Status insurans kesihatan Oregon

Status insurans kesihatan Oregon

Perkara yang pertama- tamanya yang perlu dikatakan dalam konteks ini adalah bahawa temubual ini adalah sebahagian kecil daripada siri berterusan temubual yang dijalankan oleh pelbagai syarikat insurans kesihatan Oregon secara umum. Walau bagaimanapun, set soalan-soalan yang akan disebut dalam artikel ini di sini tetap sama bagi setiap syarikat-syarikat insurans kesihatan Veterinar untuk memberikan penonton idea yang jelas tentang setiap Syarikat dan juga menjalankan satu kajian perbandingan pelbagai rancangan yang terdapat di tangan.

Soalan pertama yang anda perlu bertanya kepada syarikat insurans kesihatan oregon sebelum membeli insurans untuk haiwan kesayangan anda berapa lama Syarikat telah dalam perniagaan dan di mana mereka berada?

Soalan kedua anda bertanya Adakah sama ada pelanggan semua dapat pergi ke sendiri mana-mana doktor haiwan yang disebut atau mereka sepatutnya untuk mendapatkan haiwan kesayangan mereka dirawat oleh doktor dan haiwan melalui syarikat insurans sahaja? Kebiasaannya daripada tidak Oregon Kesihatan insurans Syarikat membenarkan pemegang polisi untuk mendapatkan haiwan kesayangan mereka dirawat oleh Veterinar yang bertauliah di negeri di mana mereka menyediakan perkhidmatan tersebut.

Soalan ketiga dalam senarai harus sama ada syarikat insurans kesihatan meliputi semua baka yang berkaitan dan tepat penyakit keturunan yang mungkin mempunyai binatang kesayangan?

Soalan keempat, Adakah zaman berkaitan pemeriksaan, ubat-ubatan dan penyakit jatuh dalam paradigma liputan yang mereka tawarkan? Selalunya pemeriksaan kanan disediakan untuk perlindungan oleh kebanyakan syarikat-syarikat insurans kesihatan haiwan kesayangan yang standard di Oregon. Walau bagaimanapun, Semua haiwan tersebut yang tidak diambil untuk Veterinar yang selama tempoh lebih daripada satu tahun, dan haiwan peliharaan yang berumur lebih daripada 8 tahun, perlindungan bagi haiwan-haiwan ini memerlukan pengunderaitan khas.

Soalan seterusnya ditanya adalah sama ada tawaran syarikat insurans kesihatan haiwan kesayangan Kesihatan merancang atau tidak.

Tiada pada meminta syarikat insurans kesihatan haiwan kesayangan mengenai pelbagai jenis, jenis atau tahap kesihatan insurans perubatan pelan yang mereka tawarkan. Ini adalah aspek yang sangat penting dan anda perlu mempunyai satu idea yang sangat jelas mengenai bahagian ini.

Dalam kes terdapat pelan Kesihatan, tidak Syarikat membenarkan ia boleh ditambah dan dimasukkan dalam rancangan keseluruhan Kesihatan?

Seterusnya, jangan lupa untuk meminta wakil Syarikat sama ada terdapat apa-apa seumur hidup atau sedia Tahunan manfaat had ada? Walaupun mungkin ada had Tahunan yang sedia ada dengan kebanyakan syarikat tetapi had sepanjang hayat dikekalkan pada status yang tidak terhad oleh kebanyakan pemberi insurans.

Juga bertanya apakah proses pengiraan di mana Syarikat memutuskan pada Yuran biasa dan adat yang anda perlu bayar?

Akhirnya, bertanya apakah unsur-unsur yang pelbagai tentang syarikat mereka yang mereka fikir menjadikan mereka menonjol antara pemberi insurans kesihatan haiwan kesayangan di pasaran yang lain. Ini adalah bahagian di mana anda perlu menjadi percuma dan cukup yakin spontan dan disebarkan.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *