Steve Daines – lebih banyak peluang pekerjaan, tolak Kerajaan (tetamu pengarang oleh kempen Daines)

Steve Daines – lebih banyak peluang pekerjaan, tolak Kerajaan (tetamu pengarang oleh kempen Daines)

Mewujudkan pekerjaan sektor swasta di Montana adalah penting untuk menstabilkan ekonomi dan bantuan keluarga bergelut. Manakala luar kawalan perbelanjaan Persekutuan dan mengiringi kadar cukai korporat dan peribadi yang tinggi adalah penghalang utama, Terdapat beberapa contoh peluang pekerjaan keusahawanan di Montana, tetapi kita perlu banyak lagi.

Saya bekerja untuk sebuah syarikat perisian yang terletak di Bozeman RightNow teknologi. Ia adalah satu contoh yang baik bagaimana untuk mewujudkan pekerjaan dan mengekalkan orang-orang yang bekerja di Montana. Ditubuhkan dan beribu pejabat di Bozeman, Syarikat perisian ini mempunyai 16 pejabat seluruh dunia dengan lebih daripada 1,000 pekerja. Hampir 500 peluang pekerjaan ini akan di Bozeman, membuat RightNow majikan komersil terbesar di Lembah Gallatin.

Dan di sini adalah beberapa lagi berita baik: Rightnow masih menyewa. Tidak, ini adalah pekerja sementara. Tidak, ini adalah kerja kerajaan. Ini adalah tidak rendah pekerjaan. Gaji Bozeman RightNow, purata adalah kira-kira $70,000 setiap tahun, serta manfaat yang baik.

RightNow Adakah ini kerana perniagaan mereka berkembang, dan mereka dengan berhati-hati menguruskan perbelanjaan dan pendapatan. Mereka lakukan ini kerana mereka memberikan pekerja insentif untuk mengembangkan perniagaan, membuat pembaharuan dan mencari pasaran baru di seluruh dunia. Jualan antarabangsa mereka membawa ringgit ke dalam ekonomi Montana dan menyumbang kepada pengurangan defisit perdagangan negara kita. Ia adalah jenis pengurusan dan tanggungjawab yang menyebabkan penubuhan lebih banyak peluang pekerjaan berbayar yang baik dalam sektor swasta, ekonomi yang meriah, dan Amerika yang lebih kuat.

RightNow jawatan kosong bukan kerana apa-apa perbelanjaan pakej rangsangan, dan walaupun Washington ke atas sampai ke dalam arena sektor swasta yang begitu banyak, termasuk auto, perbankan dan industri penjagaan kesihatan, untuk menamakan beberapa. Kerajaan tidak boleh menghabiskan, cukai dan mengawal jalan kepada kemakmuran ekonomi. Pemimpin-pemimpin kerajaan kami akan itu tidak berhubung dengan realiti bagaimana pekerjaan dicipta, inovasi dinaikkan pangkat, dan kos dan perbelanjaan yang dikawal. Apabila Kongres mengenakan dasar-dasar yang mewujudkan ketidaktentuan jangka panjang seperti pembaharuan penjagaan kesihatan, ia menyebabkan banyak majikan yang berpotensi untuk meluluskan tunggu dan lihat sikap menyewa. Dan bukannya untuk merangsang ekonomi, Kongres adalah perlahan ia.

Jika RightNow berjaya perniagaannya dengan cara yang sama pemimpin Washington DC semasa kami–Demokrat dan Republikan–mengurus kerajaan, mereka akan keluar dari perniagaan — dan tidak membuat sumbangan positif kepada ekonomi negara dan kesejahteraan pekerja dan keluarga mereka.

Rakyat Amerika akan bosan dengan kursus perlanggaran yang kita berada di – semangat yang tidak pernah untuk membelanjakan wang yang kita tidak ada, yang menambah kepada runtuhan kami sudah sedia ada hutang dan menghancurkan competiveness jangka panjang kami dalam ekonomi global.

Ramalan White House yang projek-projek defisit $1.5 trilion untuk nombor-nombor 2011 dan trillion-plus bagi tempoh beberapa tahun akan datang. Ini adalah tiga kali lebih besar daripada defisit kita telah pada tahun 2008, yang pada masa itu merupakan rekod bagi negara kita, yang semata-mata 455 billion. Hutang negara kami adalah $14 trilion, dan meramalkan berkembang hampir $20 trilion menjelang tahun 2015. Kami tidak dibiayai liabiliti (Kerajaan Persekutuan obligasi kewangan ditolak cukai pendapatan) adalah lebih daripada $50 trilion, dan semakin meningkat.

Di American dream–di mana ibu dan ayah bekerja keras, membayar gadai janji dan memberi anak-anak ranch–adalah lenyap. Realitinya hari ini adalah bahawa kami ahli-ahli politik telah dicagarkan ladang kami dan saddling anak-anak kita dengan hutang yang membelenggunya dan besar-besaran.

Kita mesti memastikan dan mengambil semula cara Amerika dengan sistem yang menyediakan insentif untuk bekerja keras, inovasi dan produktiviti. Orang mesti mempunyai insentif untuk mengambil risiko, mengembangkan perniagaan kecil, dan mengambil pekerja yang lebih banyak. Kita mesti keluarkan insentif yang menggalakkan harus menghalang pengambilan risiko. Untuk melakukan ini, kita perlu mengurangkan kerajaan berbelanja dan saiz keseluruhan kerajaan. Kerana dengan bajet keluarga dan perniagaan kecil dan besar yang sama, Kerajaan Persekutuan dan negeri mesti menghentikan membelanjakan wang mereka tidak.

Kita perlu lebih banyak kisah penciptaan pekerjaan di Montana. Kita memerlukan pemimpin yang memahami apa yang diperlukan untuk mewujudkan peluang pekerjaan di sektor swasta. Saya fikir kita semua boleh menggunakan dos yang baik lebih banyak peluang pekerjaan dan ditolak kerajaan.

Steve Daines Montanan generasi kelima, dan Naib Presiden dan Pengurus Besar Asia-Pasifik bagi Bozeman berasaskan teknologi RightNow, calon bagi Kongres di Montana.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *