Sos Salad kalori rendah: Persalinan Salad hijau Dewi

Sos Salad kalori rendah: Persalinan Salad hijau Dewi

Rendah kalori salad berpakaian yang mesti mempunyai untuk orang-orang yang cuba untuk mengurangkan lebihan lemak dan kalori dari Diet mereka. Diet yang paling segera menemui bahawa kebanyakan sos salad rendah kalori yang terdapat pada rak-rak kedai runcit kekurangan badan dan rasa rakan-rakan mereka lemak dan kalori-sarat. Ianya mustahil untuk mencari persalinan yang lazat, rasa yang rendah lemak dan kalori? Tidak sama sekali – hanya membuat anda sendiri!

Salah satu yang paling versatil dan berkhasiat asas bagi sebuah rumah rendah kalori salad berpakaian adalah tauhu. Tauhu adalah tauhu yang diperbuat daripada susu soya, dalam satu proses yang sama seperti yang digunakan untuk membuat keju. Ia adalah sangat murah, disediakan di kebanyakan Kedai-kedai runcit dan pasar raya, dan amat mudah untuk memasak dengan. Berita terbaik adalah, ia rendah kalori dan sangat berkhasiat. Terdapat purata 95 kalori hidangan tauhu, yang bersamaan dengan kurang daripada 10 kalori setiap sudu besar setengah cawan. Melayan mempunyai hanya lima gram lemak, dan menyediakan lebuhrayanya 10 gram protein. Tauhu adalah makanan tanpa kolesterol, sumber yang baik daripada besi, dan dimuatkan dengan kalsium, membekalkan lebih 20% dari elaun harian disyorkan dalam separuh-cawan.

Tauhu hampir tidak mempunyai rasa atau aroma sendiri, yang menjadikan ia sebuah tempat yang ideal untuk membawa perisa herba dan rempah-ratus yang menambahkan punch sos salad rendah kalori. Kepelbagaian sangat lembut atau silken tauhu adalah pilihan yang terbaik untuk berpakaian, mereka dengan mudah boleh dipukul untuk tekstur yang licin dan berkrim. Sos mungkin smoothest dibuat dalam pengisar yang, tetapi pemproses makanan, pengadun elektrik atau bahkan dawai rotan akan mengakibatkan berpakaian salad yang didekorasi berkrim kalori yang rendah. Gunakan hanya tauhu segar, dan pastikan anda menyimpan mana-mana tauhu yang tidak digunakan atau berpakaian dalam peti sejuk.

Gabungan powerfully rasa herba telah berpakaian Dewi hijau bercampur yang kegemaran dengan salad pencinta. Ramai sepatutnya nama datang dari warna kaya, hijau yang segar pasli memberi persalinan ini, tetapi ini bukanlah kes. Dewi berpakaian hijau pertama dibuat di San Francisco Palace Hotel pada tahun 1923, untuk majlis makan malam sempena menghormati Pelakon pentas George Arliss. Arliss tinggal di Hotel walaupun beliau muncul dalam pengeluaran San Francisco permainan yang popular, The Green Dewi. Berpakaian yang lazimnya dihidangkan salad dibuang yang mengandungi alpukat atau ikan bilis, tetapi ia boleh digugurkan tanpa kehilangan rasa.

Sos Salad kalori rendah: Berpakaian hijau Dewi

tauhu lembut atau silken lb 1/2, Condominium

2 Tbs minyak

1 Tbs chives Kering

Mewah 1/4 cawan pasli segar, kira-kira dicincang

2 Tbs cuka putih

1 sudu teh serbuk bawang

1/2 sudu kecil garam

1/2 tsp serbuk bawang putih

1 sudu teh on (pilihan)

Secubit lada hitam secukup rasa

Campurkan semua bahan dalam pengisar atau mangkuk adunan dan campuran atau pukul sehingga licin dan berkrim.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *