Snek berasaskan 10 untuk penurunan berat badan

Snek berasaskan 10 untuk penurunan berat badan

Walaupun usaha anda yang berterusan kepada resit godaan dan menjauhkan diri daripada Snek sepanjang hari, Snek yang sihat, berkhasiat adalah benar-benar bermanfaat.

Snek yang sihat akan membantu badan anda mendapatkan nutrien yang diperlukan dan membantu anda mengelakkan makan berlebihan pada masa makan.

Menikmati makanan ringan ini tanpa rasa bersalah. Ingat kami menggalakkan untuk anti-radang, rendah glisemik diet paleo-gaya untuk penurunan berat badan dan kesihatan. Badan mesti mendapatkan sihat sebelum ia boleh menurunkan berat badan.

1. Buah-buahan dan Yogurt Parfait.Organic plain yogurt adalah yang terbaik. Yogurts berperisa mempunyai kandungan gula yang tinggi. Sebaliknya, flavor yogurt anda dengan buah-buahan. Blueberry adalah pilihan yang sangat baik kerana mereka mempunyai kandungan glisemik rendah yang akan membantu keseimbangan glukosa dan insulin tahap darah.

2. Romaine Balut salad dengan Turki organik dan sepotong susu mentah atau Skim mozarela Cheese.

Salad Romaine mengandungi tertinggi pemakanan dan kandungan serat semua salad. Turki adalah 94% protein yang membantu anda untuk menurunkan berat badan dengan meningkatkan metabolisma dan mengurangkan rasa lapar. Menambah susu mentah diberi makan rumput keju bukan sahaja menambah rasa tetapi juga menambah kalsium tanpa sebarang hormon merbahaya atau pengawet. Sumber yang besar untuk diberi makan rumput liar daging, Permainan dan ayam boleh daging Kesihatan Amerika Syarikat.

3. Veggie terjebak dengan keju berenang. Sayur-sayuran berkanji bebas mengandungi hampir lapan kali jumlah serat yang ditemui di seluruh bijirin. Serat adalah penting untuk sistem penghadaman yang sihat. Organik tanpa lemak keju membuat yang cemerlang rendah kalori Snek.

4. Udang koktel udang adalah 90% protein. Cuba kita dalam sesetengah sos koktel untuk Snek protein yang rendah kalori, tinggi.

5. Beberapa kacang. Walnut adalah pilihan terbaik kerana mereka sudah kaya dengan protein dan serat tetapi ia juga mengandungi dos yang tinggi asid lemak omega 3 (baik lemak) berbanding kekacang lain. Lemak yang sihat membantu mengurangkan risiko penyakit. Omega-3 adalah anti-radang, bermaksud ia membantu mencegah penyakit-penyakit keradangan seperti penyakit jantung atau strok. Orang-orang yang berlebihan berat badan sebenarnya mengalami keradangan.

6. Saderi kayu dan mentega badam. Ini adalah kombinasi yang hebat daripada protein, lemak monounsaturated dan tenaga. Mentega badam adalah alternatif yang lebih sihat untuk mentega kacang kerana ia mengandungi tiada bahan-bahan tambahan atau bahan pengawet dan lemak yang lebih baik. (kacang tanah adalah Legum yang tidak kacang)

7. Deviled telur. Telur yang sangat tinggi dalam protein yang menjadikan Snek hebat. Saya Guacamole Deviled telur yang besar tinggi-protein sihat Snek dengan lemak yang baik.

8. Herring balutan. Membeli beberapa tinned kontena di beberapa sos berperisa yang berbeza seperti tomato atau masam sekarang, filet herring yang tinggi dalam omega 3 ikan minyak. Tidak tetapi jika mereka berada dalam minyak kacang soya. Cuba bungkusan mereka dalam beberapa daun salad romaine.

9. Pisang kacang Pop. Celup pisang yang dalam yogurt organik yang jelas dan bergolek di walnut atau kelapa. Beku. Sedap!

Pisang adalah sumber hebat serat dan kalium. Jangan makan terlalu banyak, mereka mempunyai kandungan gula yang tinggi. Kelapa yang mempunyai sifat-sifat anti-mikrob, anti-virus dan anti-bakteria dan adalah salah satu daripada sumber-sumber yang terbaik di dunia untuk MCFA (asid lemak rantaian sederhana trigliserida)

10. Lemon Tuna alpukat Snek. Halve untuk alpukat dan mencedok keluar daging. Campurkan dengan jus lemon dan tuna. Berkhidmat di kulit kerang. Protein yang baik, lemak yang baik.

Di alpukat yang tinggi lemak monounsaturated dan kalium. Tuna adalah makanan yang padat nutrien, tinggi dalam omega-3 dan sumber protein yang besar. Protein membina otot yang seterusnya membakar lebih banyak kalori untuk membantu anda menurunkan berat badan.

Dan di sini adalah idea Snek BONUS anda…

*** Salai ikan salmon.

Tidak mendapat ikan salmon yang telah smothered dalam gula perang. Ikan salmon adalah salah satu sumber terbaik protein dan lemak sihat di muka bumi. Cuba membeli ditangkap liar, tidak bijirin makanan ikan salmon.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *