Syarikat Mlm yang baru – kajian produk Jusuru

Syarikat Mlm yang baru – kajian produk Jusuru

Berikut adalah kajian ringkas produk Jusuru. Peluang Jusuru MLM adalah berdasarkan kepada produk pemakanan yang lain.

Sekarang saya akan berkongsi dengan anda beberapa data mengenai produk itu sendiri.

Saya akan menutup struktur maklumat dan pendapatan syarikat dalam post yang lain.

Saya bukan pengedar bagi Jusuru. Saya hanya belajar maklumat produk seperti mana-mana orang yang baru ini MLM yang memasarkan peluang menginap.

Berikut adalah apa yang saya dapati. Produk adalah minuman nutrisi dan ia datang dalam bottler yang kelihatan seperti sebotol wain.

Berikut adalah apa yang ia mengandungi:

BioCell Collagen II(trademarked), kolagen semula jadi jenis yang menyediakan kompleks gabungan unsur-unsur (Hyaluronic Acit, menggantikan glukosamina & kondroitin sulfat dan kolagen jenis II) yang sebahagian besarnya memperbaiki kulit dan Kesihatan bersama.

Dengan proses yang dipatenkan, BioCell Collagen II(trademarked) dibangunkan sebagai bahan yang boleh dengan mudah diserap oleh badan. Ramuan ini digunakan oleh Jusuru dan rakan-rakan pemasaran produk-produk yang memberi sokongan pemakanan.

Resveratrol adalah phytoalexin ditemui di dalam kulit anggur merah dan dalam wain merah. Resveratrol mengaktifkan sesuatu gen yang penyelidik percaya mencetuskan mekanisme survival memanjangkan hayat.

Jusuru hidup campuran menyediakan sejumlah resveratrol yang bersamaan dengan dua botol penuh wain.

Antioksidan adalah molekul yang meneutralkan radikal bebas dan memerangi kerosakan kepada sel-sel dan memainkan peranan yang penting dalam mengekalkan kesihatan yang optimum.

Pelbagai khasiat semulajadi berlaku dalam tumbuh-tumbuhan tertentu yang mengandungi ciri-ciri antioksidan untuk melawan radikal bebas untuk mengekalkan kesihatan keseluruhan badan anda.

Vitamin dan mineral yang penting untuk anda tumbesaran dan perkembangan sihat, dan membantu anda mengekalkan metabolisme yang sihat.

Asid lemak memainkan banyak proses-proses yang penting untuk badan anda seperti mengekalkan tahap kolesterol yang sihat dan tahap keseimbangan hormon yang betul.

Asid amino membentuk protein yang menyokong pembinaan dan pembangunan tisu otot dan membantu mengurangkan lemak badan.

BioCell Collagen II(trademarked) adalah bahan semulajadi yang 100%. Jusury mendakwa bahawa pakar pemakanan akan memanggil generasi baru “bahan-bahan super”. Bersama-sama unsur-unsur dalam produk ini memberi sokongan pemakanan yang boleh membantu badan lebih berkesan mengekalkan kesihatan tisu penghubung di kawasan-kawasan penting seperti sendi-sendi, kulit dan sistem kardiovaskular.

Menurut Jusuru, kajian terbaru menunjukkan bahawa sekatan kalori merangsang gen yang menghalang penuaan. Antara beribu-ribu Kata majmuk, resveratrol menunjukkan kemudahan unik untuk meniru faedah yang sama. Jusuru setiap hidangan mengandungi jumlah yang sama daripada RESVERATROL sebagai dua botol wain merah yang berkualiti.

Manakala bahagian saya merasakan bahawa perkara yang lepas, dunia memerlukan adalah satu lagi MLM yang menjual produk-produk pemakanan. Saya sedar bahawa pemakanan adalah satu bidang yang berkembang dan Realitinya adalah bahawa kami tahu sedikit, dalam skim yang grand perkara, tentang pemakanan.

Baru Syarikat MLM yang memasarkan produk pemakanan tidak dapat dihentikan.

Menyaring melalui masing-masing untuk mencuba dan mencari peluang MLM yang sesuai untuk anda adalah cerita lain.

Pastikan untuk melawat sumber dalam kotak di bawah.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *