Shaklee Vitalizer: Kajian saya Shaklee Vitalizer

Shaklee Vitalizer: Kajian saya Shaklee Vitalizer

Vitalizer adalah produk teknologi termaju yang merupakan produk pemakanan asas satu-of-a-jenis. Vitalizer adalah standard kandungan produk dan penghantaran yang semua makanan tambahan yang lain akan dikira.

Vitalizer berdasarkan 12 kajian klinikal Shaklee dan mendapat nama ini kerana peningkatan ketara dalam tahap tenaga sukarelawan ujian. Vitalizer juga telah terbukti sangat berkesan untuk kesihatan dan umur yang panjang oleh keputusan 20 tahun penggunaan nutrien yang sama dengan 1000 pelanggan Shaklee dalam pengajian mercu tanda ulangtahun ke-50. Vitalizer menyediakan spektrum vitamin, mineral, antioksidan, anti-penuaan pelbagai khasiat pemakanan, asid lemak omega-3 dan probiotics.

Bahan-bahan ini menyokong

* Lampau Kecergasan

* Kesihatan

* Tekanan pengurusan

* Antioksidan dan DNA perlindungan

* Jantung dan Kesihatan otak

* Tulang dan Kesihatan bersama

* Penghadaman

* Payudara dan sujudlah Kesihatan

Dalam Sambutan Ulang tahun ke mercu tanda kajian adalah benar-benar menggemparkan kajian pengguna suplemen pemakanan jangka panjang. Kajian yang dijalankan oleh University of California–Berkeley menunjukkan bahawa orang-orang yang telah mengambil suplemen Shaklee memiliki kesihatan yang lebih baik dengan ketara daripada pengguna multivitamin dan tambahan.

Pengguna suplemen Shaklee mengekalkan tahap normal

* Tekanan darah

* HDL kolesterol

* Triglycerides

* C – reactive protein

* Homocysteine

Produk Vitalizer dibangunkan oleh Shaklee berdasarkan keputusan kajian mercu tanda. Nutrien yang peserta-peserta yang digunakan dalam kajian ini telah digabungkan ke dalam produk. Nutrien akan dikerahkan menggunakan proses (Shaklee mikronutrien lanjutan keluaran teknologi) yang pintar. Proses yang bijak menghasilkan 200% serapan yang lebih baik dengan memberikan nutrien yang betul untuk bahagian kanan badan pada masa yang tepat.

Tambahan 30 hari bekalan Vitalizer dibungkus dalam sekali sehari jalur 4 produk mengandungi sejumlah 80 bio-dioptimumkan nutrien dan bersamaan dengan 15 botol standard “dari rak”.

Vitalizer termasuk

Vita Lea emas: Vitamin Mineral—microcoating asid folik untuk siaran segera

Vitamin B + C kompleks–Gel penyebaran meminta pelepasan berterusan

Caroto-E-Omega kompleks–pH yang diaktifkan untuk siaran tertangguh

Optiflora kompleks probiotik–triple encapsulation bagi keluaran yang disasarkan

Shaklee mempunyai tiga formulasi Vitalizer yang dibuat untuk menyokong Kumpulan pengguna yang berbeza dan memenuhi keperluan tertentu. Jalur telah Vitalizer yang biasa mengandungi 2 Caroto-E-Omega Caps, pelepasan berterusan 1 tablet B + C kompleks, 2 Vita Lea Super tablet dan 1 Optiflora pearl. Formulasi ini ditujukan kepada lelaki di bawah umur 50 tahun dan adalah tanpa besi.

Kepada wanita di bawah umur 50 Vitalizer telah jalur mengandungi sama Caroto-E-Omega caps, Vitamin B + C dan Super Vita Lea yang juga mengandungi besi.

Pembentukan ketiga adalah untuk lelaki dan wanita berusia lebih daripada 50. Ia dipanggil Vitalizer emas. Emas vitalizer adalah besi yang percuma dan mengandungi khasiat anti-penuaan tambahan antioksidan serta vitamin lain dalam produk Vitalizer standard.

Vitalizer adalah satu barisan produk yang sangat kuat yang disokong oleh banyak kajian klinikal dan bebas. Saya akan mengesyorkan mana-mana orang yang yang memberi tumpuan kepada kesihatan dan pemakanan yang baik mereka mengambil produk Vitalizer. Ia telah terbukti, manfaat jangka panjang bagi mereka yang mengambil produk tersebut dalam tempoh masa yang berpanjangan.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *