Suplemen lisan atau krim Vitamin: Mana yang terbaik untuk kesihatan zakar?

Suplemen lisan atau krim Vitamin: Mana yang terbaik untuk kesihatan zakar?

Kulit zakar adalah tertakluk kepada amaun yang sengit penderaan dari detergen yang keras, kasar rawatan dan harian Haus dan lusuh. Mengelakkan trauma ini sukar, tetapi vitamin dapat membantu kulit zakar kekal tender, responsif dan sihat, tidak kira apa yang mungkin berlaku sepanjang hari. Dengan cara di mana vitamin tersebut memasuki tisu zakar yang harus dipertimbangkan, Walau bagaimanapun, kerana beberapa kaedah boleh menyebabkan lelaki untuk terlepas keluar pada manfaat yang paling penting mereka. Selepas menyiasat penyelidikan mengenai topik ini, ia seolah-olah losyen dan crèmes Kesihatan zakar yang disukai pilihan bagi pakar-pakar penjagaan kulit seluruh dunia. Berikut adalah beberapa sebab mengapa produk-produk ini adalah sesuai untuk penjagaan zakar.

Terapi di mana ia diperlukan
Menelan vitamin mungkin kelihatan cukup mudah, tetapi apabila vitamin itu mencecah perut, badan menggunakan sebuah sistem yang rumit untuk mengenal pasti apa yang telah ditelan dan di mana ia mungkin diperlukan. Sistem ini tidak dipengaruhi oleh sesiapa pun pilihan atau keperluan, jadi mengambil vitamin untuk kesihatan zakar adalah sedikit seperti bermain loteri. Badan mungkin digunakan vitamin Kesihatan zakar mereka dengan betul, atau ia mungkin memberikan nutrien tersebut ke muka atau tapak kaki sebaliknya. Di sisi lain, menggunakan crème Kesihatan zakar, membolehkan seorang lelaki khusus untuk mensasarkan kawasan ini kecil tubuhnya. Beliau mempunyai kawalan ke atas di mana vitamin akan digunakan, dan dia tahu sel-sel yang akan mendapat manfaat dari nutrien. Ia adalah pendekatan yang disasarkan untuk terapi.

Memintas sistem badan halus
Sesetengah vitamin yang sangat baik untuk kesihatan kulit boleh menjadi berbahaya bagi bahagian-bahagian lain badan. Vitamin A, sebagai contoh, boleh mengurangkan bakteria dan membantu kulit mengekalkan penampilan yang muda, tetapi vitamin ini sama boleh membina ke tahap yang berbahaya di dalam hati dan menyebabkan kerosakan jika orang mengambil vitamin ini dalam bentuk lisan. Begitu juga, Vitamin E boleh membantu untuk meremajakan kulit, tetapi mengambil vitamin dalam bentuk pil boleh menjadi berbahaya bagi orang-orang yang sedang merancang untuk pembedahan, kerana ia boleh mengganggu kaunseling. Menggunakan krim Kesihatan zakar yang membenarkan seorang lelaki untuk melangkau proses penghadaman ini sama sekali, mengekalkan semua faedah dengan risiko yang kurang.

Penyampaian berkesan
Vitamin boleh menjadi sangat rapuh, cenderung untuk membahagikan selain kepada molekul-molekul kurang mujarab apabila mereka sudah terdedah kepada cahaya matahari, makanan lain atau asid dalam perut. Mengambil vitamin secara lisan cenderung mendedahkan vitamin ini untuk satu jumlah tekanan yang melampau, dan mereka boleh dikeluarkan dari badan sebelum mereka dibenarkan melakukan kulit baik mana-mana. Losyen dan krim boleh membenarkan vitamin untuk bekerja sebelum mereka memecahkan, dan keputusan boleh dramatik. Sebagai contoh, Dr. Oz melaporkan bahawa menggunakan Vitamin C kulit boleh 20 kali lebih berkesan daripada mengambil suplemen Vitamin C lisan. Vitamin yang mempunyai peluang untuk diserap ke dalam tisu-tisu starved dan melakukan tempahan baik, di mana mengambil vitamin secara lisan mungkin tidak menyebabkan apa-apa faedah yang ketara.

Mencari produk yang betul
Terdapat banyak losyen dan ramuan yang menuntut untuk membantu penginapan kulit lembut dan halus, tetapi salap yang dibuat hanya untuk zakar mempunyai ciri-ciri tertentu yang boleh membantu, termasuk:

• Kekurangan wangian
• Keupayaan untuk memasuki kulit dengan cepat
• Vitamin anti-bakteria, seperti Vitamin A, tetapi tiada detergen antibakteria
• Kelembapan ejen seperti mentega shea

Produk-produk yang dibuat untuk muka atau tangan yang mungkin mempunyai semua sifat-sifat ini, dan produk-produk ini juga mungkin mengandungi bahan-bahan yang berbahaya untuk kulit halus zakar. Melabur dalam sebuah crème Kesihatan zakar (mengesyorkan profesional kesihatan manusia 1 manusia minyak) boleh membantu mengelakkan bahan-bahan ini keras semasa mendapat semua faedah-faedah yang mereka telah telah mencari lelaki.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *