Syarat-syarat Makam yang biasa

Syarat-syarat Makam yang biasa

Mana Makam-Makam, secara umum, adalah bangunan-bangunan yang indah, berdiri sebagai monumen tersergam kepada Kekasih yang encoffined di dalamnya. Ini dihiasi dengan bangunan, kerap menghiasi dengan Gangsa dan sentuhan emas, tiang marmar dan tingkap kaca berwarna, direka bentuk dan dibina untuk menunjukkan rasa kemuliaan, ketenangan dan keamanan. Terdapat dua masalah biasa dengan mana Makam-banyak Makam, Walau bagaimanapun, yang Malangnya, mengalihkan perhatian dari watak yang tenang dari keluarga yang entombed, dan membuat melihatmu badan si mati. Syarat-syarat ini dua akan bau Makam dan keranda atau terbang phorid.

Bau Makam adalah dari proses penguraian yang berlaku secara semula jadi seperti badan menjalani proses yang reput. Morticians biasanya identiti yang menyinggung di badan, “leakers”. Bau Makam ini boleh menjadi luar biasa hangat, dan akibat embalming bahan-bahan kimia dan wasap yang datang disebabkan penguraian, mereka Selain itu boleh menimbulkan bahaya kepada kesihatan pekerja dan pelawat.

Masalah kedua bermasalah yang mempengaruhi banyak mana Makam-Makam yang dengan cepat phorid atau keranda. Serangga perosak yang dahsyat adalah kira-kira satu 4 saiz lalat rumah biasa, dan semasa mereka berada di peringkat larval yang sedang membesar, lalat keranda memakan badan-badan yang ditimbunkan dalam ruangan ruangan. Apabila mereka keluar dari keranda tersebut sebagai lalat yang matang, mereka tambahan pula menyebabkan bahaya mengerikan dalam menyebarkan penyakit apabila tanah mereka. Selalunya, mereka akan mencari kelembapan, dan ia adalah perkara biasa bagi mereka untuk terbang ke dalam mata, hidung dan mulut pelawat laman atau pekerja-pekerja di dalam struktur. Lalat ini cenderung menjadi begitu kecil bahawa orang-orang yang banyak kesilapan mereka sebagai gnats, dan orang dalam industri Makam tidak suka pengunjung untuk mengetahui fakta-fakta tentang di mana lalat biasanya muncul dari.

Di sini adalah Apakah pelawat yang satu ke Makam di Glendale, California telah berkata, “mungkin mengejutkan semua adalah Makam. Saya melangkah ke dalam dan tahu dengan segera sesuatu yang tidak kena. Suhu di dalam kompleks ini adalah kira-kira 80 darjah. Saya mendengar apa yang terdengar seperti serangga yang swarming satu daripada dinding… banyak ruang simpan yang mempunyai masalah kebocoran di mana mereka telah dimeterai mereka dengan pancuran mandian caulk. Seperti yang saya imbasan lampu suluh sekitar Bilik, saya melihat dahsyat… merosakkan. Adalah bahan yang discolored yang berlari dari plat marmar ke lantai.”

Syukurlah, terdapat penyelesaian kepada pertempuran kedua-dua Makam bau dan coffin lalat. Untuk masa yang lama, banyak dalam perdagangan telah cuba untuk menggunakan semburan yang hanyir, kawalan perosak kimia, kertas-kertas yang terbang dan peminat yang besar untuk berurusan dengan bau dan cuba untuk menangani phorid ini Terbang serangan. -Semburan dan bahan kimia, dan lain-lain telah kecewa penjaga Makam dan pekerja lain, kerana mereka secara amnya tidak berkesan, dan juga, mereka berkembang menjadi suatu risiko kesihatan pada struktur, mewujudkan keadaan yang berbahaya yang toksik kepada pekerja dan tetamu juga. Satu penyelesaian tambahan adalah sebuah mesin elektronik yang mana Makam-Makam menggunakan untuk meneutralkan bau dan juga untuk menguruskan keranda Terbang, yang selalunya daripada industri akaun, cenderung untuk membuat tugas lebih mudah untuk pengendali dan pemilik Makam kerana ia berkesan mengawal lalat dan sepenuhnya akan menghapuskan bau pada asas setiap malam manakala bangunan kosong. Menggunakan kaedah elektronik, Terdapat juga Keselamatan dalam mengetahui bahawa tidak ada apa-apa racun berbahaya yang diedarkan seluruh struktur, yang cenderung untuk membuat rawatan “mesra” yang lebih sihat bagi pekerja dan tetamu.

Mengapa tidak membantu untuk melindungi maruah, keamanan dan ketenangan yang berlepas dan saudara-mara mereka, dan membantu untuk mengekalkan struktur indah ini sebagai Memorial yang mereka adalah bertujuan untuk menjadi. Kita berdukacita pada kehilangan yang tersayang; ada pasti ada alasan yang baik untuk terus menerus menderita apabila berterusan perlu menghormati. Jika anda berlaku dalam Makam dan anda melihat keranda kecil terbang atau jika anda mengesan sebarang bau yang busuk, segera mendaftar aduan bertulis dengan pengendali Makam dan dengan Alliance pengguna pengebumian, atau dalam hal tanah perkuburan Katolik, Gereja, atau di Pejabat bishop tempatan.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *