Sumber-sumber berita Kesihatan perlu dipercayai

Sumber-sumber berita Kesihatan perlu dipercayai

Mempunyai akses yang berterusan kepada maklumat baru dan Berita Kesihatan semasa adalah satu bahagian yang menarik dalam kehidupan moden. Tapi Tempahan telah ada beberapa e-mel tipu helah dan penipuan internet yang telah mengakibatkan awam lebih berhati-hati apabila ia datang untuk mencari dalam Buletin kesihatan. Bidaan terbaik anda ketika mencari maklumat perubatan dalam talian adalah sebuah Blog kesihatan yang tidak cuba untuk menjual apa-apa dan tidak memerlukan keahlian berbayar untuk melihat kandungannya.

E-mel masih adalah nombor satu sumber bagi maklumat yang salah perubatan. Tipu e-mel yang agak membimbangkan, yang membuat pusingan Tempahan memberitahu orang ramai bahawa mereka telah mendapat virus dari kotak yang dihantar dari syarikat tertentu. Syarikat telah menerima banyak panggilan bertanyakan tentang “virus” dan terdapat sebilangan orang yang bukan sahaja dipanggil tetapi ditanya di mana kotak mereka telah, menyatakan bahawa mereka adalah pelanggan Syarikat dan bersedia mengambil risiko virus khayalan untuk mendapatkan kotak yang tidak wujud.

Satu lagi sumber yang tidak boleh dipercayai bagi Berita Kesihatan semasa adalah mana-mana laman internet yang menjual produk yang sepatutnya menyembuhkan apa jua penyakit yang dahsyat yang tapak yang sama menyatakan adalah satu wabak. Mula-mula artis penipuan berbincang dalam nada yang mendesak sebuah penyakit yang mengancam nyawa dan kemudian mereka mendakwa bahawa rawatan terbaik adalah perubatan atau peralatan yang mereka jual. Mana-mana laman web maklumat perubatan yang cuba untuk menakut-nakutkan anda membeli sesuatu yang tidak baik sumber maklumat.

Beberapa Blog Kesihatan benar-benar meminta wang sebelum mereka memberikan anda jawapan. Yuran keahlian, bayaran jawapan, atau akses fee adalah semua nama pada dasarnya caj anda untuk maklumat yang boleh didapati untuk semua. Kebanyakan maklumat perubatan boleh didapati melalui enjin carian, tetapi ia boleh menjadi agak laborious slogging melalui semua keputusan enjin carian. Ia adalah hebat untuk mempunyai satu laman web yang anda boleh lakukan carian topik yang khusus atau hanya kajian Kesihatan berita semasa, tetapi tidak jika tujuan Laman web ini adalah untuk membuat wang daripada anda. Terdapat beberapa berkualiti Blog kesihatan yang anda boleh capai yang menyediakan maklumat perubatan yang sangat baik dan berita tanpa mengenakan anda.

Pastikan dan berhati-hati apabila mencari maklumat dan berita perubatan yang up to date. Mencari sebuah Blog kesihatan yang boleh dipercayai yang tidak mengenakan anda, dan pastikan anda mengambil semua e-mel pemberitahuan dengan lebih daripada sebutir garam.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *