Setelah perjalanan yang lancar dengan pengunderait multinasional dan Pengunderait Global

Setelah perjalanan yang lancar dengan pengunderait multinasional dan Pengunderait Global

Apabila anda melancong keluar negara dan ingin memastikan bahawa anda dilindungi melalui insurans, anda boleh memasang dua syarikat – pengunderait multinasional dan Pengunderait Global. Kedua-dua syarikat ini adalah pemimpin apabila ia datang untuk menawarkan perlindungan perubatan dan kesihatan kepada mereka yang jauh dari rumah dan jatuh sakit.

Semakin anda Kesihatan kebimbangan dilindungi dengan pengunderait multinasional dan Pengunderait Global

Dalam kebanyakan kes, ejen pelancongan akan mengarahkan orang-orang yang akan melancong ke negara-negara lain untuk salah satu gergasi ini dua dalam perniagaan insurans perjalanan. Ejen-ejen pelancongan biasanya akan menggunakan satu atau yang lain daripada penaja jamin ini besar dengan insurans perjalanan. Selain menawarkan liputan penjagaan kesihatan bagi pengembara, penaja jamin dan multinasional Global menawarkan jenis insurans perjalanan yang lain. Ini termasuklah masalah yang boleh berlaku dengan pihak hotel atau penerbangan yang boleh menghalang perjalanan bagi pengembara.

Sesiapa yang merancang perjalanan luar negara harus mempertimbangkan untuk mendapatkan pelancong insurans untuk melindungi mereka jika mereka jatuh sakit apabila mereka berada dalam negara lain. Boleh menjaga kos hospital dan doktor jika diperlukan. Ia adalah penting untuk mengambil kira bahawa setiap negara beroperasi berbeza apabila ia datang untuk liputan penjagaan kesihatan dan beberapa boleh dijangkakan perlu dibayar terlebih dahulu untuk sebarang rawatan perubatan. Ini boleh menjadi sangat bermasalah bagi seseorang yang mengembara di luar negara dan tidak mempunyai wang. Dengan multinasional pengunderait atau pengunderait Global, Walau bagaimanapun, masalah ini adalah berkurangan. Orang-orang yang membawa insurans melalui syarikat-syarikat boleh mendapatkan mereka kebimbangan kesihatan yang ditangani.

Tiada liputan pelayaran & bencana semulajadi dengan pengunderait multinasional dan Pengunderait Global

Kebanyakan syarikat insurans perjalanan akan sangat berhati-hati apabila ia datang untuk menginsuranskan harta dan perjalanan Agung. Ini adalah kerana kejadian semula jadi boleh berlaku yang boleh menghalang seseorang daripada menikmati perjalanan, terutamanya jika mereka akan Caribbean di mana mereka diketahui mempunyai taufan.

Ia boleh menjadi hampir mustahil untuk dapatkan insurans perjalanan dari sebuah syarikat yang terkenal seperti multinasional pengunderait atau pengunderait Global apabila anda sedang mencari perlindungan untuk pelayaran atau percutian pulau semasa musim taufan. Kebanyakan liputan yang ditawarkan oleh Syarikat-syarikat besar yang dua ini adalah melalui perlindungan kesihatan dan kemalangan. Anda dilindungi jika terdapat beberapa jenis kemalangan dan anda sakit, atau jika anda jatuh sakit apabila anda berada di perjalanan anda. Terdapat pakej-pakej lain yang boleh digunakan apabila anda sedang dalam perjalanan yang boleh melindungi Bagasi dan kehilangan yang berlaku disebabkan oleh kelewatan penerbangan anda.

Kedua-dua syarikat ini, pengunderait Global adalah lebih dikenali dan sering salah satu yang ditolak lebih oleh ejen-ejen pelancongan. Pengunderait multinasional adalah sebuah syarikat yang sedang digunakan lebih kerap oleh ejen-ejen pelancongan dan boleh menawarkan liputan diskaun. Apabila ia datang untuk memfailkan tuntutan, pengunderait Global mempunyai kakitangan yang lebih besar dan boleh memfailkan tuntutan lebih cepat daripada penaja jamin multinasional, tetapi ini bukanlah sangat jelas kepada orang yang purata. Kedua-dua syarikat-syarikat insurans perjalanan ini menawarkan perkhidmatan premium insurans, kadar yang rendah dan perlindungan perjalanan yang layak bagi mereka yang sedang dalam perjalanan ke luar negara atau pun di Amerika Syarikat.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *