih mempunyai pelbagai rancangan untuk memenuhi semua keperluan anda.

Cigna Cigna adalah pembekal insurans kesihatan terkenal seluruh dunia. Pada tahun 2006, China diberikan Pengerusi dan Ketua Pegawai Eksekutif Cigna Marco Polo Anugerah. Ramai orang tidak sedar bahawa Cigna mempunyai insurans antarabangsa. Mereka telah sekitar selama 125 tahun dan mereka yang masih ingin mengembangkan perniagaan. Bilik-bilik ini menawarkan banyak jenis pelan insurans seperti perubatan, pergigian, penglihatan, Hilang Upaya, tingkah laku, kehidupan, farmaseutikal antarabangsa dan ekspatriat, dan pelan kemalangan. Di bawah kategori perubatan, mereka menawarkan pelan individu dan Keluarga, berpandukan Kesihatan pengguna merancang, HMO, akses terbuka plus, ganti rugi, PPO, Medicare penyelesaian, dan banyak lagi.

Insurans kesihatan China Cina yang menjalankan perniagaan di peringkat antarabangsa. Matlamat syarikat ini adalah untuk menyediakan insurans kesihatan yang hebat dan perkhidmatan pelanggan yang hebat. Mereka menawarkan pelbagai pelan insurans kesihatan untuk pelancong, guru-guru, Kumpulan, keluarga dan individu. CHI yang bekerja dengan 19 buah syarikat insurans yang terbaik di dunia untuk membantu anda mencari insurans yang terbaik sesuai dengan keperluan anda. Jika anda mempunyai penyakit-penyakit kronik yang sedia ada, Cina boleh membantu dalam membantu anda mencari pembekal insurans kesihatan yang hebat, yang termasuk liputan Kumpulan. Bagi Kumpulan, mereka boleh menawarkan khidmat insurans mengenai keperluan kecemasan, rawatan pesakit luar, ibu mengandung, gigi, dan pelancong.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *