Sistem pemulihan Emetophobia

Sistem pemulihan Emetophobia

Sistem pemulihan Emetophobia adalah satu program lengkap emetophobia rawatan untuk mengubati takut vomit. Emetophobia adalah ketakutan tidak rasional vomit, dan perkara-perkara lain yang berkaitan dengan vomit. Membina sistem dari Presta kaya atas sebelumnya, Program pemadam Emetephobia oleh Jillian Stevens pecah tanah.

Sistem baru ini terdiri daripada empat bahagian:

Manual pengguna sistem pemulihan Emetophobia
Versi audio sistem Manual
Sistem Audio Emetophobia pemulihan (ERAS)
Dan siri Audio Emetophobia dalang

Sistem pemulihan Emetophobia adalah satu sistem dengan lebih mendalam yang luar biasa, mempunyai lebih dari 6 penyelidik terkenal dan ahli terapi dari seluruh dunia. Sistem ini mengandungi teknik-teknik trademarked yang menggerunkan untuk menyembuhkan takut vomit bahawa anda akan mendapati tidak ada mana lagi, dan sistem audio seperti mendengar ahli terapi peribadi anda sendiri. Sistem ini telah menerima Ulasan rave, dan walaupun ditawarkan oleh seperti penemuan Kesihatan, CNN, psikologi semalam, dan majalah Kesihatan semulajadi.

Sistem ini boleh didapati dalam format yang boleh dimuat turun, atau sebagai cetak dan audio CD yang boleh dihantar kepada anda. Berbanding dengan bantuan daripada ahli terapi yang diupah, keseluruhan sistem bayaran kurang daripada satu sesi dengan ahli-ahli terapi yang lebih banyak! Tidak seperti ahli terapi anda, anda juga mendapat penuh 80 hari jaminan pulangan wang jika anda membeli sistem ini.

Untuk kajian terperinci mengenai kandungan dan nilai Etemophobia pemulihan sistem, anda boleh menyemak anda boleh menyemak mengkaji pemulihan Emetophobia. Jika anda menderita daripada fobia sakit ini, jangan tunggu lagi untuk mengatasi ketakutan anda. Kehidupan kebebasan adalah berbaloi, dan apa yang perlu adalah bagi anda untuk mengambil tindakan.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *