Slim di 6 Diet Ulasan

Slim di 6 Diet Ulasan

Langsing 6 adalah kurikulum kehilangan berat badan yang telah dibangunkan oleh badan pantai. Perniagaan Slim dalam 6 berat lain menawarkan sistem pengurangan P90X, Hip Hop Abs, badan Rockin’ dan Turbo Jam. Matlamat dijangka Slim dalam 6 adalah “membentuk badan anda dalam tempoh enam minggu.” Pelan penurunan berat badan ini merangkumi “Sains latihan Slim.” Ini diakui di laman web rasmi untuk campuran bergerak lembut rintangan dan latihan kardio. Langsing 6 cuba untuk menyokong Diet dengan lemak terbakar, toning badan dan otot yang membina kecergasan rutin. Sinaran yang diletakkan di atas paha, punggung dan otot perut.

Laman web badan pantai mendakwa bahawa Diet yang pelbagai menumpahkan sehingga 25 paun dalam tempoh enam minggu asal program ini. Langsing 6 menyediakan tiga kerja keluar DVD pengajaran kejayaan sebuah buku panduan, panduan pemakanan, Jadual kemajuan, kemasukan dalam talian percuma, ukuran pita untuk menjejaki prestasi, sebuah DVD “Ab”, yang “6-Day Express Diet Plan” dan DVD regangan. Langsing 6 disediakan dengan jaminan wang-belakang/kepuasan yang enam minggu. Program diet ini ditawarkan melalui laman web rasmi bagi tiga ansuran $19.95, dan ia seolah-olah pelanggan boleh memilih untuk membayar harga penuh pada masa pembelian. Terdapat beberapa kejayaan cerita-cerita dan sebelum/selepas gambar-gambar yang ditawarkan di laman web badan pantai.

Slim dalam 6 ciri-ciri produk

Langsing 6 adalah berkesan sebuah rencana kecergasan yang diiklankan terutamanya terhadap wanita. Tidak seperti pelbagai sembuh kecergasan lain, Slim di 6 tempat tumpuan pada toning abs, paha dan punggung. Laman web rasmi mendakwa bahawa dalam enam minggu, anda akan melihat hasil yang ketara (25 paun berat boleh mungkin.) Sistem penurunan berat badan ini dilengkapi dengan tiga senaman DVD panduan pemakanan, akses dalam talian, kalendar untuk menjejaki kemajuan, panduan langkah demi langkah kejayaan dan ukuran pita untuk membantu anda. Slim di 6 menjual tiga bayaran bulanan sebanyak $19.95 (kira-kira $60). Langsing 6 tidak melibatkan pemakanan pil diet.

Slim di 6 kelebihan

Slim di 6 boleh dengan mudah dan mudah dibeli melalui laman web rasmi. Ada jaminan wang-belakang/kepuasan 6 minggu yang dibentangkan dengan Slim dalam 6. Langsing 6 merangkumi untuk tempoh masa yang dijangka untuk hasil penurunan berat badan.

Slim di 6 keburukan

Terdapat tiada suppressants selera makan yang diintegrasikan ke dalam Slim di dalam pelan berat badan 6. Langsing 6 seolah-olah terutamanya dipotong untuk wanita semata-mata. Terdapat tiada pembakar lemak yang ditawarkan dengan Slim dalam 6. Slim di 6 panggilan bagi cukup transformasi dalam kehidupan sehari-hari, yang mungkin terlalu kuat untuk pelbagai pengguna. Laman web rasmi kata untuk bercakap dengan doktor sebelum memulakan dengan Slim dalam 6.

Slim secara ringkas 6

Mengingatkan tidak terkira berat kehilangan program lain, Slim dalam 6 menjadikan Slim di dalam 6 sistem kecergasan DVD memerlukan sama ada pembelian sekali arahan sistem kehilangan berat badan atau pembayaran di 3 bahagian-bahagian yang berbeza. Walau bagaimanapun, agak teruk harian hidup pengubahsuaian tersebut terlibat dengan program ini boleh menanggung menjadi terlalu sukar bagi sesetengah pengguna. Terdapat tiada selera makan suppressants atau penggalak metabolisme yang disediakan dalam program ini, jadi ia adalah lebih kurang sama sebagai pelan senaman lain. Seperti yang anda inginkan, ia adalah satu idea yang bijak untuk berunding dengan doktor anda sebelum memulakan program penurunan berat badan seperti Slim dalam 6. Gantikanlah bahagian yang paling sukar dari rencana kecergasan berat mana-mana mendapatkan, tinggal dan menjaga wajib yang pendorong untuk benar-benar melaksanakan hari masuk dan hari keluar. Di hujung Slim dalam 6 tuntutan kehilangan berat badan kelihatan daripada talian apabila mempertimbangkan panduan FTC tidak lebih daripada 2 paun berat setiap minggu. Apa-apa lebihan ini boleh menjadi berbahaya.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *