Siaran Akhbar promosi produk penjagaan kesihatan Fi

Siaran Akhbar promosi produk penjagaan kesihatan Fi

Jejak segar telah membekalkan magnet promosi produk kepada orang ramai selama bertahun-tahun. Sehingga kini, mereka barisan utama produk terdiri daripada Menyimpan tarikh perkahwinan magnet, pengumuman kelahiran, dan item-item untuk ulang tahun, hari lahir dan Majlis. KELLY Hawkins dan Byars Lundy, dua wanita yang memiliki tanggapan yang segar, memilih untuk mengembangkan perniagaan mereka sudah berkembang untuk merangkumi produk-produk yang mempromosikan perniagaan dalam bidang penjagaan kesihatan. Dari itu fikir, FI penjagaan kesihatan promosi produk dilahirkan.

Semasa temu bual melalui telefon, Kelly berkata “kami terkejut… tidak, jadikan itu ‘senang’… bahawa tanggapan segar dijayakan seperti yang ia lakukan. Promosi produk kesihatan seolah-olah langkah logik seterusnya menambah barisan produk kami, dan kami menjangka untuk melakukan perkara yang sama. Mereka [promosi produk penjagaan kesihatan] adalah penting untuk menarik pesakit baru untuk kemudahan rawatan perubatan, dan kajian berkata mereka hanya akan menjadi lebih popular. Beliau menambah, “Kita mungkin akhirnya memerlukan untuk mengupah lebih ramai orang untuk menjawab telefon kami!”

Kesihatan FI Care, walaupun cawangan berasingan kesan segar asal, masih dijalankan dalam sama fesyen yang pelanggannya yang sedia ada telah datang untuk menjangkakan. “Semua orang adalah lebih sibuk sekarang,” jelas Lundy. “Lebih banyak panggilan telefon, pesanan yang lebih banyak.” Dia bergurau dan berkata, “Jika kita tidak mempunyai semua pelanggan baru ini kita boleh mendapatkan sesuatu dilakukan sekitar sini!” Dia bergurau diketepikan, beliau berkata bahawa perniagaan telah meningkat dalam beberapa bulan yang mereka usaha baru telah ‘live.’

Produk-produk mereka termasuk produk promosi magnet yang tipikal seperti magnet peti sejuk dan lain-lain barangan give-away, tetapi mereka telah melihat minat dalam produk direct mail yang terdiri daripada kad pos yang bermaklumat dengan magnet yang melekat padanya. Penerima peels off magnet, yang kemudian mencari jalan ke lokasi terkemuka di rumah atau pejabat.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *