Suka Botox untuk kedutan tetapi tidak mampu? Cuba alternatif ini

Suka Botox untuk kedutan tetapi tidak mampu? Cuba alternatif ini

Orang ramai dan khususnya orang-orang yang dalam perniagaan menunjukkan telah bergantung suntikan kosmetik botox untuk memastikan penjagaan kaki gagak dan dahi kedut di bay.

Malah, satu laporan baru datang beberapa tahun yang lalu menyatakan bahawa pelanggan botox mendapat lebih muda dan lebih muda. Seorang pakar bedah plastik di California dilaporkan bahawa pelanggan botox beliau – yang berada di Papar perniagaan atau profesion pemodelan/lakonan – terdapat seawal umur 30 tahun!!

Perkara itu hakikatnya botox lakonan yang berkesan, cepat, agak tidak menyakitkan, cepat, dan memerlukan down-masa – oleh itu istilah “Makan tengahari masa muka angkat”…Jadi ada Kaveat hanya satu…

Kos!

Ianya masih terlalu mahal untuk mengekalkan –six setiap tiga bulan bagi kebanyakan orang bekerja seperti kita.

Tetapi berita baik adalah bahawa syarikat-syarikat kosmetik yang banyak mempunyai penyelidik yang bekerja sepanjang masa untuk datang dengan penyelesaian topikal ini industri berbilion-bilion dolar. Dan mereka membuat beberapa kemajuan besar…

Salah satu produk alternatif krim botox yang terdahulu ialah Avotone – yang masih up di sana dari segi keberkesanan. Satu lagi ialah Strivectin atau seperti sesetengah orang mengeja Strivecton. Mereka mempunyai satu produk yang mereka panggil “lebih baik dari botox” –but yang benar-benar dipanggil Strivecten-SD, yang aku diberitahu tidak berkesan sebagai Avotone dan tidak mengandungi semua bahan-bahan yang penyelidik telah didapati berkesan.

Jadi apa membuat A baik Botox Cream dan bagaimana tidak ia bekerja?

Pada dasarnya semua krim ini mengandungi sesetengah asid amino peptida bantuan untuk melemahkan otot-otot yang kontrak – sekali gus mengurangkan pembentukan kedutan atau lipat. Apabila krim ini digunakan untuk masalah kawasan mereka membantu untuk meratakan keluar kaki gagak sekitar mata dan garis-garis halus bimbang pada dahi.

Peptide satu asid amino yang utama yang mengandungi kebanyakan daripada mereka adalah Argireline. Ramuan ini dapat menyekat isyarat saraf yang mengawal pengecutan otot-otot muka. Ini menghasilkan pengurangan ketara dalam kedua-dua kedalaman serta keluasan garis-garis halus. Dan, memang berkesan!

2002 International Journal of kosmetik Sains melaporkan bahawa apabila satu krim topikal yang mengandungi argireline 10% adalah digunakan untuk sukarelawan, pengurangan kedalaman kedutan adalah sehingga 30% selepas hanya 30 hari rawatan.

Ini cukup mengagumkan.

Ramuan-ramuan lain produk alternatif botox ini perlu mengandungi adalah Matrixyl.

Penyelidikan menunjukkan bahawa krim yang mengandungi hanya 3% Matrixyl sementara menghasilkan “sangat ketara pengurangan kedutan yang mendalam dan sederhana”—dan kedutan yang mendalam telah dikurangkan oleh min 68 %

Yang baru dan banyak krim Botox yang lebih berkesan

Sekarang ada yang baru “anak di blok” dan produk beliau kelihatan cukup cerah. Produk ini mengandungi kedua-dua bahan-bahan yang disebutkan di atas Selain dua peptida yang lebih banyak – hanya ditemui-yang meningkatkan keberkesanan produk. Selain itu, ia juga mengandungi antioksidan seperti vitamin C, alpha lipoic asid dan DMAE. Plus, ia boleh digunakan pada muka dan leher untuk keseluruhan muka dan leher kedut kawalan.

Keputusan akan hanya kekal

Perlu diingat bahawa alternatif krim botox adalah hanya penyelesaian sementara. Anda harus sentiasa berusaha untuk membantu penuaan kulit belakang dengan menggunakan teknik-teknik meremajakan kulit seperti yang saya telah menggariskan dalam laman saya.

Sentiasa terus menggunakan kolagen bangunan krim seperti tembaga peptida dan pengelupasan asid seperti asid laktik atau Asid salisilik untuk membantu menumpahkan kulit mati yang lama seperti anda membina semula sel-sel baru. Juga, mengambil kira senaman muka dan urut dengan kulit needling…Untuk maklumat lanjut sila lihat di bawah…

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *