SoZo buah kopi, Adakah Berry kopi satu penipuan?

SoZo buah kopi, Adakah Berry kopi satu penipuan?

SoZo Global”hanya dilancarkan ini melepasi November di Dallas Texas. Produk mereka–bahan Perdana mereka “CoffeeBerry”, telah di Pusat proses Penyelidikan 7 tahun yang bertujuan untuk menemui Sabarmu superfood pemakanan yang dikenali sebagai buah kopi. Adakah anda tahu bahawa tiada adalah buah-buahan yang berkembang sekitar kacang? Saya tidak baik. Tetapi nombor dua komoditi di dunia, coffee bean, hampir tidak KACANG sekali. Ianya sebenarnya benih. Anak benih di salah satu daripada alam semula jadi paling pemakanan mujarab dan antioksidan-banyak buah-buahan Sains telah pernah ditemui. Tersembunyi di, yang apa yang SoZo mahu anda percaya… tetapi ia sebenar? Bolehkah anda benar-benar Amanah adalah sebuah syarikat MLM yang mereka mahu untuk mengambil wang anda?

Buah-kopi buahan, pada yang satu gram untuk setiap gram, tuntutan untuk meniup salah beri mereka kegemaran dari air–blueberry itu. ORAC (oksigen radical absorbance kapasiti) ujian terakhir blueberry, mereka berbangga TE 2,406 umol yang mengesankan setiap 100g, yang lebih daripada dua dan triple yang pesaing-pesaing terdekat lain (epal cranberries, prun, anggur merah). Tetapi Siapakah yang makmal yang menyediakan laporan ini? Mereka bereputasi baik dan ilmu mereka telah terbukti? Teknologi baru ini mendakwa dapat menstabilkan dan mengeluarkan kuasa buah kopi mentah, dan mereka mendakwa bahawa kajian klinikal menunjukkan ekstrak buah kopi hasil 625 times ORAC kiraan blueberry segar, ia dimatikan secara literal carta, tetapi Apakah itu benar-benar bermakna?

Dan itu hanya satu bahan yang ada di dalam campuran ini yang membawa kepada soalan. Minuman berfungsi yang lengkap kononnya mempunyai banyak bahan-bahan yang lebih berfaedah, tetapi bagaimana anda tahu? SoZo Global produk mendakwa bahawa ia mempunyai nilai ORAC unit 114,351 seliter, tetapi Adakah anda benar-benar tahu apa ertinya itu? Kononnya, ini bermakna bahawa berkhidmat tiga-auns yang mempunyai aktiviti antioksidan bersamaan 20 hidangan buah-buahan dan sayur-sayuran, tetapi anda telah mampu secara bebas menguji dan mengesahkan dakwaan mereka ini?

SoZo mendakwa ia mempunyai tiada gula, tiada bahan pengawet, dan tanpa bahan kimia untuk meningkatkan rasa atau warna, tetapi anda boleh mengesahkan ini? Ia mendakwa bahawa ia adalah semulajadi–bahawa segala-galanya dalam SoZo dihantar dalam bentuk yang paling tulen, mentah dan ekstrak–cara itu, anda akan mendapat faedah-faedah makan buah-buahan dan sayur-sayuran yang berada dalam adunan, tapi bagaimana anda tahu pasti? Saiz hidangan untuk SoZo 3 auns bendalir, dan anda boleh mengambil 1.5 oz pada waktu pagi dan 1.5 oz pada waktu makan tengahari. Konsep ini sangat mudah dan selesa / tinggi kualiti produk ialah masa depan Kesihatan & Kesihatan; dan Syarikat ini menurut semua tanpa berfikir pengikut mereka yang hanya berminat dengan keuntungan kewangan mendakwa ia adalah tahun cahaya di hadapan yang lain, tetapi terdapat dalam pasaran sekarang. MonaVie sebagai untuk sama-sama unscupulous MLM berfungsi minuman merintis jalan ke arah semua syarikat minuman berfungsi wujud, dan kini di pasaran itu sendiri adalah besar (lebih kurang $28 bilion sekarang, adalah $9 bilion pada tahun 2007). MonaVie mengandungi pengawet dan gula, dan acai berry bukanlah satu indregient yang eksklusif untuk MonaVie, jadi apa yang membuatkan anda berfikir SoZo berbeza?

Bahan lain yang membentuk keseluruhan SoZo campuran, (Sensoril buah-buahan XB, Acai Berry, VitaGranate, Reservatrol, Quercitin, Grapeseed ekstrak, dll..) benar-benar meletakkan produk ini dalam kategori itu sendiri, terutamanya Bilakah anda tidak punya cara untuk mengesahkan sama ada atau tidak ianya yang sebenar. Produk ini mendakwa memberi pemakanan keperluan badan di Syarikat kekurangan pemakanan utama lima mengalami hari (kerana semua yang pre-processed, Awetan dimuatkan remeh kita semua makan dan minum).

SoZo mendakwa bahawa ia memberikan manfaat kesihatan yang memberi tumpuan kepada:

> Vitamin dan mineral (keperluan untuk kesihatan kardiovaskular)
> Antioksidan (pejuang radikal)
> Anti-Inflammation (Kesihatan tulang dan sendi)
> Pengurusan tenaga (tiada Bulls merah yang lebih banyak Sila, itu hanya kafein dan gula)
> Pertahanan auto-imun (melindungi organ-organ penting anda dari penyakit)

Produk SoZo yang mendakwa bahawa ia mempunyai kesemua 5-bidang utama yang dilindungi, tetapi anda boleh mengesahkan ini? Dan jujur, setiap bidang memerlukan keseluruhan artikel sendiri hanya untuk mengesahkan sama ada atau tidak tuntutan SoZo ini adalah untuk sebenar.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *