Shahrukh Khan – Raja Rokok!

Shahrukh Khan – Raja Rokok!

Surat awam merendah diri Shakrukh Khan, bintang filem terkenal dan popular Bollywood India dan Raja perokok:

Bollywood adalah perniagaan menunjukkan besar yang melampaui sempadan India. Setiap tahun beribu-ribu filem India akan dikeluarkan dan ditonton oleh berjuta-juta di dunia. Bintang-bintang Bollywood yang terkenal dan popular seluruh dunia. Fanbase mereka telah tiada had: dari bayi yang muda, kanak-kanak, remaja, golongan muda untuk orang dewasa dan orang tua. Ini termasuk penceramah bebas India juga.

Ramai peminat menonton filem bintang kegemaran mereka berulang-ulang kali dan tunggu sedaya upaya untuk menonton siaran baru mereka. Mereka akan membayar harga dan perjalanan ke mana-mana destinasi dan akan bercakap tentang filem bulan. Mereka juga akan Hafal Lirik lagu-lagu dan baris dialog yang disampaikan oleh pelakon tersebut. Antara bintang-bintang filem paling popular ialah Shahrukh Khan.

Shahrukh Khan suka filem, kerja, kanak-kanak, orang, isteri, anak-anaknya, filem-filem beliau, prestasi beliau dan keluarganya. Dia juga mencintai rokok. Berat rokok. Dia mencintai setiap satu kecuali dirinya, kesihatan beliau dan anak-anak muda yang peminat beliau.

Populariti Shahrukh khan adalah tidak terhad sudah tentu, kerana dedikasi beliau dan kerjanya, komitmen Nya dan pemberian-Nya Allah. Beliau boleh membuat orang ketawa, senyum, menangis, gembira, tetapi dia juga boleh membuat mereka menjadi sakit dan membunuh. Shahrukh khan adalah sangat baik pertuturan, matang, dan seorang yang sangat memahami. Beliau berpendidikan dan beliau boleh bercakap dialog dalam mengambil satu. Beliau boleh boleh membaca apa-apa yang ditulis dalam Bahasa Inggeris, yang merupakan bentuk selain amaran pakej rokok.

Pegawai-pegawai Jabatan Kesihatan kerajaan sepenuhnya bersetuju dengan kajian dan bukti-bukti yang disediakan oleh kepakaran Kesihatan, dan seluruh dunia setiap Paket rokok mempunyai amaran tentang risiko dan kesan-kesan Merokok. Badan-badan kerajaan sekitar nasib perbelanjaan dunia untuk kesihatan awam pada iklan amaran-amaran terhadap rokok, namun mesej belum mencapai kepada Shahrukh khan.

Dalam filem banyak kerajaan telah menghadkan rokok. Tidak kira betapa pentingnya watak anda dalam filem, paparan rokok rokok adalah dilarang, di tempat-tempat awam dilarang merokok dan menjual rokok kepada kanak-kanak di bawah umur enam belas telah sangat dihalang.

Kita Asia, cinta Bollywood. Kita menghabiskan berjam-jam menonton televisyen India saluran bintang Plus berita bintang, warna, Sony TV, Kriket IPL, bintang filem temu bual, membuat filem, hari dengan bintang-bintang filem dan banyak lagi program di televisyen, bermain di hujung minggu dan pada waktu petang, dan anak-anak kita menonton ini dengan kita juga.

Saya cucu yang muda yang umur 10 tahun dan beliau adalah peminat Shahrukh Khan. Beliau menonton semua program-program yang berkaitan dengan atau fokus pada Shahrukh Khan. Beliau juga bertindak keluar dialog dia bercakap, dan, seperti ramai anak muda di dunia, beliau watches dia Merokok. Apabila kemudian melihat Shahrukh Khan, idola mereka, merokok secara terbuka… apa yang anda harapkan mereka lakukan? Adakah anda memberi amaran bahawa imej-imej akan memudaratkan tubuh dan kesihatan anda? Adakah anda mempunyai apa-apa jawapan-jawapan untuk mengapa anda Merokok? Bagaimana anda memerlukan tindakan anda?

Anda boleh menghisap berjuta-juta batang sehari. saya tak peduli. Anda boleh lakukan untuk diri anda apa yang anda ingin lakukan. Anda boleh mengelakkan semua amaran tersebut jika anda mahu, tetapi jika anda mengambil berat untuk anak-anak orang lain, dan jika anda ingin menjadi super hero, kemudian berhenti rokok enjin. Apabila anda bercakap, ekzos dari mulut anda merosakkan alam sekitar dan kesihatan kanak-kanak lain. Jadi sila jangan anak-anak saya nikmat dan berhenti merokok di tempat-tempat awam. Tugas anda adalah untuk melayan kanak-kanak, tidak membunuh mereka.

Saya suka anda gelaran Raja Bollywood… tetapi merokok di tempat awam…? Anda akan lebih banyak seperti Raja perokok.

Beberapa pemikiran saya pastinya akan marah Shahrukh Khan, tetapi saya akan gembira untuk melihat dia kecewa ke atas Rokok, dan bukannya melihat dia sakit. Maaf Encik Raja Khan rokok hiburan: “Ke liye itana untuk karega” (berhenti ia demi hiburan Sila).

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *