Stethoscope Littmann tekno berpengetahuan merupakan sebuah pemimpin dunia

Stethoscope Littmann tekno berpengetahuan merupakan sebuah pemimpin dunia

Stethoscope itu Littmann mengeluarkan dan menjual adalah antara jenama yang terbaik daripada stethoscopes yang anda boleh membeli. Mereka juga dikenali seluruh dunia kerana kecemerlangan mereka dengan cara yang mereka lakukan dan bagaimana membuat ini. Anda tidak akan mendapati sebuah syarikat yang lebih baik untuk membeli peranti anda dari. Tidak kira apa bidang kepakaran anda atau bahagian badan, anda perlu menganalisis atau walaupun umur pesakit anda, Littmann stethoscopes mempunyai produk yang betul untuk anda.

Apabila anda berada di pusingan atau memberi peperiksaan kepada pesakit anda memerlukan semua itu ketepatan dan bunyi pilihannya dari stethoscope yang anda gunakan secara tetap. Littmann mencipta banyak model yang berbeza dari model-model tradisional untuk kardiologi mereka atau stethoscope elektronik dan mereka semua dibuat untuk meningkatkan yang paling berkesan dalam keselesaan, kesederhanaan penggunaan dan ketahanan. Apabila anda membeli produk daripada Syarikat ini, anda sedar anda membeli produk yang hebat yang akan berlangsung bertahun-tahun.

Teknologi luar biasa

Pada tahun 1987 penemuan pembangunan produk penting yang telah dibangunkan oleh Jurutera Litmann. Mereka memperkenalkan apa yang dipanggil “boleh Tala diafragma teknologi” untuk dunia dan masyarakat perubatan. Hampir serta-merta inovasi teknologi ini adalah tanah membelah. Dengan cara ini teknologi boleh Tala diafragma beroperasi adalah pengamal yang telah menjejaskan daya kuasa sekeping dada mampu untuk menukar daripada mod satu loceng untuk pergi ke mod diafragma dan sebaliknya.

Apa merevolusikan industri adalah bahagian dada tidak perlu digerakkan untuk menjadi dipertingkatkan bagi gelombang bunyi yang berbeza. Sebenarnya ini mewakili satu penemuan besar dalam bidang auscultation untuk pesakit. Serta dapat dinafikan hakikat bahawa bunyi frekuensi rendah telah menjadi diluaskan oleh diafragma yang bertentangan dengan loceng yang bertujuan bahawa pilihannya adalah bunyi lebih jelas dan lebih baik untuk doktor penalaan.

Sejak itu pembangunan terbesar berikut untuk Littmann itu mereka datang dengan digital stethoscope. Kejuruteraan yang terlibat dengan jenis model ini termasuk mikrofon dan menggunakan bunyi yang rendah meningkatkan ia berfungsi dan membolehkan doktor yang mendengar bunyi dada perasan 18 kali lebih tinggi berbanding dengan lain-lain jenis stethoscopes. Apabila ini telah diperkenalkan, ia telah menjadi sebuah pembangunan besar-besaran. Doktor di hospital juga merungut tentang mencari lebih banyak pilihannya dan juga peningkatan besar dalam teknologi berbanding beberapa tahun yang lepas ini berkembang menjadi kemungkinan sebenar bagi doktor.

Sejak kepentingan digital Littmannn stethoscopes meningkat begitu juga dengan pengetahuan teknologi dan hari skop yang sama boleh membenarkan doktor mendengar perlu direkodkan dan dipindahkan ke komputer peribadi anda dalam pesanan ini dianalisis lebih terperinci dan penyedia penjagaan kesihatan untuk soalan yang lain untuk berunding dalam apa sahaja yang mereka mendengar bunyi.

Kerana anda boleh beritahu Littmann adalah sebuah syarikat yang sentiasa berusaha untuk menjadi pilihan yang terbaik dalam teknologi inovasi, terutamanya berkaitan dengan pembuatan yang baru dan stethoscopes celik teknologi. Pakar perubatan seluruh dunia suka skop-skop perniagaan mereka mendapatkan Syarikat ini dan bagaimana teknologi ini benar-benar membantu mereka untuk membuat hidup yang melindungi diagnosis perubatan.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *