Smoothies Sarapan sihat: Cara terbaik untuk Mulakan hari anda A baik mula!

Smoothies Sarapan sihat: Cara terbaik untuk Mulakan hari anda A baik mula!

Sarapan sihat smoothies mengambil dunia oleh ribut.

Tidak lagi kesihatan sedar akan ponteng yang semua makanan yang penting sahaja. Diajar bahawa keinginan besar yang kita semua telah ingin melihat cantas, dan masing-masing tidak lagi harus melibatkan kebuluran atau kelaparan walaupun sedikit.

Buah-buahan sihat bermulut manis di pagi hari, serta benar-benar lazat, mendapat tubuh yang bergerak. Anda akan berasa hebat, kelihatan hebat dan menikmati pakej tenaga.

Selebriti dan pemerhati berat sama ada semua pada kereta muzik bermulut manis yang sihat. Shake tinggi-protein dan meningkatkan metabolisme yang dapat anda permulaan yang benar-benar hebat. Atau bagaimana berry sedap yogurt minuman untuk refuel selepas bersenam!

Tambahan pula, dengan memulakan hari anda dengan yang bermulut manis sarapan lazat yang sihat kesihatan keseluruhan dan kesejahteraan umum anda adalah tandingannya. Kulit bercahaya yang segar, oodles tenaga, rambut berkilat cantik dan senarai menyala.

Syukurlah satu keperluan penting bagi generasi hari ini adalah kesihatan yang baik dan kesedaran tentang pentingnya menjaga anda. Banyak makanan hari ini boleh mengurangkan anda nutrien supaya makan mentah, segar dan mudah disediakan makanan adalah sangat wajar sesungguhnya.

Yang bermulut manis Sarapan sihat kutu kotak setiap kali dan variasi yang tidak terhad. Bayangkan setiap hari dengan menikmati sarapan pagi yang sihat bermulut manis yang boleh berbeza setiap masa. Anda mungkin suka untuk mengisi beri, yogurt, pisang, epal, buah per, anda sebut sahaja… banyak pilihan! Anda boleh merancang untuk mempunyai bermulut manis Sarapan Pagi sihat berwarna yang berlainan yang setiap hari dalam seminggu dan menggunakan pelbagai jenis susu, yogurt, protein serbuk… apa yang mengambil mewah anda!

Berikut adalah beberapa idea-idea resipi untuk Sarapan Pagi sihat smoothies:

pisang 1
1 sudu serbuk protein veggie
1 cawan susu
1 sudu besar mentega kacang

Campuran bahan-bahan di atas sehingga sebati dan Hidangkan segera bersama kiub ais. Lazat!!!

Mengapa tidak mencuba kombinasi ini, jadi sedap dan ia tidak akan mencederakan Rajah anda sama ada:

pisang 1
½ cawan yogurt Yunani
4 Strawberi
1 sudu besar K Khas

Kisar bersama pisang, strawberi dan yogurt. Kemudian Tambah dengan bijirin dan campuran bagi satu minit lagi. Hidangkan segera bersama kiub ais.

Mengikut paras kegemaran dalam rumah saya dan saya sangat mengesyorkan anda mencubanya!

Ini adalah satu hebat powerhouse antioksidan dan boleh semua yang terkandung dalam bermulut manis Sarapan sihat anda.

½ cawan blueberry
pisang 1
secubit madu 1 sudu teh kulit kayu manis
1 cawan susu pilihan anda

Campuran dan berkhidmat dengan serta-merta!

Untuk maklumat anda, blueberry adalah salah satu daripada superfoods dalam dan juga mengandungi banyak unsur-unsur yang bermanfaat seperti vitamin B, vitamin C dan antioksidan amat diperlukan. Malah ½ cawan blueberry equates jumlah antioksidan, anda akan mendapat satu pengambilan biasa 5 ditambah sehari!

Resepi yang begitu versatil, anda sentiasa boleh mengubah bahan bergantung kepada apa yang ada pada musim.

Perasaan indah itu kesihatan yang baik dan tenaga perlu dilengkapkan menjadi keseluruhan anda dan rakan-rakan dan rakan-rakan yang sama-sama dapat segera bertanya rahsia anda.

Saya tahu ini kedengaran mudah dan saya percaya ia adalah benar-benar. Dengan makanan segar yang mentah untuk memulakan hari anda anda akan segera menukar semua orang tahu anda ke dalam menikmati sarapan pagi yang sihat smoothies!

Pergi ke hadapan, anda tahu anda layak! Menikmati!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *