Sport pistol aksesori – aksesori yang sejuk yang terbaik

Sport pistol aksesori – aksesori yang sejuk yang terbaik

Terbaik boleh menjadi permainan rendah-penyelenggaraan. Apa yang anda benar-benar perlukan adalah pistol dan beberapa aksesori yang penting seperti kuasa peluru dan penggantian jika anda mempunyai gas atau meriam berkuasa elektrik. Tetapi untuk mendapatkan yang terbaik daripada senapang anda, anda perlu mendapatkan beberapa pelbagai aksesori tambahan yang ada. Ini meliputi dari gear pelindung, sasaran dan skop, aksesori lebih terperinci yang digunakan untuk membuat permainan terbaik datang ke kehidupan yang realistik. Malah, anda mempunyai julat yang besar untuk memilih daripada. Berikut adalah panduan anda untuk beberapa aksesori terbaik yang paling berguna.

Pertama Mari kita lihat pada aksesori asas terbaik, barang-barang penting yang anda perlukan untuk bermain ini menarik sukan. Aksesori penting yang nombor satu peluru dan ia adalah sesuatu yang anda perlu untuk mendapatkan yang betul. Membeli peluru berkualiti dalam bentuk pelet BB 6 mm adalah penting untuk kesihatan anda meriam dan berjaya menembak. Untuk ketepatan dan kebolehpercayaan, penggunaan hanya digilap, lancar BBs. menggunakan peluru yang murah boleh menyebabkan kesesakan dan bahkan merosakkan senjata anda. Berpegang kepada jenama premium dan mengelakkan pelet murah dijual di beberapa kedai barangan sukan yang mungkin mempunyai burrs, malformasi dan ketidakseragaman saiz.

Secara amnya anda menggunakan pelet BB 0.12 gram spring pistol, senapang, dan LPEG 0.2 gram BBs beberapa spring senjata, senjata gas, dan senjata automatik elektrik (AEG) atau MPEG. Yang lebih berat BB, lebih tepat adalah.

Seterusnya, melainkan jika pistol yang springer, anda perlu membeli gantian kuasa aksesori. Ini adalah canisters gas penggantian bagi gas terbaik senapang dan senapang elektrik memerlukan pengecas dan sekali-sekala penggantian bateri. Pengecas boleh lambat atau cepat.

Lain-lain aksesori yang berguna termasuk produk untuk membersihkan pistol terbaik. Anda boleh silikon minyak pelincir dalam format semburan atau anda boleh beli lengkap meriam yang kering kit dengan semua yang anda perlukan untuk menjaga senjata anda.

Sekarang mari kita lihat pada aksesori yang meningkatkan Keselamatan, kualiti dan realisme pengalaman terbaik anda.

Keselamatan adalah penting utama apabila menembak senjata terbaik. Walaupun ia adalah satu permainan yang selamat, anda perlu mengambil beberapa langkah berjaga-jaga. Perkara yang paling penting adalah untuk memastikan kepala anda ialah well-protected. Setidaknya, anda perlu memakai cermin mata Keselamatan. Ini adalah satu kemestian untuk asas menembak situasi tetapi tidak mencukupi untuk Sport permainan. Perlindungan yang lebih berkesan ibu datang dalam bentuk goggles, topeng & topi keledar. Kualiti goggles amat perlindungan dan sering mempunyai kanta polikarbonat tahan shatter.

Aksesori Keselamatan lain termasuk sarung tangan, pad siku dan lutut pad, bersama-sama dengan Seluar empuk khas, jaket dan jaket.

Kemudian terdapat lagi pelbagai aksesori untuk meningkatkan pengalaman anda menembak. Ini termasuk skop Lampu biru, laser, skop Tukang salib, sarung dan genggaman. Ia adalah adil untuk mengatakan bahawa jika anda boleh membeli sesuatu untuk pistol yang sebenar, ia akan tersedia untuk airsofts.

Satu lagi aksesori senjata berguna terbaik adalah sasaran. Anda boleh mendapatkan logam sasaran dalam pelbagai gaya dengan atau tanpa pelet perangkap atau anda boleh memilih untuk sasaran mudah kertas pakai buang atau orang-orang yang berkecai Bilakah melanda.

Jika anda sudah menyertai permainan terbaik, terdapat beban tambahan yang lebih banyak untuk dipilih. Ini termasuk aksesori bagi senjata sendiri, bersama-sama dengan barangan lain yang memberikan permainan anda lebih banyak realisme dan jadi lebih banyak keseronokan. Bagi sesetengah Permainan, anda perlu dilengkapkan seperti ciri-ciri yang anda sedang bermain, sebagai contoh dalam pertempuran maklumat dan topi keledar. Lebih banyak anda boleh kehilangan diri anda dalam permainan ini, lebih kuat dan memuaskan pengalaman. Apabila anda melihat musuh dalam pakaian seragam mereka sendiri, ia akan mengepam anda untuk berurusan dengan mereka.

Apabila menyertai permainan terbaik atau skirmishes, pastikan anda mempunyai sandaran dalam bentuk canisters ganti gas atau bateri, bersama-sama dengan banyak peluru. Lagipun, anda tidak mahu kehabisan pelet di tengah-tengah pertempuran yang penting. Dan terus dianjurkan dalam menikmati permainan yang terbaik, anda perlu melabur dalam kes pistol untuk menyimpan senjata anda dan semua aksesori yang anda perlu bawa bersama.

Mendapatkan memegang aksesori terbaik yang betul adalah mudah. Kunjungi bilik pameran di dalam talian daripada pembekal yang berwibawa untuk butiran lanjut mengenai pelbagai aksesori yang ada. Merebut apa yang anda perlukan dan bersedia untuk mengambil pengalaman terbaik anda ke tahap yang baru.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *