Survival kanser pankreas

Survival kanser pankreas

Prognosis kanser pankreas yang sentiasa kedengaran seperti hukuman mati lebih daripada apa-apa jenis prognosis. Malangnya Gejala barah pankreas hanya yang biasanya perasan, adalah prognosis yang. Kanser pankreas jarang mendapat ditangkap lebih awal kerana ia agak samar-samar, dan semua terlalu biasa gejala. Statistik di lebih daripada 80% daripada pesakit tumor yang sudah telah merebak dan tidak dapat dikeluarkan sepenuhnya semasa diagnosis. Kanser ini mempunyai kadar kelangsungan hidup 5 tahun yang kurang daripada 5%, 95% orang yang didiagnosis dengan maksud, tidak akan hidup 5 tahun kemudian.

Pesalah hukuman mati mempunyai lebih baik jika anda menganggap mereka tahu Bilakah mereka akan mati, dan mereka tidak perlu menderita hampir sebagai mereka yang menghidap kanser pankreas lakukan. Ditambah pula dengan penyeksaan yang tidak berkesudahan dari doktor mereka dalam bentuk ujian dan rawatan, saya perlu katakan pesalah hukuman mati bukan sahaja hidup lebih lama, tetapi juga mati kematian lebih Aman daripada pesakit-pesakit kanser pankreas.

Anda mempunyai saya simpati penuh jika anda atau seseorang yang anda cintai telah diberikan perbezaan meragukan menerima untuk prognosis kanser pankreas. Mengetahui pendapat saya anda mempunyai 95% peluang menjadi mati dalam tempoh lima tahun atau kurang adalah berita yang menggalakkan itu, bahawa jika saya, saya akan lebih suka tidak mengganggu dengan doktor dan hospital. Itulah keputusan yang hanya anda boleh, tetapi kerana untuk kelangsungan hidup sebenar kanser pankreas, jawapannya hanya secara muktamad menetap di satu tempat dan dalam bidang rawatan alternatif kanser. Tidak hanya untuk kualiti hidup jika sebenarnya anda akan mati, tetapi terutamanya jika terdapat apa-apa harapan untuk terus hidup benar-benar sangat kehidupan ini mengubah penyakit.

Supaya membolehkan mendapatkan ini lurus dari mula. Jika anda akan cuba penawar melalui perubatan alternatif atau semulajadi menyembuhkan, ada satu perkara yang anda perlu memahami. Oleh kerana sifat ini jenis kanser dan fakta bahawa ia jarang didiagnosis sehingga ia telah pun merebak ke tempat-tempat lain di dalam badan, anda akan perlu pergi ini seolah-olah nyawa anda bergantung, yang seperti kita kedua-dua tahu, ia tidak.

Terdapat lebih daripada harapan jika anda terlebih dahulu mendidik diri sendiri dan segera memulakan lakonan pada apa yang telah anda pelajari. Kekunci untuk membunuh kanser secara holistik adalah untuk membuat badan anda seperti alkali yang mungkin. Terdapat banyak cara untuk melakukannya. Seperti yang anda mungkin telah menemui sekarang, salah satu penyebab utama kanser pankreas adalah makan terlalu banyak daging merah dan kekurangan buah-buahan segar dan sayur-sayuran. Anda perlu untuk menterbalikkan trend itu bermula dari sekarang. Mengambil enzim tumbuhan yang berasaskan berkualiti tinggi yang dengan makanan buah-buahan yang mentah dan sayur-sayuran.

Tiada daging merah, tiada minyak terhidroksida, tiada gula, tiada ini, tiada yang. Senarai akan berkembang tetapi apa yang lebih penting adalah senarai anda lakukan ini, melakukannya. Membuat diri anda program yang melekat padanya. Satu kaedah yang mudah dan boleh dipercayai untuk meningkatkan alkalinity tubuh anda adalah dengan sentiasa mengambil cuka epal yang belum diproses dan soda penaik.

Kau tinggal untuk kedai lagi? Sekurang-kurangnya satu sudu cuka sider epal ke sudu teh baking soda, tiga kali sehari. tunggu sekejap! Yang tidak betul. Hak anda, ia mungkin tidak begitu baik untuk keadaan tertentu anda. Titik yang saya cuba untuk membuat ini, anda perlu melakukan ini. Meluangkan masa di inter-net itu. Taip semula jadi penawar untuk kanser pankreas, penawar semula jadi untuk kanser dan lain-lain. Mengambil Nota-Nota daripada apa yang anda mendapati dan di mana, dan lebih-lebih lagi memberi perhatian kepada apa yang badan anda memberitahu anda.

Makan, tidur, dan ubat-ubatan kesihatan holistik nafas untuk kanser dan anda akan dapat shovel anda jalan keluar daripada keadaan yang dahsyat ini. Jika anda mampu, atau jika insurans anda akan menutupnya, pergi melihat beberapa doktor naturopathic. Adakah apa yang mereka katakan, dan banyak lagi. Tidak bergantung pada sebarang ubat semulajadi tertentu yang satu sebagai semua dalam semua. Terutamanya dengan jenis kanser ini. Terdapat beratus-ratus ubat kanser alternatif yang sangat baik di luar sana dan kerana ia adalah semulajadi, membawa mereka bersama-sama dengan satu sama lain. Tetapi tidak bijak.

Jangan lupa herba dan makanan tambahan, dan, dan, dan! Mendapat idea? Benar-benar ada harapan untuk kanser pankreas, walaupun anda membuat keputusan untuk jatuh untuk itu semua terlalu menggoda, penjagaannya menjajakan tawaran kimoterapi. Itulah perkara paling buruk yang boleh anda lakukan pada pendapat saya, tetapi seperti yang saya katakan, orang-orang yang hanya anda boleh membuat keputusan. Pastikan mereka tidak baik yang dimaklumkan. Google sehingga bahaya kemoterapi, jika anda mempunyai apa-apa keraguan. Tetapi hanya tidak melakukan apa-apa! Adakah betul-betul seperti yang saya katakan, dan lakukan ia dengan dendam yang! Ia akan menjadi lebih mudah.

Mengapa mendengar seseorang yang cukup jujur memberitahu anda mereka benar-benar mempunyai apa-apa untuk anda, bahkan jika mereka memakai kot putih dan bekerja di sebuah hospital lima puluh juta dolar? Ubat-ubatan konvensional kanser pankreas prognosis adalah tidak lebih daripada hukuman mati disguised. Hanya melihat statistik! Itulah apa yang saya boleh katakan sekarang. Hati saya pasti akan keluar untuk anda. Hari moden biasa Amerika saya sudah kalah tujuh ahli-ahli keluarga rapat saya kepada kanser. Tiada seorang pun daripada mereka yang memilih rawatan alternatif dan mereka semua meninggal dunia selepas sedang teruk diseksa oleh pembedahan, kemoterapi dan radiasi.

Anda membaca ini begitu jelas anda mencari jawapan, dan anda akan tidak kecewa selagi anda tidak ditipu untuk mempercayai perubatan moden mempunyai penyelesaian sahaja. Jika anda ingin menjadi malas mengenai perkara ini, dan apa yang boleh saya katakan? Pergi ke depan dan masuk baris rumah penyembelihan. Semua orang lain tidak, ia mesti betul! Tidak semua orang. Anda akan dapati bahawa keluar jika anda menyelidik perkara ini walaupun seberapa banyak anda akan membeli kereta baru atau rumah. Tetapi pastikan anda mencari di kawasan kejiranan yang betul dan bukan hanya pergi ke satu dealer kereta.

Jawapannya ialah perubatan alternatif walaupun ia tidak mungkin kelihatan semudah mengambil pil atau laporan ke hospital untuk rawatan pembedahan dan/atau kemoterapi, yang dijamin untuk benar-benar memusnahkan sistem imun anda sudah terlalu kerap diguna dan benar-benar memusnahkan kualiti hidup anda. Rawatan Alternatif kanser sebaliknya mendapat keputusan yang cepat, tanpa menyebabkan sebarang sampingan berbahaya mempengaruhi.

Saya ikhlas Semoga anda dan orang tersayang dalam pertempuran anda dengan penyakit Tuhan yang seksa yang amat besar ini. Jangan lupa, Tuhan adalah di sebelah anda dalam perjuangan ini. Lagipun ianya hanya beliau penawar semula jadi yang akhirnya menyembuhkan anda. Hanya lain jadi Hadiah yang anda perlukan untuk memenangi pertempuran ini adalah Tuhan kamu diberikan kepintaran, yang anda perlu memanfaatkan berterusan.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *