Sistem kesihatan yang sempurna oleh Gary Null

Sistem kesihatan yang sempurna oleh Gary Null

Dalam sistem kesihatan yang sempurna oleh Gary Null, anda akan mempelajari bagaimana untuk mengundurkan proses penuaan dan membuat yang terbaik daripada kesihatan anda. Sistem ini terdiri daripada 7 langkah mudah yang akan membantu anda untuk benar-benar mengubah hidup anda dan cara yang anda rasa pada asas harian. Maklumat yang dimasukkan akan menghentikan penuaan itu proses, meletakkan akhir penyakit, sembuh penyakit yang mungkin dan mengurangkan lemak dari badan anda.

Keadaan kesihatan seseorang individu mempunyai banyak kaitan dengan makanan yang diambil. Dalam program ini, anda akan mempelajari tentang beberapa makanan paling beracun yang wujud. Anda akan menemui responisble makanan nombor satu untuk kebanyakan penyakit. Ini adalah makanan yang begitu umum, bahawa kebanyakan orang minum dengan kerap sepanjang hari – dan bukan apa yang anda fikir ia adalah.

Dalam sistem kesihatan yang sempurna oleh Gary Null, anda akan dapati betapa penting air benar-benar adalah untuk kesihatan anda, dan berapa banyak yang anda perlukan – bukan orang lain keluar. Terdapat juga satu segmen yang bercerita tentang minuman yang anda perlu minum sekali sehari selama empat bulan lurus untuk mengurangkan peluang anda untuk penyakit dan Kesihatan organ-organ anda yang sempurna.

Program ini juga bercakap tentang beberapa Tempahan bercakap-mengenai buah-buahan dan sayur-sayuran, dan bagaimana mereka adalah tidak baik untuk anda kerana anda mungkin percaya. Walaupun kebanyakan buah-buahan dan sayur-sayuran adalah baik untuk anda, ramai satu yang sering diabaikan adalah lebih baik.

Anda akan mengetahui dengan tepat apakah makanan untuk memerintahkan apabila anda keluar untuk makan malam, dan apakah makanan untuk mengelakkan. Anda juga akan menemui makanan yang boleh benar-benar menyelamatkan hidup anda, dan bagaimana anda boleh mula makan sihat segera. Terdapat juga satu segmen yang bercerita tentang rahsia untuk menjadi secara semula jadi nipis. Kebanyakan orang yang berlebihan berat badan. Tepat, lebih separuh jumlah penduduk keseluruhan adalah berlebihan berat badan. Dengan mengeluarkan satu perkara yang kecil daripada diet anda, anda tidak perlu bimbang tentang berat badan yang berlebihan lagi.

Sistem kesihatan yang sempurna oleh Gary Null memperkenalkan anda kepada dunia yang benar-benar baru makanan, satu di mana segala kerja-kerja untuk meningkatkan tahap kesihatan anda dan mengubah hidup anda. Program ini juga memberikan anda senarai resipi supaya anda boleh mula mengubah cara anda makan dengan serta-merta. Mujurlah, resepi Diet sihat yang lebih lazat berbanding dengan seseorang yang anda mengambil secara harian.

Ia menjadi pengetahuan umum bahawa makanan yang kita makan adalah apa yang membawa kepada penyakit. Pada bila-bila masa yang diberikan, pihak media ialah iklan Tan iklan tentang restoran-restoran makanan segera, Tempahan hamburger, hotdogs, pizza dan kentang goreng. Pilihan yang anda buat dalam rujukan makanan telah memberi kesan yang mendalam pada jumlah tahun anda akan hidup. Anda mengambil makanan yang menentukan rupa dan rasa kulit anda, kesihatan organ-organ anda, bagaimana anda akan menumpukan perhatian untuk hari, memori anda, tahap tenaga anda, bagaimana pergaduhan badan anda daripada penyakit dan perasaan anda secara keseluruhan.

Sistem kesihatan yang sempurna oleh Gary Null mendedahkan keburukan makanan yang ada yang seolah-olah “tidak bersalah”. Ia membawa kepada cahaya betapa benar-benar buruk beberapa makanan yang paling teruk adalah untuk kesihatan anda. Ia bercakap tentang perkara-perkara yang akan berlaku kepada badan anda jika anda terus makan dengan cara yang anda lakukan. Ia menyediakan anda dengan penyelesaian masalah kesihatan anda dan pengetahuan untuk membuat pilihan yang lebih baik yang akan memberi kesan sepanjang hayat anda.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *