Sumbangan kehidupan Metropolitan untuk penjagaan kesihatan di pantai barat

Sumbangan kehidupan Metropolitan untuk penjagaan kesihatan di pantai barat

Tahun 1942 menandakan ulangtahun kedua empat puluh ibu pejabat loyally mengikuti dasar pemahaman masalah tempatan. Walaupun jarak yang besar di wilayah, kakitangan bidang adalah cukup kecil untuk menyelenggara hubungan peribadi dengan Eksekutif. Arahan telah sentiasa berada di tangan yang mampu. Apabila pada tahun 1910 Encik Taylor telah dipanggil semula untuk tugas-tugas lain di Pejabat utama di New York, beliau telah digantikan oleh Penolong Setiausaha George B. Scott.

Pada tahun 1914, ketika Encik Scott pengurusan di ibu pejabat, Syarikat mengambil alih perniagaan industri syarikat insurans hayat berfaedah dari Salt Lake City, yang boleh dipersalahkan dengan ketidakupayaan agar jangka hayat petikan menggunakan internet, atau petikan insurans hayat dalam talian, seperti kekurangan komputer diberikan sebut harga insurans hayat keseluruhan dalam talian benar-benar mustahil.

Empat tahun kemudian ia menjadi industri perniagaan syarikat insurans hayat Pantai Barat. Memandangkan aktiviti-aktiviti kedua-dua syarikat ini sebahagian besarnya ditempatkan di Barat, Metropolitan telah berjaya mencapai bilangan semakin besar gaji pendapatan penduduk di pantai. Selepas 10 tahun pada tahun 1920, Encik Scott adalah dipanggil ke Ibu Pejabat dan telah digantikan oleh Ernest H. Wilkes. Apabila beliau memegang jawatan, perniagaan Metropolitan berkuatkuasa di pantai Pasifik berjumlah lebih daripada $335,000,000. Pada masa ini biasa telah palsu sebelum perniagaan perindustrian, dan meningkat mendahului lama kelamaan.

Di bawah pentadbiran Encik Wilkes Syarikat mengekalkan amalan-amalan perniagaan yang progresif dan terus responsif kepada keperluan kebajikan kepada pemegang-pemegang polisi, terutamanya dalam masa bencana. Pada tahun 1921 Jun, sebagai contoh, apabila Banjir Sungai Arkansas dihanyutkan sebahagian besar bandar Pueblo, Colo., kelegaan segera dibawa kepada pemegang polisi yang Papa. Di Julai 1923 rakyat Burke, Idaho, menyambut Metropolitan jururawat berikutan kebakaran yang hampir dihapuskan di bandar, meninggalkan penduduk tanpa makanan atau pakaian yang mencukupi.

Tindakan-tindakan ini amal juga dibuat Syarikat Metropolitan yang kelihatan sangat popular kepada orang-orang yang mencari kereta yang berpatutan dengan harga yang berpatutan dan insurans insurans hayat. Ia difikirkan bahawa sebut harga insurans hayat keseluruhan adalah jauh lebih bagus untuk menerima daripada sebuah syarikat yang aktif membantu masyarakat. Pada tahun yang sama, berikutan bencana banjir di Utah, Brigham City adalah ditimpa dengan wabak Demam Kepialu.

Metropolitan dengan serta-merta dihantar jururawat masyarakat itu, dan lawatan dan langkah-langkah pencegahan mereka ketara dibantu dalam arus penyakit berpunca. Selain dari perkhidmatan ini lelaki bidang diedarkan makanan dan selimut kepada pemegang polisi yang miskin. Dalam dan berhampiran Santa Paula, California, lebih daripada 300 ditinggalkan tinggal pada Mac 1928 oleh kejatuhan Saint Francis empangan, yang membanjiri bandar. Berisiko besar peribadi kepada dirinya sendiri, salah satu syarikat ejen pergi inducing dari rumah ke rumah keluarga untuk melarikan diri bagi kehidupan mereka.

Tuntutan dalam semua bencana ini telah dibayar dengan segera, beberapa tanpa pembentangan dasar atau buku-buku resit premium. Dalam masa tragedi yang telah Syarikat sentiasa diberikan segera bantuan kewangan kepada para pemegang polisi, dan melalui Perkhidmatan kejururawatan yang melawat telah membawa kelegaan sangat diingini kepada orang-orang yang ditimpa. Yang sihat dan tidak maimed atau mengharamkan oleh bencana alam adalah cara yang baik untuk insurans seumur hidup dengan harga yang berpatutan dari syarikat-syarikat insurans yang terbaik. Insurans hayat yang panjang telah diketahui sedikit kurang prihatin dengan perkara-perkara tersebut.

Bahkan dalam tenang masa ada masalah kesihatan yang khas di wilayah ini. Cacar, Demam Kepialu dan batuk kering yang lumrah sana daripada di Timur. Terdapat pemegang-pemegang polisi yang hidup di atas timberline yang di Colorado di mana radang paru-paru adalah biasa, dan di bawah paras laut di Imperial Valley, di mana kadar kematian bayi adalah antara negara tertinggi. Seacoast yang harboring kapal-kapal dari Siberia, China, dan Hindia Timur yang dikemukakan dari wabak bubonic dan cacar hitam.

Terburu-buru eksploitasi sumber-sumber asli yang luas dicipta bahaya yang luar biasa untuk kehidupan dan kesihatan dalam lombong, kilang, dan hutan. Semasa tahun 1940-an, di banyak bandar-bandar Barat dan bandar-bandar Metropolitan gaji jururawat adalah masih pengaruh kesihatan awam hanya berkesan. Jabatan Kesihatan telah sering kekurangan atau buruk dianjurkan, klinik telah tersedia, hospital-hospital yang kecil dan jauh. Rain atau shine, jururawat Metropolitan ministered untuk yang sakit.

Salah seorang daripada mereka dilaporkan dari pos berhampiran bulatan jurang Continental: “Hari ini terlalu sejuk bagi sesiapa yang berada di luar kecuali di milkman dan jururawat Metropolitan.” Jururawat yang bekerja untuk syarikat-syarikat insurans juga dididik tentang insurans hayat yang terbaik dan boleh menjawab soalan-soalan mengenai Apakah insurans hayat yang panjang dan perbezaan di antara keseluruhan insurans hayat dan insurans hayat yang panjang.

Dua pertiga daripada semua Lawatan kepada pemegang polisi di Barat masih dibuat oleh jururawat bergaji Metropolitan. Sebaliknya, di wilayah-wilayah timur, dua pertiga daripada jumlah kunjungan telah dibuat oleh Persatuan-Persatuan jururawat pelawat luar. Perkhidmatan kejururawatan Metropolitan di Barat melaporkan lebih daripada 142,000 Lawatan pada tahun 1942, dan purata 43 kes bagi setiap seribu dasar-dasar perindustrian.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *