Sihat & baik merasa resipi Snek Kecergasan

Sihat & baik merasa resipi Snek Kecergasan

Snek yang sihat tidak perlu menjadi sukar untuk membuat, walaupun sesetengah mungkin mengambil masa sedikit kerja tambahan. Tidak kira kerja-kerja yang terlibat, walaupun, mereka pasti tidak mempunyai kekurangan rasa hebat. Berikut adalah beberapa resepi untuk dicuba dengan keluarga dan rakan-rakan di gimnasium.

Reese di cawan

Mentega 2 T
1/3 c chunky (atau kosong) mentega kacang
1 oz yang unsweetened chocolate
1/3 c ricotta
10 pkts Splenda
1 t vanilla

Cairkan mentega, mentega kacang dan coklat dalam ketuhar gelombang mikro. Sejuk sedikit, kemudian Tambah ricotta, pemanis dan vanilla. Sudu ke dalam kertas lilin dan sejukkan. Menghidangkan 22.

Pai berlapis mentega kacang

KERAK:
1 c yang dihancurkan atau dikisar pecans
4 t marjerin menjadi cair mentega

COKLAT:
Mentega 2 T
khidmat unsw 1 oz coklat
2 Krim T
1 t vanilla
8 pkgs pemanis yang sama

MENTEGA KACANG:
Mentega kacang T 5
4 oz keju krim
1/3 c Splenda

DISEBAT KRIM:
1 cawan krim pekat
1 t vanilla
1 T Koko

1. Kerak: Campurkan pecans dan mentega. Tuangkan dalam pinggan Pai, merebak ke tutup bawah plat dan dimasukkan ke dalam beku.
2. Coklat lapisan: Cairkan mentega dan coklat dalam ketuhar lebih kurang 2 min. campuran krim dan vanilla. Kacau. Tambah sama. Tuangkan ke atas Kerak pai beku dan masukkan semula dalam beku.
3. Mentega kacang lapisan: Campurkan mentega kacang, krim keju dan Splenda dengan pengisar atau pemproses makanan. Tersebar pai beku.
4. Cemeti krim vanilla dengan Koko sehingga puncak yang sengit. Tersebar pai dan sejukkan. Berkhidmat 8.

Mufin Cheesecake

1 pkg gelatin (biasa)
air mendidih 1 c
16 oz keju krim lembut
1 t vanilla
16 pkgs Splenda
khidmat unsw 1 oz. Coklat, marjerin menjadi cair (pilihan)

Membubarkan gelatin dalam air mendidih dan kacau. Potong keju menjadi kepingan kecil dan letakkan dalam gelatin larut. Tambah coklat cair (jika menggunakan) dan campuran. Tambah vanilla, pemanis dan mengalahkan baik dengan pengadun elektrik (2 min pada tahap med/hi). Tuangkan ke dalam kuali buttered Pai atau 12 cawan muffin. (Jika menggunakan cawan muffin, letakkan kertas cupcake dalam cawan pertama). Berehat sehingga kukuh, 2-3 jam. Membuat 12.

Labu Cheesecake Bar

Kerak:
tepung 1 cawan badam
1/4 cawan gula perang berkembar
1/2 cawan mentega
1/2 cawan dicincang walnut

Pengisian:
8 oz keju krim
1/2 cawan Slenda
telur 2
1/2 cawan Labu
1 sudu teh vanilla
1/4 tsp pala
1/2 sudu teh halia
kulit kayu manis 1 sudu teh

Bahan campuran Kerak dalam pemproses makanan sehingga diadun. Tekan ke dalam untuk 8 x 8 “lancar pan. Bakar pada 350 untuk 15 minit; sejuk sedikit. Sementara itu, membuat pengisian: kisar semua bahan sehingga sebati. Tuangkan ke atas Kerak dan Bakar 35 min sehingga set. Sejuk dan dipotong dua Bar. Menjadikan 16 Bar.

Resipi kuih asas

Bahan-bahan
tepung 2 1/2 cawan badam
splenda 1 1/2 cawan
1 sudu teh guar atau gusi xanthan
1 cawan mentega, lembut
1 telur
1 1/2 tsp serbuk penaik
1 sudu teh vanilla
1/4 sudu kecil garam

Campurkan semua bahan dalam mixer sehingga diadun. Bahagikan kepada 4 mangkuk dan flavor mengikut citarasa anda. Sejukkan sekurang-kurangnya 4 jam sebelum penaik. Membuat biskut dengan membentuk doh ke dalam 1/2 “bola, meletakkan kira-kira kuih. Berenang bawah kaca di Splenda (atau Splenda / manis) campuran dan meratakan bola. Bakar pada 375 8-12 min, sehingga sedikit keperangan. Menghasilkan biskut-biskut yang kira-kira 12.

Untuk rasa: Tambah 1 sudu teh ekstrak untuk setiap bahagian. Bagi coklat, tambah 1 oz marjerin menjadi cair unsweetened coklat untuk satu bahagian, dan tambahan sudu besar Splenda.

Menikmati!!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *