Syarikat insurans kesihatan pertama Aetna untuk melindungi anak-anak yang rapuh perubatan pada hampir rumah kanak-kanak

Syarikat insurans kesihatan pertama Aetna untuk melindungi anak-anak yang rapuh perubatan pada hampir rumah kanak-kanak

Aetna (NYSE:AET) mengumumkan bahawa ia akan merangkumi perkhidmatan penjagaan peralihan Napervilles hampir rumah Kids (bekas jurulatih pusat jagaan) kepada ahli-ahlinya syarikat insurans pertama di Illinois untuk berbuat demikian (Lihat juga Aetna).

Kakitangan ibu-bapa Keretapi hampir rumah Kids yang mana kanak-kanak yang mengalami penyakit yang kritikal telah keluar dari hospital. Kebanyakan kanak-kanak ini mempunyai rumit keperluan yang memerlukan pemantauan yang teliti dan pelbagai jenis intervensi perubatan seperti pernafasan, oksigen, Mesin sedut dan terapi. Belajar untuk menjadi penjaga yang boleh menjadi satu tugas yang mudah, dan hampir kanak-kanak rumah membantu keluarga dalam suasana yang menyenangkan, dengan memberikan pendidikan, jaminan dan teknikal apa-apa latihan keluarga yang perlu sebelum mengambil kanak-kanak di rumah.

Di samping itu, ahli-ahli kakitangan hampir rumah Kids memberi kelegaan penjagaan sehingga dua minggu bagi para penjaga. Keluarga yang bergantung pada keselesaan anak-hampir rumah anak kemudahan dan kakitangan tanpa perlu bimbang sama ada mereka sehingga tugas. Hampir rumah Kids yang dibuka pada tahun 1999 sebagai pusat pertama seumpamanya di negara ini; Ia kekal hanya apa-apa kemudahan di Illinois.

Tanpa kemudahan seperti ini, kanak-kanak biasanya perlu tinggal lebih lama di unit rawatan rapi yang mahal, menambah tekanan kepada keluarga dan mendedahkan kanak-kanak hospital mendapatkannya jangkitan, mengikut Deborah Grisko, Presiden dan CEO daripada hampir rumah Kids.

Juga amat teruja bahawa Aetna telah menunjukkan kepimpinan yang hebat dalam industri insurans dan memutuskan untuk kontrak dengan kemudahan kami. Saya berharap syarikat insurans yang lain akan mengikuti, berkata Grisko.

Dr. Haydee Muse, Pengarah Perubatan Kanan di Aetnas Chicago berkata, seperti yang kami lawati kami pembekal penjagaan kesihatan yang banyak, kami akan sentiasa memberi inspirasi dan bermotivasi oleh kerja-kerja yang mereka lakukan. Dengan menyediakan latihan yang baik untuk penjaga dalam suasana yang selesa, hampir rumah Kids mengurangkan peluang anak-anak kembali ke hospital. Hanya hakikat bahawa tempat yang seperti ini wujud juga boleh memendekkan masa kanak-kanak yang masih di hospital kerana doktor dan jururawat tahu childs yang seterusnya bergerak akan suasana penjagaan yang selamat, terkawal.

Martin R. Castro, Aetnas Naib Presiden hal ehwal luar untuk pasaran di Chicago, ditambah, kemudahan seperti hampir rumah Kids adalah baik untuk kanak-kanak dan keluarga mereka, dan baik untuk mengandungi kos penjagaan kesihatan. Pada satu masa yang apabila kita mencari cara untuk mengurangkan kos penjagaan kesihatan dan meningkatkan kesihatan hasil untuk semua, hubungan ini inovatif dengan hampir rumah anak adalah menang-menang bagi semua orang. Kami berbangga untuk menjadi syarikat insurans kesihatan pertama untuk mengambil langkah penting ini, dan kami menggalakkan orang lain untuk ikut kami memimpin untuk kepentingan anak-anak yang rapuh perubatan ini dan keluarga mereka. Tentang Aetna Aetna salah satu negara yang mengetuai pelbagai manfaat penjagaan kesihatan Syarikat, berkhidmat kira-kira 36.5 juta orang dengan maklumat dan sumber-sumber untuk membantu mereka membuat keputusan yang lebih baik tentang penjagaan kesihatan mereka. Aetna menawarkan pelbagai produk insurans kesihatan tradisional dan diarahkan pengguna dan perkhidmatan yang berkaitan, termasuk perubatan, farmasi, kesihatan pergigian, tingkah laku, Kumpulan perancangan hidup dan Hilang Upaya, dan keupayaan pengurusan perubatan dan perkhidmatan pengurusan penjagaan kesihatan untuk pelan Medicaid. Pelanggan kami termasuklah Kumpulan majikan, individu, pelajar kolej, pekerja sambilan dan setiap jam, pelan Kesihatan, unit-unit kerajaan, pelan-pelan yang disediakan oleh kerajaan, Kumpulan buruh dan ekspatriat.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *