Set tilam yang boleh membantu mengurangkan sakit belakang

Set tilam yang boleh membantu mengurangkan sakit belakang

Yang memperdalam ilmu perubatan mengembang, ia menjadi lebih jelas dan lebih jelas salah bahawa salah satu yang paling penting, masih belum faham unsur-unsur yang penting untuk kesihatan yang baik adalah tidur. Salah satu link tersebut biologi yang mengikat hampir setiap spesies, tidur membolehkan tubuh untuk menyembuh dan mengembalikan tenaga kami setiap hari.

Kerana tidur itu yang penting dan universal hallmark hidup, ia harus datang tidak mengejutkan bahawa kualiti tidur anda mempengaruhi beberapa aspek kehidupan anda, Kecergasan, peraturan berat badan, termasuk otot nada dan postur. Kerana anda menghabiskan masa yang begitu banyak – kira-kira satu pertiga daripada setiap hari – katil, kualiti tilam anda juga boleh mempunyai kesan yang ketara kepada kesihatan belakang dan keselesaan.

Jika anda telah mengalami mengganggu serangan belakang kesakitan tempahan, ia boleh menjadi isyarat bahawa ia adalah masa untuk tilam baru dan lebih baik. Pertimbangkan atas set tilam talian ini hebat apabila anda mula mencari tilam baru anda.

Set tilam Eurotop “Dorchester” tidur yang sempurna serta

Perwakilan yang hebat salah sebuah tilam mewah tempahan anda boleh membeli, pertimbangkan mesra semuanya sempurna tidur Dorchester Eurotop tilam dari Serta. Terbaik di Amerika Utara yang menjual tilam dan pengkritik yang pengguna darling, tidur yang sempurna Serta di talian mengandungi model Perdana mereka dan mempunyai ciri-ciri premium yang kebanyakan semua tilam yang mereka tawarkan.

Baris tidur sempurna seluruh dikenali, antara lain, untuk ketahanan yang tertunggak. Tilam tertentu ini datang lengkap dengan sepuluh tahun bebas pro-rata warrantee, bererti bahawa Serta akan membaiki atau menggantikan tilam percuma untuk tempoh sepuluh tahun jika tilam anda gagal akibat miskin pembuatan atau bahan. Salah satu daripada warrantees yang boldest dalam industri, ia membuktikan komitmen, Serta kualiti dan pelanggannya.

Salah satu perkara-perkara yang menjadikan tidur sempurna Serta di salah satu daripada pilihan yang paling selesa yang disediakan adalah pembinaan pelbagai lapisan. Ini model ciri-ciri Serta lanjutan Comfort kuilt sistem di atas, menyediakan lapisan kuilt berbelit dan perlahan-lahan selesa untuk tidur malam yang lebih lembut. Di bawah itu, mana-mana pembeli akan menghargai lapisan FireBlocker yang retards lidah-lidah api — real mengeluarkan tilam secara umum, yang boleh menjadi bahaya kebakaran besar tanpa rawatan.

Seterusnya dua lapisan dalam model ini adalah ultra selesa Pillo-mengisi gentian, lapisan direka untuk mengagihkan lebihan haba untuk malam yang lebih konsisten serta keselesaan buih, menyerupai krat pernah popular telur, untuk menekankan melegakan tekanan pada bahu dan punggung. Akhirnya, bahagian atas tilam selesai dengan Serta di kusyen selesa Five-Zoned, menawarkan kepada berpad sama yang featherbed, tetapi beratus-ratus poket yang terpencil untuk sokongan dan ketahanan yang lebih.

Badan utama tilam terdiri daripada yang berterusan menyokong Innerspring, mempunyai deretan berterusan gegelung yang berjalan di sepanjang keseluruhan panjang tilam untuk sokongan yang unggul serta baris tambahan sokongan bagi Pusat ketiga badan anda. Springs ini terkandung oleh jumlah Encasement buih Edge, menawarkan tempat duduk sokongan di sepanjang pinggir seluruh tilam yang kukuh dan memberi ketahanan keseluruhan yang lebih besar. Benar-benar atas tilam baris, yang tidur sempurna Serta “Dorchester” Eurotop tilam Set layak rupa atau dua carian anda.

Set tilam California Eurotop SertaPedic “Corvin”

Bagi Bajet lebih mesra tilam menetapkan pilihan yang masih menawarkan banyak ciri-ciri mewah yang sama daripada tidur yang sempurna, mempertimbangkan model SertaPedic Corvin Eurotop. Perbezaan utama antara kedua-dua adalah bahawa SertaPedic yang tidak beberapa lapisan agak lembab sejawatannya lebih mahal. Selepas lapisan FireBlocker, dua lapisan pemurah serat kemudahan dan keselesaan buih melembutkan tahap mestilah diutamakan baju tilam.

SertaPedic yang mendapat sokongan dari Innerspring VertiCoil Premier, sistem paten-pending gegelung sendiri Serta yang menawarkan sehingga 35% lebih permukaan perlindungan daripada tilam nilai lain. Sistem ini, dengan 648 gegelung di dalam tilam saiz king, menawarkan sokongan yang unggul dan keupayaan yang lebih besar untuk mematuhi kontur badan daripada tilam-tilam yang setanding. Model ini juga menggunakan jumlah kelebihan buih Encasement sistem untuk ketahanan di sekitar pinggir tilam, menyediakan kehidupan yang lebih panjang dan keupayaan untuk menjadi selesa walaupun berhampiran tepi.

Boleh dikatakan, kepingan tunggal paling penting perabot di rumah anda adalah katil. Tilam yang anda memanggil rumah untuk sepertiga daripada hidup anda harus menyediakan tahap penuh sokongan, membiarkan anda tidur dengan cepat dan mudah dan menghalang anda selesa sepanjang malam. Sakit di bahagian belakang anda dan kawasan-kawasan badan yang lain boleh menjadi tanda-tanda yang anda tilam lama mula Haus. Ambil sedikit masa untuk membandingkan dan sebaliknya antara tilam sebelum anda membuat anda akhir keputusan dan membenarkan diri anda untuk berbelanja besar bagi meningkatkan salah satu bahagian yang paling penting dalam hidup: tidur.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *