Silika organik

Silika organik

Herba biru yang kini salah satu pembekal utama produk-produk kesihatan herba dan percuma di UK mempunyai stok produk organik silika yang membantu mengekalkan gaya hidup sihat, gembira. Mereka telah delievering perkhidmatan yang baik selama beberapa tahun dan adalah juga tahu untuk telah pemimpin dalam sektor mereka.

Perintis penyelidikan pada tahun 1930 yang benar-benar mula mempunyai bola yang bergolek dalam pemahaman tentang silika organik penting untuk kesihatan kita. Kajian ini telah dibangunkan pada tahun 1970 yang di mana ia adalah menunjukkan bahawa pertumbuhan rawan dan tulang dibantu oleh silika organik.

Kemudian tahun 1990an, beberapa syarikat-syarikat farmaseutikal mula menggunakan silika organik dalam sos sebagai kaedah penyembuhan luka dan melecur. Silika organik kini dianggap sebagai cara yang hebat untuk mengekalkan kulit dan tisu yang sihat serta sendi, kuku dan rambut.

Hari ini, produk-produk organik silika seperti Silicium G5 membolehkan setiap orang daripada kita untuk mengambil kesempatan daripada sifat-sifat menakjubkan ini. Terdapat dalam kedua-dua cecair dan gel, Silicium G5 memberi kita jumlah silika organik untuk memastikan kita cergas dan sihat.

Gareth Lucas, urusan Pengarah Blue herba, telah kata:

“Tahap silika organik dalam badan kita berkurangan dari semasa ke semasa oleh itu berkenaan ia boleh membantu untuk mengekalkan tubuh yang sihat. Sedia dalam apa-apa yang mudah untuk menggunakan bentuk lagi Tambah rayuan.”

Silika organik adalah sesuai untuk pelbagai aplikasi. Sesiapa yang sakit atau sepatutnya dibenarkan untuk peminat sukan boleh mendapat manfaat daripada sifat-sifatnya sama ada untuk kekal sihat atau bertindak sebagai satu kaedah untuk meningkatkan tahap kecergasan.

Gareth Lucas, ditambah:

“Kami adalah komited dan bersungguh-sungguh menyediakan produk terbaik, jadi kita boleh bagi meneruskan gaya hidup yang sihat. Silika organik sesuai dengan Rang undang-undang dan boleh digunakan oleh sebilangan besar orang-orang yang menjadikan ia alat yang sangat baik untuk sesiapa yang ingin memperbaiki kesihatan atau kecergasan mereka.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *