Steve Jobs memainkan peranan penting baik dari segi jualan Ipad 2

Steve Jobs memainkan peranan penting baik dari segi jualan Ipad 2

Menurut media asing dilaporkan Tempahan bahawa beberapa penganalisis telah menegaskan, Apple iPad 2 yang disenaraikan pada jualan hujung minggu pertama dijangka mencapai 100 juta unit. Ramai penganalisis meramalkan iPad 2 Penyenaraian awal untuk menjual lebih banyak berbanding iPad generasi pertama, tetapi jumlah jualan sebenar adalah begitu tinggi bahawa mereka tidak mengharapkan. EWEEK Amerika Syarikat ia website jadi popular iPad 2 menyenaraikan faktor sepuluh, berikut adalah ringkasan dari Artikel:

2 Mac mengumumkan pelancaran iPad 2, Steve Apple CEO-Steve Jobs mengatakan bahawa berbanding dengan harga iPad generasi pertama, iPad 2, harga telah berubah. harga iPad 2 Start 499 dolar, manakala harga yang paling tinggi adalah 829 dolar. Itu harga untuk menjual lima-sixths iPad 2 model Motorola daripada pesaingnya utama harga Xoom lebih murah. iPad 2 besar lingkungan harga, yang ingin membeli iPad 2 lebih banyak pilihan untuk pengguna.

Bilakah Steve pekerjaan pada bulan Januari Apple berkata, buat sementara waktu, ia akan meninggalkan rawatan penyakit, ramai mengagak bahawa dia tidak akan datang kembali. Tetapi iPad keluaran 2 Mac 2, dia datang kembali. Atas sebab ini, lebih ramai orang mula membayar perhatian iPad 2. Pekerjaan di Amerika Syarikat dengan propaganda dan berjuta-juta pengguna memahami status kesihatan mereka, tetapi juga memahami kelebihan sebuah iPad 2. Ini adalah satu langkah yang sangat bijak, sekarang, dan sesungguhnya kami bargained bagi.

Laman web rasmi iPad 2 dengan cepat habis dijual pada Apple, dan ramai pengguna juga tempoh yang singkat melalui pelbagai laporan berita ini yang diketahui. Apabila pengguna tahu bahawa bekalan yang ketat, adalah sesuatu yang baik untuk Syarikat. Kerana ia membuatkan pengguna berfikir bahawa komputer ini adalah lebih baik daripada apa yang mereka harapkan, mereka yang telah hesitated untuk membeli lebih banyak pengguna cenderung untuk membeli iPad 2. Apple iPad 2 dijual daripada berita untuk masa yang lama untuk menduduki pelbagai tajuk berita, manfaat Apple.

Mendakwa bahawa Apple mengeluarkan iPhone 4 akan melancarkan versi putih, tetapi sehingga kini versi putih juga tidak disenaraikan. CLAA133WA01A tarikh, pengguna boleh membeli versi putih. Ini digunakan untuk ramai bosan rupa hitam sesuai komputer yang sangat menarik kepada pengguna. Jadi Apple akan menjual komputer lebih rata panel.

Mengikut Tempahan laporan yang dikeluarkan menunjukkan bahawa 70% dari iPad 2 kali pertama pembeli untuk membeli komputer tablet. Ini adalah penting bagi jualan iPad 2. Ini bermakna bahawa semakin ramai pengguna yang mengambil Nota daripada nilai potensi iPad 2. Di samping itu, ia juga bermakna dalam tempoh beberapa minggu yang lalu, walaupun bulan masa jualan iPad 2 akan terus meningkat. Kerana di hujung minggu pertama selepas Penyenaraian, terdapat masih ramai pengguna tidak boleh membeli iPad 2.

Apple sekali lagi memilih masa yang sesuai untuk memasarkan iPad 2. Apple akhirnya tidak memilih untuk melancarkan musim panas ini iPad 2, keputusan boleh menjadi penting. Kerana sekali musim panas, re-introduce iPad 2, pelancaran komputer riba AC Adapter pesaingnya telah telah disenaraikan untuk beberapa bulan, yang pasti akan iPad generasi pertama impak yang besar pada jualan. Oleh itu, sementara pesaing memperkenalkan produk daripada iPad Tablet PC kegagalan lebih berdaya saing, tetapi iPad 2 adalah cukup untuk kelebihan kepada pihak lawan tidak kelihatan. Sekurang-kurangnya bagi pembuat Tablet PC lain, iPad 2 disenaraikan pada masa ini akan membolehkan mereka untuk mengurangkan jualan ramalan untuk Tablet PC.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *