Singapura latihan peribadi: Tips pemakanan hebat enam untuk kesihatan badan dan lemak

Singapura latihan peribadi: Tips pemakanan hebat enam untuk kesihatan badan dan lemak

Salah satu perkara yang saya beritahu latihan peribadi pelanggan saya di sini di Singapura, adalah bahawa tidak kira jika mereka mahu kurangkan lemak, Kurangkan berat badan atau pukal, pelan pemakanan mereka adalah penting atau lebih penting bahawa latihan mereka.

Latihan adalah 4 – 6 kali seminggu selama 30 minit 90 min. Ini hanya sebahagian daripada hidup anda. Walau bagaimanapun, Makan yang betul adalah pertempuran berterusan kerana anda perlu makan kerap.

Perkara yang menarik adalah bahawa sebaik sahaja anda belajar dan mempunyai tabiat dalam penyediaan makanan, Makan dengan betul bukanlah satu beban pada semua. Itulah apabila anda tahu bahawa pelan diet penurunan berat badan anda berada dalam ayunan penuh.

Sebagai jurulatih peribadi di Singapura (iaitu yang county gila makanan!), saya suka memasak untuk diri sendiri (saya tidak suka melakukan hidangan tetapi ia satu kejahatan perlu, dan mempunyai rumah makanan yang dimasak adalah bernilai masalah) dan apabila anda melakukannya, Terdapat tiada patah balik.

Malah, saya mendapati diri saya mempunyai kurang dan kurang keinginan untuk pilihan makanan yang miskin (menjadikannya lebih mudah untuk berpegang kepada pelan diet penurunan berat badan). Di samping itu, apabila anda makan dengan baik anda akan “lagi memperhalusi” kereta anda (badan) seperti dan menerima sahaja yang berkualiti bahan api.

Tukar pilihan rasa anda dan anda meraih manfaat pilihan bahan api yang lebih baik dalam pelan diet penurunan berat badan anda. Sebaik sahaja anda menyedari manfaat – kesihatan, kehilangan lemak, meningkatkan tenaga, tiada tempoh drowsy hari dan sebagainya, Terdapat tiada patah balik. Berkata “perjalanan seribu batu bermula dengan satu langkah” biasa benar-benar memohon perubahan pemakanan.

Di sini adalah saya “Singapura pelatih peribadi Petua-lembaran” untuk bangun itu diet pelan berat badan dan berjalan.

Petua 1: Makan haiwan dan lain-lain sumber protein yang baik – mendapatkan beberapa ini setiap kali makan manfaat protein akan hanya hebat!

Petua 2: Masa adalah penting terutamanya bagi karbohidrat berkanji. Hanya pada waktu pagi dan selepas latihan adalah kanji ini meletakkan penggunaan yang baik. Jika anda seorang lelaki bekas lemak seperti saya saya walaupun tidak makan mereka pada waktu pagi.

Petua 3: Merancang dan menyediakan. Ini hanya boleh digunakan untuk memasak dan membeli-belah dan juga makan di luar. Hampir tidak terdapat cara untuk secara konsisten berjaya makan perkara yang betul jika anda tidak bersedia. Saya tahu bahawa saya makan kurang bukan kerana keinginan untuk makanan ringan, tetapi kerana keadaan yang tidak bersedia untuk datang sehingga dan diganggu dengan pelan pemakanan saya. Apabila makan di luar, merasa bebas untuk meminta makanan diubahsuai pada menu. Contohnya “Mungkin saya mempunyai COP kambing dengan tiada kentang tetapi lebih sayur-sayuran kukus Sila”. ”

Petua 4: Anda tidak perlu menjadi sempurna, tetapi anda perlu sangat, sangat baik. Kesempurnaan adalah mustahil dan tidak perlu juga. Pelan (yup ada perkataan “p” itu sekali lagi) beberapa makanan yang tidak sempurna setiap minggu, masa dengan keluarga, rakan-rakan dan juga cedok aiskrim. Tidak perlu yang melarat sosial hanya kerana anda mahu menjadi sihat. Tetapi baki masa, daging tanpa cemerlang dengan makan anda.

Petua 5: Cut-air minuman. Salah satu tabiat yang paling mudah dan paling berkuasa melaksanakan. Kalori dalam minuman datang kebanyakannya daripada Sirap jagung fruktosa tinggi atau gula putih yang kosong. Kedua-dua untuk membuat ini “keburukan” faktor pergi sehingga benar-benar dengan cepat dan tanpa amaran – ianya menakutkan. Baiklah, kopi hitam di waktu pagi, serta teh atau minuman herba tanpa gula yang baik.

Petua 6: Jika anda berasa lapar, Makan sesuatu. Ini bermakna makan sering – seperti setiap 2-3 jam. Jangan jatuh ke dalam kebodohan “Saya akan mendapatkan sesuai dengan kelaparan”, atau “saya sibuk, makanan tidak kira” salah tanggapan (pengalaman saya sebagai jurulatih peribadi di Singapura beritahu saya ini salah faham yang agak meluas).

Bekas adalah seimbang hanya menunggu untuk berlaku, dan yang kedua boleh “diatur jauhnya” supaya ia tidak berlaku. Hidangan yang tidak dijawab adalah buruk untuk anda sebagai untuk makanan yang tidak sihat. Makanan banyak anda setiap hari tidak perlu hal-ehwal yang mewah. Secawan yogurt rendah lemak dan segenggam kacang adalah yang baik “hidangan” yang boleh membawa anda dari mid-morning hingga makan tengahari dengan cara yang sihat.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *