Solgar adalah Super

Solgar adalah Super

Solgar, salah satu vitamin yang paling terkenal dan paling lama berjalan dan firma-firma suplemen kesihatan, bermula pada tahun 1947 di sebelah timur lebih rendah Manhattan, di New York City. Bukan sahaja vitamin Solgar menjual produk-produk suplemen kesihatan tetapi ia juga pengeluar mereka juga. Vitamin yang dipasarkan melalui peruncit di seluruh dunia.

Solgar adalah sebuah keluarga yang dimiliki operasi sehingga 1998, Bilakah keluarga Skolnick menjualnya untuk penjagaan kesihatan pengguna Wyeth. Kemudian, pada bulan Ogos 2005 ia dijual semula kepada NBTY, global penokok zat yang seterusnya pengeluar dan pengedar. Solgar tetap entiti tersendiri, namun di bawah naungan NBTY. Kilangnya makmal dan pembuatan canggih adalah di Farmington New Jersey. secara bebas dimiliki dan dikendalikan oleh keluarga Skolnick sehingga pengguna Wyeth

Solgar mempunyai sebagai misi, dan Eksekutif sebagai arahan mereka, untuk menjadikan dunia ini tempat yang lebih sihat. Kakitangan di Solgar sentiasa dan kini difokuskan ke atas pembelajaran mereka semuanya jenis tentang Sains Pemakanan serta mematuhi piawaian yang tertinggi terletak di mana-mana di dunia untuk pembuatan dan pembungkusan pemakanan tambahan. Solgar adalah ahli beberapa persatuan perdagangan pemakanan dan yang berkaitan dengannya, seperti dalam Majlis yang bertanggungjawab pemakanan (CRN) dan Persatuan makanan Pemakanan Kebangsaan (NNFA.)

Ia tidak sehingga di Solgar saintifik payah telah dikaji produk dan isu, dan telah digunakan kaedah pembuatan canggih dan peralatan Solgar vitamin dan suplemen lain meletakkan di pasaran. Kakitangan Solgar terus berhati-hati mendidik itu sendiri. Pengeluaran mempunyai sistem sekatan dan imbangan yang ketat yang tidak ada bandingan dalam pembuatan pemakanan.

Solgar sekarang untuk membuat dan mengedar kepada peruncit lebih 400 vitamin dan makanan tambahan Pemakanan lain. Tiada seorang pun di Solgar melompat pistol untuk mendapatkan produk-produk baru peruncit dan pengguna, Walau bagaimanapun. Sekali vitamin, mineral, nutrien, herba atau lain-lain pemakanan produk dibuat maka saintis Solgar bakal bekerja lukisan sampel rawak, menghantar kepada kawalan kualiti untuk penilaian, dan kemudian akhirnya melepaskan ia dari Kuarantin jika dan apabila kawalan kualiti telah menentukan bahawa ia adalah selamat, ia adalah produk tambahan yang berkualiti tinggi dan ianya sangat berkesan.

Mandian setiap bahan mentah yang akan digunakan untuk Solgar produk telah melalui siri ujian Mikrobiologi dan kimia untuk menentukan ketulenan serta potensi yang luas. Dengan ujian bahan mentah adalah atas dan menggunakan kromatografi cecair dan gas.

Kumpulan Tempahan produk vitamin Solgar telah dilancarkan pada tahun 2003. -Vitamin Solgar yang disasarkan khusus bagi penjagaan kesihatan kanak-kanak adalah jenama yang dinamakan Kangavites. Kini, pada 2005 dan pemilikan NBTY Tempahan jenama Solgar, produk-produk vitamin telah berkembang ke United Kingdom.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *