Sisterlocks – menyimpannya semula jadi tidak Nappy diketuai

Sisterlocks – menyimpannya semula jadi tidak Nappy diketuai

Gaya rambut yang datang dan pergi. Sejak berkurun lamanya kita telah melihat rambut besar, rambut leper dan Tukang moussed. Gaya rambut kami telah goreng, dicelup dan slicked di sisi. Apa yang tidak ia mengambil seorang wanita Afrika Amerika untuk benar-benar semulajadi? Bertentangan dengan kepercayaan popular, akan jadi tidak bermakna akan lampin.

Akan jadi paling bermakna perubahan gaya hidup dan bukan semata-mata sebuah model rambut pendek. Dengan masyarakat brainwashing rambut lurus yang terbaik; lebih teruk lagi stereotaip negatif rambut keriting yang sedang “rambut buruk,” sering kali wanita hitam dibangkitkan tidak mengetahui bagaimana untuk betul menjaga rambut asli mereka sendiri. Terdapat beberapa gaya rambut semulajadi yang satu boleh memilih, dari afros cornrows, ranjau atau dredlocs hanya untuk menamakan beberapa, tetapi Sisterlocks adalah yang terbaik pada menawarkan kebebasan dan serba boleh. Sisterlocks menggunakan teknik mengunci khas dengan rambut asli. Rupanya, mereka kelihatan serupa dengan apa boleh dihubungi mikro-Gimbal sangat kemas.

Disenaraikan di bawah daripada 5 ciri-ciri biasa terdapat di kalangan wanita yang tidak sabar-sabar untuk pergi semula jadi. Wanita sanggup langkah sampingan biasanya diterima pandangan Kecantikan seperti yang dilaporkan oleh media pasaran di Amerika Syarikat dan kadang-kadang walaupun hitam masyarakat itu sendiri.

Ciri-ciri 1 – TrailBlazer. Dia sering blazes laluan baru, suka untuk memulakan dan melakukan. Self-starter ini adalah kerap untuk mendapatkan sesuatu daripada tanah.

Ciri-ciri 2 – jujur. Dia cenderung akan terus dan jujur dengan orang. Jika anda benar-benar tidak mahu tahu jawapan, maka Jangan tanya wanita berani ini.

Ciri-ciri 3 – berani. Bilakah dunia memberitahu dia, “anda terlalu tebal, terlalu hodoh, terlalu gelap, terlalu lantang dan kepala lampin, dia benar-benar mengabaikan mereka dan terus ke hadapan. Tenaga dan semangat beliau akan berjangkit. Beliau mentakrifkan Kecantikan sendiri.

Ciri-ciri 4 – ibu bersahaja. Dia Mencampuradukkan biasanya tiga atau empat bola di udara dan tidak menjatuhkan satu. Anda akan menemui beliau menaikkan anak-anaknya atau seseorang kanak-kanak lain; mengambil berat dia isi rumah; Beliau adalah pengurusan tengah atau atas di Pejabat; dan sudah tentu perniagaan atau hobi di sebelah. Di mana dia tidak mencari masa untuk dirinya? Rambutnya yang sedikit kebimbangan beliau, beliau memerlukan supaya sihat, kemas, bersih dan bergaya.

Ciri-ciri 5 – tegas. Dia tahu apa yang dia mahu. Sisterlocks adalah gaya rambut tetap tidak fad. Mereka memerlukan memupuk, mahir pendandan dan kesabaran untuk bermula. Wanita ini adalah komited dan untuk jarak jauh.

Wanita Afrika Amerika berada di luckiest apabila ia datang kepada gaya rambut, kerana mereka jenis rambut yang unik dan tekstur tiada pilihan hidangan bufet veritable. Anda boleh pergi ke sisterlocks.com untuk maklumat lebih lanjut sejarah sisterlocks atau untuk mencari pendandan yang berhampiran anda.

Bergembira dalam keunikan dan Kecantikan, anda pergi gadis anda!

Hakcipta Terpelihara (c) 2007 Priscilla Parham

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *