Sokongan kesihatan zakar: Lelaki Seluar dalam panduan

Sokongan kesihatan zakar: Lelaki Seluar dalam panduan

Dalam pandai Ukur yang dikebumikan dalam majalah wanita, kanak-kanak perempuan akan diminta untuk bertanya kepada rakan-rakan lelaki mereka jika mereka memakai peninju atau maklumat. Ia adalah ditimbulkan sebagai sesuatu sama ada / atau soalan, dan manakala yang mungkin membuat untuk kaji selidik Hadiah, kebenaran bahawa kebanyakan manusia mempunyai banyak gaya yang berbeza daripada Seluar dalam, termasuk peninju, keterangan, maklumat Berdan dan jock tali. Memilih jenis Seluar dalam yang betul untuk majlis tersebut betul-betul boleh membantu lelaki untuk mengelakkan beberapa masalah kesihatan zakar yang biasa.

Persalinan untuk zuriat
Kajian menunjukkan bahawa orang-orang yang berharap untuk hamil dalam masa terdekat seseorang kanak-kanak harus memakai seluar pendek Berdan kebanyakan, jika tidak semua, masa. Standard maklumat atau keterangan Berdan boleh menyebabkan betina untuk memanaskan, merendahkan motility sperma. Seluar dalam borang-pemasangan juga boleh menyimpan zakar daripada bergerak secara bebas, dan ini boleh menghalang kekuatan ereksi. Peninju yang datang dalam pelbagai corak yang berwarna-warni, dan tekstur kedudukan peninju sesetengah mampu memberikan sesetengah lelaki dengan keseronokan yang ditambah sepanjang hari. Peninju boleh, Walau bagaimanapun, tandan apabila mereka sedang dipakai di bawah Seluar yang kasar, wool. Lelaki yang memakai peninju mungkin perlu berhati-hati dengan pemilihan slacks mereka untuk memastikan bahawa mereka tidak mengembangkan penampilan yang bergumpal, jendal-jendul.

Persalinan untuk Pejabat
Berdan maklumat secara meluas dianggap tambang yang ideal untuk kehidupan pejabat. Mereka sentiasa berjalan lancar dan di tempat, mengekalkan profil yang menyenangkan sepanjang hari, dan mereka yang memberi perlindungan dan sokongan bagi orang-orang yang membelanjakan sekurang-kurangnya sebahagian daripada hari yang berjalan dari satu petak ke petak. Berdan maklumat juga boleh agak bergaya, lelaki memberikan sedikit keyakinan yang mereka perlukan untuk mendapatkan melalui tempoh waktu bekerja yang tertekan dengan mudah.

Berpakaian sukan
Aktiviti-aktiviti fizikal seperti berjalan, berenang dan Berbasikal boleh dengan cepat menjadi menyakitkan jika lelaki memakai seluar dalam yang tidak memberi sokongan yang mencukupi. Chafing kecederaan boleh berlaku apabila hujung zakar rubs fabrik kasar atau hems yang memegang fabrik bersama-sama, dan melantun ke bahagian boleh meninggalkan lelaki yang berasa sakit dan diregangkan pada akhir sesi senaman untuk.

Bagi sukan yang melibatkan pergerakan yang berulang-ulang, maklumat adalah satu kemestian. Mereka memberikan sokongan yang mencukupi, dan struktur pakaian memastikan bahawa terdapat tompok-tompok tidak kasar bagi rubbing. Satu perkataan-hati: maklumat yang dipakai semasa senaman harus wick lembapan dari badan, mengekalkan kulit panas dan kering. Kapas keterangan tidak boleh mengendalikan tugas ini pada semua. Campuran kapas juga harus dielakkan.

Sukan yang melibatkan cadangan merest hubungan fizikal memerlukan penggunaan jockstraps dengan cawan. Sukan ini termasuk:
• Bola sepak
• Bola keranjang
• Besbol
• Bola sepak
• Lawan pedang

Permukaan plastik cawan boleh memastikan paip yang kecil dari menjadi kecederaan yang serius, dan boleh membenarkan seorang lelaki untuk menunjukkan prestasi baik dalam sukan tanpa berasa sentiasa takut bahawa hit akan datang.

Mengambil penjagaan
Malah, apabila seorang lelaki merancang almari pakaian beliau dengan berhati-hati, boleh ada masa Bilakah yang tidak dijangka berlaku. Bos mungkin meminta orang untuk bermain cepat Kuda, contohnya, atau menaiki basikal cepat ke rumah kawan boleh bertukar menjadi trek keseronokan 15 kilometer yang melalui kawasan luar bandar. Apabila ini berlaku, ia bukanlah sesuatu yang luar biasa untuk lelaki datang rumah berasa sakit dan tidak selesa. Menukar pakaian dan mengambil sebuah belukar yang cepat dalam Bilik mandi adalah satu langkah pertama yang hebat. Melekit peluh boleh dibasuh bersih, dan sakit kulit boleh menenangkan ketegangan apabila ia terdedah kepada udara sekali lagi. Apabila langkah-langkah ini tidak cukup, crème Kesihatan zakar yang juga mungkin membantu (kebanyakan profesional kesihatan mengesyorkan minyak lelaki 1 lelaki). Emollients menenangkan boleh membantu chafed, merah dan sakit kulit, dan dalam masa, crème ini juga boleh membantu lelaki melahirkan kulit yang lebih lembut, lembut dan mampu menahan luka-luka kecil dan scrapes kerana pakaian pemasangan.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *